Buğra Y.
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 36
Acaba ben de mi çeksem "telefonumu sevmiyorum" videosu 

T210/T210RGalaxy tab 3 7" t210 için cyanogenmod var mı ?
Benim bildiğim o konu danışıklı dövüş. O da kukla yani.Adolf Hitlerin yahudilerle ilgili bir sözü aklima geldi. Adam ileri görüslüymüs.
Yagsin yagsin. Ihtiyac var. Uykun hafifmis o zaman. Uyandigina göreNe guzel uyuyordum gok gurlemesiyle sıcradim yataktan. Simdi kim uyuycak bi daha
"Telefonumu Sevmiyorum" etkinliğine katılmak için hazırlıklara başladım. Söyleyeceklerim hazır, sıra çekimlerde
(Telefonumu neden sevmediğim hakkında Spoiler içerir)
![]()
o nasıl bir telefon öylebende çektim videoyu da bi yükleyip bi siliyorum. daha cesaret edemedim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
gaza geldim yüklüyorum videoyuvideo da sesim öyle iğrenç çıkmış ki. ergenlik hali diyelim
![]()
Allah bu İsrail bellasını versin
Başlarına doğa felaketi gelsinler hepsi cehenemin dibine girsinler
İsraile ülke diyeni yüzüne tüküreyim
Pomem için 60 barajını geçemedim 59,977 de kaldım. Kasım'da askerlik gözüktü.
o nasıl bir telefon öylebende çektim videoyu da bi yükleyip bi siliyorum. daha cesaret edemedim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
gaza geldim yüklüyorum videoyuvideo da sesim öyle iğrenç çıkmış ki. ergenlik hali diyelim
![]()
ne olacak bu dünyanın sonu![]()
İnternetinle alakalı bişey olabilir mi? Ben gayet normal giriyorum tapatalk tanYa bu forum niye boyle tapatalk da sunucuya bağlanmak yarım saat bi post atim desen öldün
İnternetinle alakalı bişey olabilir mi? Ben gayet normal giriyorum tapatalk tan
Ya bu forum niye boyle tapatalk da sunucuya bağlanmak yarım saat bi post atim desen öldün
@edox Senin şu PC toplama işi vardı, ssd falan takacaktın, ne oldu o iş?