- Reaksiyon puanı
- 1,317
yan kısım full söyle rahatla oldu. 

yan kısım full söyle rahatla oldu.![]()
Sago güzel söylüyormuş. Artık Sago`cuyuz![]()
mf ye yeni biri daha katıldı. hayırlı olsun
mf: melankolia family
melankolia: sago ve kolo ya ait plak şirketi![]()
tamam anladım şimdi![]()
O değilde yeni konumu açsak SDN Kullanıcı Sohbetleri diye![]()
Hatırlatın da yarın ikinizi boş muhabbetten banlayam![]()
Hatırlatın da yarın ikinizi boş muhabbetten banlayam![]()
aman hocam ban yersek başka takılcak yerimiz kalmaz. burası facebookum oldu![]()
Boş muhabbet olur mu hiçç biz örtülü anlamda birbirimize yardımcı oluyoruz![]()
Evet hocam arkadaş can sıkıntısının çözümünü anlatıyordu.senin canın sıkılmıştı bende onun çözümünü anlatıyorum![]()
Evet hocam arkadaş can sıkıntısının çözümünü anlatıyordu.senin canın sıkılmıştı bende onun çözümünü anlatıyorum![]()
Sizin okulda bölüm neyim var mı ? Yönlendiğiniz bir dal filan. ?
Bana mı dedin @mic chek arkadaşa mı dedin ?
[MENTION=194661]eSa[/MENTION] abi ben daha 8`e geçtimHerkes 5 kere tıklasın :dirol: maaşlar erken yatsın
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Herkes 5 kere tıklasın :dirol: maaşlar erken yatsın
İkinize de ..
[MENTION=194661]eSa[/MENTION] abi ben daha 8`e geçtimHerkes 5 kere tıklasın :dirol: maaşlar erken yatsın
Herkes 5 kere tıklasın :dirol: maaşlar erken yatsın
İkinize de ..
Ama mutlaka vardır bir ilgi alanın teknolojiyle
Benden size tavsiye az buçuklarla yetinmeyin. Kendinize bir yol çizin ve o alanda mutlaka uzmanlaşın. Sakın her işten anlarım olayına girmeyin. Deyin ki ben bu işi çok iyi biliyorum. Her ne olursa olsun. Ama onu çok iyi bilin.
Benden size tavsiye az buçuklarla yetinmeyin. Kendinize bir yol çizin ve o alanda mutlaka uzmanlaşın. Sakın her işten anlarım olayına girmeyin. Deyin ki ben bu işi çok iyi biliyorum. Her ne olursa olsun. Ama onu çok iyi bilin.
dur şu reklamlara tıklıyımda sdn ye yardımcı olıyım![]()