goodolddays
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 202
Doğrusu forumda görünen, tapatalk silinen mesajları da sayıyoBunu açıklayın???

Doğrusu forumda görünen, tapatalk silinen mesajları da sayıyoBunu açıklayın???
öyle deme yabancılar arasında en kapalı olanı shakiraShakira yine erotik bir klip yüklüyecektir.![]()
Ets = Euro Truck Simulator
Diye bir oyun . Bi de biolojide vardı e(lektron)t(aşıma)s(istemi) diye hatırlıyorum![]()
Benim avatar gözükmüyor, bıktım bu SDN'nin sorunlarından.
öyle deme yabancılar arasında en kapalı olanı shakira![]()
öyle deme yabancılar arasında en kapalı olanı shakira![]()
Avatarı değiştirmek istedim, olmadı. Kullandığım avatara geri dönmek istedim, yine olmadı. Kaç kere denemem lazım? SDN zorla soğutuyor insanı kendinden.Kullandıkları cdn yüzünden. Yeniden yüklemeyi dene.
Benim avatar gözükmüyor, bıktım bu SDN'nin sorunlarından.
Soru bana gelmiş cevap başkalarındanpcmin ilgisini çekmez oyun engelli çünkü.
Ben ciddi bir şey sormuştum -,- Ülkenizde bilmem ne bir şey diyor önceden yoktu bu
Telif hakkı olabilir. DNS değiştirip bakmak lazım.
Bu mesajı gördüğümde seninki gözüküyordu ama şuan da seninki de gözükmüyor. Bıktım şu sorunlardan. Diğer forumlar gibi aşırı derecede aktif de değil, anlam veremiyorum.Benimkide gözükmüyor 2 gündür
Bu mesajı gördüğümde seninki gözüküyordu ama şuan da seninki de gözükmüyor. Bıktım şu sorunlardan. Diğer forumlar gibi aşırı derecede aktif de değil, anlam veremiyorum.
Avatarı değiştirmek istedim, olmadı. Kullandığım avatara geri dönmek istedim, yine olmadı. Kaç kere denemem lazım? SDN zorla soğutuyor insanı kendinden.
Ben de salonda olcamyarın cumhurbaskanlıgı kupası var heyecanlıyım , bekle bızı angara![]()
Hocam yine ne yaptın cihazagaliba gt-s5360 mort oldu galiba...
Hocam yine ne yaptın cihaza![]()
Gece gece gülemiyorumda millet uyuyorroomlama denemesi ve mort garanti ne der?
Gece gece gülemiyorumda millet uyuyor![]()
![]()
![]()
![]()