Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bu yavaşlık sorununu bir an önce halletseniz çok iyi olacak artık işkence haline geldi

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
[MENTION=2]Troy[/MENTION] genel olarak bir aciklama yapsan da bilgilensek. Sürekli aklimizda soru isareti var. Acaba yönetim ilgileniyor mu, mesajlarimizi görüyor mu diye.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Iphone 6 fiyatlari belli olmuş
5a813f8a2c58e8f1f81283c3b19a1627.jpg

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=2]Troy[/MENTION] genel olarak bir aciklama yapsan da bilgilensek. Sürekli aklimizda soru isareti var. Acaba yönetim ilgileniyor mu, mesajlarimizi görüyor mu diye.

Bu yavaşlık ve bad gatawey sorunu günlerdir var.

Ayrıca SDN Apple'ı yeni lansmanını bizde izleyin diye reklam yapıp çok kötü çuvalladılar. Rakipleriniz etkinlik sıradanda simultane çeviri sunup,anı anıda detayları paylaşırken SDN anca etkinlik bittikten sonra açabildi konuları. Böyle devam ederse SDN ciddi kullanıcı kaybı yaşar.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432

Ayrıca SDN Apple'ı yeni lansmanını bizde izleyin diye reklam yapıp çok kötü çuvalladılar. Rakipleriniz etkinlik sıradanda simultane çeviri sunup,anı anıda detayları paylaşırken SDN anca etkinlik bittikten sonra açabildi konuları. Böyle devam ederse SDN ciddi kullanıcı kaybı yaşar.
Valla yayindayken biranda karar verdik o yüzden böyle oldu dediler. Yayin sürekli koptu. Sdn nin teknoloji sirketi oldugunu bilmesem neti komsudan kacak cektiler diyecegim.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
millet interneti sömürüyor ondan oluyor talihsizlik olmuş yakında bunlar tarih olucak sorunsuz yayınlar çok yakında.

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Büyük ihtimalle bağlantı koşullarını falan sağlayamadılar bir dahaki yayınları çok daha iyi olacak bence

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu arada bir şey anlatmak istiyorum. Tapatalk da gezinirken Technopatın formunu gördüm pek hoşlanmadım ordan fakat bir bakayım dedim bir üye 62 kez ban yemiş ve son ban nedeni salça resmi atmış bir konuyla ilgili (: çok saçma bir forum orası ya. dahi anlamındaki da yı birleşik yazdınız 3 gün ban 😂😂😂

D

Deleted member 216045

SDN Okuru

sırf nostalji olsun diye giriyorum foruma :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Iphone 6 fiyatlari belli olmuş
5a813f8a2c58e8f1f81283c3b19a1627.jpg

aynen belli oldu sudan ucuz :)
V2ZmZr.jpg

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İnsanları yanlış yönlendirdiğim bi post gösterebilir misin? Ben insanlara yanlış bilgi vermiyorum. NFC,Wifi AC yeni geliyor bu konu hakkında bir şey mi dedim? En basitinden size örnek verim 64 bit işlemci. Bilin bakalım ilk kim uyguladıda diğerleri daha yeni 64 bit desteğine kavuşacak? Çift flaş? Yada daha büyüğü tasarım anlamında.

beforeandafteriphone.jpg

Bilip bilmeden konuşmak kolay.

İnsanları yanlış yönlendirdiğim bi post gösterebilir misin? Ben insanlara yanlış bilgi vermiyorum. NFC,Wifi AC yeni geliyor bu konu hakkında bir şey mi dedim? En basitinden size örnek verim 64 bit işlemci. Bilin bakalım ilk kim uyguladıda diğerleri daha yeni 64 bit desteğine kavuşacak? Çift flaş? Yada daha büyüğü tasarım anlamında.

beforeandafteriphone.jpg

Bilip bilmeden konuşmak kolay. Biraz beklerseniz bi sonraki akıllı saat üreticilerinin yeni apple'ın saatinden nasıl etkilenceklerini(özellikle samsung,lg) ve aynı şekilde iphone 6-plus'ı kopyalıyacaklarını görüceksiniz. ios olayına girmiyorum android L birebir ios 7 çakması bi işletim sistemi.
İos 7 de android çakması
o zaman android kendinin çakması mı oluyo güldürme lütfen

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
O değilde şu Vestel'in yeni telefonunun zil sesleri çok güzel olmuş :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
O değilde şu Vestel'in yeni telefonunun zil sesleri çok güzel olmuş :D

V5'in mi ne duvar kağıdı hoşuma gitti. Arkada semazen olan...

http://www.vestel.com.tr/akilli-telefon-venus-5-5-v-beyaz
http://www.vestel.com.tr/akilli-telefon-venus-5-0-v-beyaz
http://www.vestel.com.tr/akilli-telefon-venus-5-0-x-beyaz
Bunların arkaplanı işte. :)

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
İos 7 de android çakması
o zaman android kendinin çakması mı oluyo güldürme lütfen

Hayır iOS 7 nin Android çakması tek yanı bence alttaki kontrol merkezi o da ayrı bence zaten Android KitKat tasarımı bence iOS 7ye hiç mi hiç benzemiyor diğer Android dağıtımlarından bahsediyorsanız sözüm yok ama Android belli bir zamandan sonra takılmalar yapmaya başlıyor virus sıkıntısı fslan yok iOS de

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Valla adamlar yapmış :D Az önce bi şut vurdum çimler havada uçuştu :D Simülasyon bildiğin.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
ne vergi ödüyordur her sene iki taksile her sene iki araba alıyor gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...