Anadolu lisesine git ikisinin arası![]()
Anadolu da aynı

Anadolu lisesine git ikisinin arası![]()
Sadece uni güzeldir lise kötü :/O değilde arkadaşlar bu yıl Üniversiteden mezun olacamMezun olmak istemiyom okul bitmesin
Öğrencilik dünyanın en güzel mesleği..:crying:
Heryerde var öyleleriAnadolu da aynıbak ben anadolu lisesindeyim. Ama sınıf berbat. Şimdi biriyle çıkmaya kalksan millet ilkokul muamelesi gösterir. Ne bela bi sınıftayım ..
Oo sen ordan yürü müdürunide evlenirsin belki
![]()
Öğrencilik lise 4 te kötü beaO değilde arkadaşlar bu yıl Üniversiteden mezun olacamMezun olmak istemiyom okul bitmesin
Öğrencilik dünyanın en güzel mesleği..:crying:
Valla lisede güzeldi , ünide güzel. Üni şu yönden güzel kılık kıyafet serbest benim sakallar 15- 20 cm uzadı bu aradaSadece uni güzeldir lise kötü :/
Heryerde var öyleleri![]()
Git konuş ne kaybetcen muhabbet de edionuz ne güzel reddetmicek seni buraya yaziomLan geçen çok şaşırdım. Okulda bütün gün nöbetçiyim. Canın acayip sıkılıyor. Kız geldi naber nasılsın? 2 dk da olsa sohbet ettik. Kız da önümüzdeki hafta nöbetçi. Beden dersine denk gelirse yürüyecem vallaha.
Aynen panpa . Ama lise 1 leri nasıl eziyoduk anlatamamÖğrencilik lise 4 te kötü bea![]()
Şimdi çıksam bana da yaparlar aynısını sen gizliden götürgokhan utar kardeşle aynı durumdayız. Kızı seviyorum ama özgüven yokki gidip yanına konuşiiym. birde şu bela sınıf var. İlkokul çocukları gibi oo sevgililer oo çıkıyolar. Boşver inek olmaya devam![]()
Git konuş ne kaybetcen muhabbet de edionuz ne güzel reddetmicek seni buraya yaziom![]()
Aynen panpa . Ama lise 1 leri nasıl eziyoduk anlatamamÖğrencilik lise 4 te kötü bea![]()
Kardeşim sen beni dinle dediğimi yap pzevnk bul bitane otur oturdun yerdeSende iyi gaz veriyon ha
Aynen ya 12 nin verdiği üstünlük olmasa çekilmezAynen panpa . Ama lise 1 leri nasıl eziyoduk anlatamamsırf tokat manyağı yapıyoduk.
[MENTION=413044]gokhan.utar.[/MENTION] yeterince gaza geldin mi? Yoksa devam edelim mi?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=413044]gokhan.utar.[/MENTION] yeterince gaza geldin mi? Yoksa devam edelim mi?
Az daha verin de depoyu fulleyek
Onu geceli cok oldu100.000 mesajı ben yazıcam. İnadım inat 24 saat takipteyim![]()
Gizliden yapcan hacı bu işleri valla bizim sınıfta biri duydumu yandk bizim sınıf öğrendimi bide tüm okul öğrenio sen düşünŞimdi çıksam bana da yaparlar aynısını sen gizliden götür![]()
Onu geceli cok oldu![]()
nası yav :confused1: sağ üstte kaçıncı mesaj olduğu yazmıyomu
Gizliden yapcan hacı bu işleri valla bizim sınıfta biri duydumu yandk bizim sınıf öğrendimi bide tüm okul öğrenio sen düşün![]()
Ets yi atsana bana . Yada nerden full indirdin linkini atsana ?[/URL][/IMG]![]()