Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Yazin 2 hafta boyunca bisey yapamamistim. Bu iki günde baya eglendim :) Ormanlara daldik. Mantar toplicaz diye kastamonu ya gittik. İyi ki ayi ciikmadi :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
sabahleyin düzelir sabah düzelmezse google+ kullan resim için.

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Tapatalkda hiç olmadı öyle sıkıntı ama tapatalkda kendi avatarımı göremiyorum nasıl olcak bu iş sadece kendikimi değil yeni değişmiş çoğu avatarı

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
ufak bir kaza ayak başparmağımın tırnağını söktüler :(

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Konu 4000. sayfaya doğru hızla yaklaşıyor :D

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ehliyet çıkartirken emniyetten randevu almak gerekiyormuş. Randevu al tuşuna basınca sadaece İstanbuldaki emniyet şubeleri çıkıyor. Bu uygulama sadece Istanbul için mi?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ehliyet çıkartirken emniyetten randevu almak gerekiyormuş. Randevu al tuşuna basınca sadaece İstanbuldaki emniyet şubeleri çıkıyor. Bu uygulama sadece Istanbul için mi?
2 yıl once randevu falan almadim ankarada gidiyorsun islemleri tamamliyorsun birkac gune de ehliyetin geliyor aliyorsun orada sira numarasi zatem veriyorlardi simdiki sistemi bilmiyorum

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
2 yıl once randevu falan almadim ankarada gidiyorsun islemleri tamamliyorsun birkac gune de ehliyetin geliyor aliyorsun orada sira numarasi zatem veriyorlardi simdiki sistemi bilmiyorum

Ben kurs hocama sormuştum yarım günde çıkarırsın dedi hiç öyle bir şey söylememişti. Bir de bir sürü belge gerektiği yaziyor bunları ben kursa kayıt olurken vermiştim zaten tekrar mi temiz kağıdı, sağlık raporu almam lazım?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben kurs hocama sormuştum yarım günde çıkarırsın dedi hiç öyle bir şey söylememişti. Bir de bir sürü belge gerektiği yaziyor bunları ben kursa kayıt olurken vermiştim zaten tekrar mi temiz kağıdı, sağlık raporu almam lazım?
Kursa sorar misin 2 yil oldu mevzuat degisti vs vs bir de tam hatırlamıyorum en iyi bulunduğun kurs bilir bunu :) yanlış bilgi vermeyelim

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Bulunduğun ilin emniyet Müdürlüğünün sitesinden randevu al :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
ufak bir kaza ayak başparmağımın tırnağını söktüler :(

geçmiş olsun bende sol ayağmın üzerinden demir sürgülü kapı geçirmiştim başparmağımın tırnağı bağımsızlığını ilan etmişti sağ ayağım kapıya daha yakınken solu nasıl böyle yaptım bilmiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...