What The Hell
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 9
Mtv video music award izleme keyfi, beyonce ortalığını dağıtacak. :dirol:
Sitede ileti kasma çabaları hat safada
SDN deki konularda yorumlarda neden türkçe karakterler çıkmıyor bir sorun mu var?
![]()
Şimdi tekrar yorumlara baktımda sorun yoktu düzeltmişerandroid kaynaklı sanırım bende sorun yok.
Arkadaşlar benim eski bı dizüstü var hp pavılıon dv 5000
Intel genuıne 1.7 ghz
1 gb ram
70 gb hdd
256 mb ekran karti
1280#800 hd ekran
Bunda w7 kurulu yüksek performansa ayarlı buna w8 kursam daha iyi olur mu? Daha stabil diye duymuştum.
Sağolasın. Ram desteklermı bilmiyorum zaten 1gb yükseltilmiş hali.kurmadığın kabahat hemen kur rami 2gb yap.
Sağolasın. Ram desteklermı bilmiyorum zaten 1gb yükseltilmiş hali.
Birde wın 8 kursam deneme sürümü 8.1 Update olur mu (crackle orjinal yapacağım )
Yükledim 8.1crack yemez güncelleme alıyor türkçe de oluyor anlatamasam dayapabiliyorm...
Yükledim 8.1
Arkaplan falan kapalı nası acarız tam sürüm yapmayı denıyecegım şimdi.
Kms var onu denıyecegım 90 günde bir yapmak gerekiyormushttp://www.microsoft.com/en-us/evalcenter/evaluate-windows-8-1-enterprise
8.1 enterprise kur diski c,d yap dye oyundu programdı kurduklarını kur 90 günde bir bas formatı dye dokunma bill uncle buna izin veriyor.
virüs batağı onlar format temiz iş.Kms var onu denıyecegım 90 günde bir yapmak gerekiyormus
.
Yapmadı da zaten. Biraz daha ugrasıcam olmassa 3 ayda Formatvirüs batağı onlar format temiz iş.
tamda negatif mesajlar yazma pozitif mesaj yaz diyecektim mesaj silindi... @Mr. Depreli
Birazdan katliam var :devil: