Halkulvad
Profesör
CS Go oynarken gördüm
![]()
Hocam ben sizi CS GO`da öldürdüm günaha girdim mi ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -
CS Go oynarken gördüm
![]()
Hocam ben sizi CS GO`da öldürdüm günaha girdim mi ?

CS Go oynarken gördüm
![]()
CS Go oynarken gördüm
![]()
Aile baskısıda var biraz. pc ye otursam bu işlerle ilgili ufak tefek şeylerl uğraşsam hemen kapat bilgisayarı test çöz diyorlar. neyse büyüğümüzden aldık tavsiyeyi yarın ufak tefek başlıyorum yazılım işlerine![]()
Ailelerin hepsi aynı. Saatlerce test çözüyüm annem onu görmez 5 dakika bilgisayara oturuyum testr çözdün mü der.![]()
anadolu iyi diyorlar ama bi sayısal bi sözel var. benim istediğim meslekler sayısalda . sayısala kafam basıyor ama matematiği sevmiyorum.
İsyan etmiş sonundayardırıyor
![]()
Oğlumun üyeliği de var bu forumda ama numunelik tek mesajı var haylazın.
Belki bir gün iletişime geçersiniz. Tanışmanızı isterim açıkçası. Cryengine ile oyun yapıyor. Modelleme filan , bütün gün pc başında. Ben de zorla yatırıyorum yatağaHerifin hayatı bilgisayar, oyun. Hatta bir grupları vardı bir ara, piyasaya süreceklerdi bir şirket üstünden, kavga mı ne etmişler, şirket oyun motorunu değiştirmiş, bunlar da kızmış bıraktılar.
Boynuz kulağı geçti anlayacağın . nicki : hsa denk gelirse bir gün laflarsınız.
Bide oğlunla tanışırız abi bu arada senin yaş kaç ?
[MENTION=194661]eSa[/MENTION] abinin oğlu kaç yaşında da ?ne güzel o yaşta o kadar ilerlemesi ilerde aşırı derecede ytardımcı olur. meslek hayatında zorluk çekmez kesinlikle
hocam ben sizi 25 yaşlarında felan sanıyordum. hiç konuşma tanışma fırsatı olmadıyeniyim daha
![]()
Henüz o karara zaman var. Ama dersler fena sayılmaz 6 dönem üst üste takdir alınca üstün başarı belgesi verdiler . Ne diyem, 90-100 arasında hepsi.![]()
Henüz o karara zaman var. Ama dersler fena sayılmaz 6 dönem üst üste takdir alınca üstün başarı belgesi verdiler . Ne diyem, 90-100 arasında hepsi.![]()
bu sayede mod.ları tanımış oldum. 700 mesajım vardı ama yeni biri gibiydim![]()
hocam bende ilköğretime full takdirle kapattım üstün başarı felanda verdiler. ama lisede düz geçtim. herşey lise de belli oluyor.
ben ilkleri hep merak ederim bu foruma ilk üye olan kişi ve ilk mesaj ne. arşivde link felan varmı![]()
Benim ilk konum yada ilk mesajım Dark Evo P60 alayım mı ?![]()
ben ilkleri hep merak ederim bu foruma ilk üye olan kişi ve ilk mesaj ne. arşivde link felan varmı![]()
Ne bekliyordun ki
http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=1
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ne bekliyordun ki
http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=1