Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
yok üst tarafta kas ağrısı yüzüstü kayalıklara uzandım sıcaktanmı oldu acaba .

Mutlaka geçer bende de oluyordu spora ilk başladığım zamanlar zorlamadan büyük ihtimal

- - - Mesaj Güncellendi - - -

4440333 te kim?arayıp duruyorlar açamadan kapatıyorlar dı artık bakmıyorum...

Garanti bankası. sabah 7 de arayıp uykumdan eden numara temiz bir küfürü haketmişlerdi

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Mutlaka geçer bende de oluyordu spora ilk başladığım zamanlar zorlamadan büyük ihtimal

Garanti bankası. sabah 7 de arayıp uykumdan eden numara temiz bir küfürü haketmişlerdi

samsung ch@t527 numarayı,sms ve e-postayı engellerken bu dark evopad 3g m7220 de yok bu...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar firefox hakkında yardım gerekli;

Chrome kullanıyordum ve Firefox kullanmaya başladım bir sıkıntım var, Chromede ki yer iminin yedeğini aldım ve Firefox'un yer im çubuğunu göster'i işaretledim, yer im ayarlarından içeri yükledim aldığım yedeği tüm siteler vs chromede olan imlerin hepsi çıktı ama sorun şu ki yer im çubuğunda hiç biri çıkmıyor yani yan yana dizili oluyor ya o hiç yok işte yer im çubuğu bom boş, el ile sürükleyip ekleyebiliyorum ama rahat 200 250 yer imi vardır kaç yılın imleri var orda tek tek eklenmez ki zaman yetmez ne yapabilirim?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
ctrl+b yapıp yer imlerini aç. Sıralanmamış yer imleri ve Yer imleri menüsü'nü fareyle Yer imleri araç çubuğu'na sürükleyip bırak.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Klavyenin shift tuşuna basma problemi sayesinde kısayol öğrendim.

Masaüstünde shift+fare sağ tık yapınca "komut penceresini burada aç" geliyor. Ayrıca bulunduğunuz klasörlerde de basarsanız direkt orada açıyor.

Klasörlere de shift+sağ tık yapınca "yeni işlemde aç" gelerek farklı pencerede aynı klasörü açıyor(muş).

Yav belirtmeyi unutmuşum 8.1de oldu bu olay:)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bu arada... Kotalar sıfırlanıyor bugün :scared:

Nedense benim sıfırlanmadı :( Komşununkide aynı :crying:

Klavyenin shift tuşuna basma problemi sayesinde kısayol öğrendim.

Masaüstünde shift+fare sağ tık yapınca "komut penceresini burada aç" geliyor.

Klasörlere de shift+sağ tık yapınca "yeni işlemde aç" gelerek farklı pencerede aynı klasörü açıyor(muş).

Olmadı :D

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Arkadaşlar firefox hakkında yardım gerekli;

Chrome kullanıyordum ve Firefox kullanmaya başladım bir sıkıntım var, Chromede ki yer iminin yedeğini aldım ve Firefox'un yer im çubuğunu göster'i işaretledim, yer im ayarlarından içeri yükledim aldığım yedeği tüm siteler vs chromede olan imlerin hepsi çıktı ama sorun şu ki yer im çubuğunda hiç biri çıkmıyor yani yan yana dizili oluyor ya o hiç yok işte yer im çubuğu bom boş, el ile sürükleyip ekleyebiliyorum ama rahat 200 250 yer imi vardır kaç yılın imleri var orda tek tek eklenmez ki zaman yetmez ne yapabilirim?

Aynı sorun bende vardı ben çare bulamadım benimde müzik kanallarım vardı birsürü 500 tane falan valla tek tek eklemek zorunda kaldım ben başka çözüm bulamadım.

Gecenin geç saatlerine doğru sıfırlanır. Olmadı sabah. Olmadı modemi kapatıp aç ya da bekle.

Demin resledimde olmadı artık sabaha herhalde autocad 2011 indiricektim

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
ctrl+b yapıp yer imlerini aç. Sıralanmamış yer imleri ve Yer imleri menüsü'nü fareyle Yer imleri araç çubuğu'na sürükleyip bırak.

Anlattığınızdan bir şey anlayamadım ama şöyle denedim, yer ime girip ctrl + a yaptım hepsini sürükleyip çubuğa bıraktım oldu.

Bu arada her hangi bir yer iminin ismini nasıl değiştiriyoruz?

chromede yer imine girerdik sağ üstten sarı yıldıza tıklayıp ismi düzenleyip kaydet derdik yer im cubuğunda kaydettiğimiz isimde olurdu bunda denedim bir şey olmuyor.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Ayda yılda bir güzel oyun bulduk baya da kastım tamda karakter güzel oldu derken oyun hata vermeye başladı artık bir lütuf mu yoksa şanssızlık mi bende bilmiyorum :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Anlattığınızdan bir şey anlayamadım ama şöyle denedim, yer ime girip ctrl + a yaptım hepsini sürükleyip çubuğa bıraktım oldu.

Bu arada her hangi bir yer iminin ismini nasıl değiştiriyoruz?

chromede yer imine girerdik sağ üstten sarı yıldıza tıklayıp ismi düzenleyip kaydet derdik yer im cubuğunda kaydettiğimiz isimde olurdu bunda denedim bir şey olmuyor.

Yer imleri menüsünde, ilgili yer imine sağ tıklayıp özelliklere girerek düzenleyebiliyorsunuz.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Vay halime ben AKK sıfırlanacakta indiricem diyebekliyorum siz kota bekliyorsunuz ben kotadan kastınız akk anlamıştım :((

AKK zaten benim kastettiğim ama hepsi birden aynı gün sıfırlanıyor. Sonuçta aynı kapıya çıkıyor. (Not: Benim de sıfırlanmadı henüz.)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Yer imleri menüsünde, ilgili yer imine sağ tıklayıp özelliklere girerek düzenleyebiliyorsunuz.

Çok kolaymış teşekkürler :)

Bu Firefoxta resimlerin üzerine geldiğimizde resimi bir pencerede gösteriyordu hani hatta mausu kıpırdatınca resimde kıpırdıyordu o artık yok onu nasıl aktif edebilirim?

Bide şey sormak istiyorum bu mause ile yukarı aşağıya sürüklediğimde çok değişik kayıyor yani keskin görüntü vermiyor bulanıklaşıyor biraz bunu chromede ki gibi keskin yapabilirmiyiz?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
benim ki istesem de 8.1 olmaz pentium d 820 2.80ghz cpu desteklemiyor.

Biz hurdalara layığız zaten :)

Bu Firefoxta resimlerin üzerine geldiğimizde resimi bir pencerede gösteriyordu hani hatta mausu kıpırdatınca resimde kıpırdıyordu o artık yok onu nasıl aktif edebilirim?

Bide şey sormak istiyorum bu mause ile yukarı aşağıya sürüklediğimde çok değişik kayıyor yani keskin görüntü vermiyor bulanıklaşıyor biraz bunu chromede ki gibi keskin yapabilirmiyiz?

Nasıl yaptınız hemen ya ben yapamamıştım saatlerce uğraştım bide onlara :crying:

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39

Ayarlar -> Seçenekler -> Gelişmiş -> Genel -> Tarama : burada akıcı kaydırmayı iptal edersen istediğin gibi olursanırım.

Diğerini bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...