Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
10 dakikaya oradayız :DMillet gerçek sanıcak :P Bunlar [MENTION=402282]Mr. Depreli[/MENTION] ve Ecem. Production ortak yapımıdır. Burada geçen bütün olaylar hayal ürünüdür. Gerçek hayatla alakası yoktur. :D
Ne bilelim prodüksiyon olduğunu. O kadar şey söylediniz. Milletin aklında soru işaretleri oluştu :D

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
MTU'yla oynamanın bu kadar işe yarayacağını düşünmemiştim.Akn'yi aştıktan sonra 250 300 kb/s arası inerken MTU değiştikten sonra 1.0 mb/s ile 800 kb/s arası gitti sonunda 1.0 mb/s de sabitlendi :D

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Matematik Bilgisayar bölümünün yan dalının Bilgisayar Mühendisliği olduğunu öğrendim ve mutluluğun dibine vuruyorum şu an :D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
D-Smart'da MCJ MEDIASA HD diye bir alışveriş kanalı var... Ocağıma incir ağacı dikti resmen. Adamlar nasıl bir pazarlama yapıyorsa artık bizimkiler ne gördüyse almak istiyor.

3 sipariş verdik şimdiye kadar, ürünleri ucuz mu bilemiyorum ama kalitesi güzel.
Gitti paracıklarım. :(

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
MTU'yla oynamanın bu kadar işe yarayacağını düşünmemiştim.Akn'yi aştıktan sonra 250 300 kb/s arası inerken MTU değiştikten sonra 1.0 mb/s ile 800 kb/s arası gitti sonunda 1.0 mb/s de sabitlendi :D

Şu MTU bir bana yaramadı.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
NTV nin açılımının Nergis TV olduğunu duyduktan sonra kanaldan soğudum :hammer:

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
D-Smart'da MCJ MEDIASA HD diye bir alışveriş kanalı var... Ocağıma incir ağacı dikti resmen. Adamlar nasıl bir pazarlama yapıyorsa artık bizimkiler ne gördüyse almak istiyor.

3 sipariş verdik şimdiye kadar, ürünleri ucuz mu bilemiyorum ama kalitesi güzel.
Gitti paracıklarım. :(

D smartta kanal silme yok mu :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Vestel telefon çıkardıya, Arçelik bizim Vestel`den neyimiz eksik diye oda telefon çıkarmasın. :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Abi direk 392 yi denediysen olmamış olabilir ki bende de ilk olmadı sırayla 100 150 200 250 diye gide gide yaptım sonunda 512 girdim rastgele 1.0 mb/s yi gördü utorrent :)

Vallahi baya bi değer denedim, fakat tekrar denerim akşam. Süperonline olduğundan zor oluyor sanırım. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Çok geç.. dişe kan değdi bi kere.. :D

Abi sen, internetten çikolata, şekerleme alırken iyi oluyordu da evdekiler de televizyondan bir şey alınca mı zararı oldu sana. :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Vallahi baya bi değer denedim, fakat tekrar denerim akşam. Süperonline olduğundan zor oluyor sanırım. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Abi sen, internetten çikolata, şekerleme alırken iyi oluyordu da evdekiler de televizyondan bir şey alınca mı zararı oldu sana. :D

Bu mtu bulmayı nasıl yapıyorduk. Benim bilgisayar yapcam

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bu mtu bulmayı nasıl yapıyorduk. Benim bilgisayar yapcam

Modeme gir, ağ bağlantısı ayarlarından ağ bağlantını seç ve ayarlarından mtu ayarlarını değiştir.
D0YYw9u.png

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Bir teknoloji dergisinde gördüm para ödemeden ibternet hızınızı arttırın yazıyordu kapakta nasıl oluyor o Proxy ile falan mı ?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Hız düşükken yüksek hız elde edilebiliyorsa, hız normalken (kota aşılmamışken) normalin üstüne çıkabilir miyiz?

Yöntem AKK den dolayı düşen indirme hızını artırmaya yarıyor, fakat ben yapamadım. Yapanlar varmış ama.
İlk akk muhabbeti çıktığı zaman çıkmıştı bu çözüm ama bazı kişilerde oluyor bazılarında olmuyor.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
iş yerinde ki kızı bigün öyle bi tokatlıcam ki komalık edecem.
herkes mi şikayetçi olur birinden?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...