aloisnebel
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
Aylardır özlemini çektiğim şu nescafe+one piece+cam önü kombomu gerçekleştiriyorum az sonra. E kış geldi.
Evet bazı şarkılar yarı İngilizce yarı Japonca'dır bir de Engrish diye bir şey var o da Japon aksağanıyla konuşulan İngilizce gerçekten kulakları tırmalıyor amaBu anime opening'leri yarı ingilizce yarı japonca'yla mı yapılıyor yoksa bana mı öyle geliyor
Engrish ile ilgili buradan bilgi alabilirsin bir de çeviri yaparken hatalar da oluyor attığım linkteki resime bakarsan anlarsınEngrish'i daha önce hiç duymadım ama bu ingilizce karışık japonca güzel yani. Japonca, Almanca falan müzik yapılacak en kötü diller. İngilizce şeyler girince yine ne biliyim yumuşuyor gibi.
Bence bos birak.CFF! Bir tarafım kalk ders çalış önünde TEOG var diyor, Bir tarafımda olum bugün bayram ne ders çalışması diyor. Bitarafımda kalk annenin yaptığı baklavalardan ağzına at diyor. Sanırım üçüncü şıkkı seçeceğim.![]()
Bence bos birak.
Ben steam deyim Elusive.Bende böyle diyor;
![]()
Hastalık merkezde var. Bu bayram hastalık bayramı oldu. Geçmiş Olsun...Bayram günü hastalanmak da çileye dahil.