farukarslan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
Hadi be
Bizde böle(Meslek lisesi)
100.001 de bende![]()
Ets = Euro Truck Simulatoraynen ben daha ileri götürüp kapıyı çarpıp çıktım nöbetçi öğretmen ne oluyor ? gibi baktı yürüdüm gittim hatta ders saatleri bizim istediğimiz saatlerdi en kısa süre 40sn...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
yanlış 100.000.mesaj bu.
![]()
senin mesaj.
ets ne?
Ben de girecem tekrardan. Bu yıl girmiştim mf4 de 150binlerdeydim. Şimdi tekrar hazırlanıyorum.Ygs lys ye girecek var mı
HayırlısıBen de girecem tekrardan. Bu yıl girmiştim mf4 de 150binlerdeydim. Şimdi tekrar hazırlanıyorum.
Sen gene iyi mideyi doldururken kaçırdın , ben bağırsakları boşaltırken kaçırdımUlan kaçırdık mideyi doldururken 100000. mesajı![]()
sen gene iyi mideyi doldururken kaçırdın , ben bağırsakları boşaltırken kaçırdım :d:d
😁😁😁ya 100.000 kimdeyse kimde o olunca ne oluyoki :d eline ne geçiyor boşverin takmayın kafanıza.
Biz çeşitli mazeretlerden kaçırdık.Sen gene iyi mideyi doldururken kaçırdın , ben bağırsakları boşaltırken kaçırdım![]()
Ben de ders + yemek yüzünden kaçırdım 😁Biz çeşitli mazeretlerden kaçırdık.![]()
![]()
Gencler 100.000 ci mesajin sahibine shiftdelete.net olarak küçük bir hediye verme karari aldik...
(şaka şaka bos isler bunlar)
![]()
Aslında hemen saka olduğunu yazmamam gerekirdi de kiyamiyorum sdn üyelerineHocam niye öyle dedinizki![]()
Bende dinleyemiyorum.Shakira'yı Youtube'dan dinleyemeyen tek ben miyim?
Shakira yine erotik bir klip yüklüyecektir.Shakira'yı Youtube'dan dinleyemeyen tek ben miyim?