Onu da yapmıştım yine yaptım sonuç yine aynı..
telin marka modeli nedir
- - - Mesaj Güncellendi - - -
telin marka modeli nedir
Desteklenmeme ile ne alakası var? Bir kaç gün önce giriyordu sonra girmemeye başladı restart atınca düzeliyordu şimdi hepten girmiyor. Denemediğim şey kalmadı her türlü ayarı denedim olmuyor.
Yarın Bursa baya sıcak olacak 37 38 olabilir .
1800 lü yıllardan bu yana yaşanan en yüksek sıcaklık değerlerine bu yaz ulaşılacak deniliniyor.sadece Türkiye de değil.Dünyanın Her bölgesinde sıcaklık rekorları kırılıyor.
Moskova'da hava sıcaklığı 6-8 derece artarak 34 dereceye ulaşacak. Havanın zaman zaman yağmurlu ve parçalı bulutlu olmasına rağmen sıcaklığın kademeli olarak arması beklenirken, Cuma günü yeni rekor kırılabileceği tahmin ediliyor
- - - Mesaj Güncellendi - - -
1800 lü yıllardan bu yana yaşanan en yüksek sıcaklık değerlerine bu yaz ulaşılacak deniliniyor.sadece Türkiye de değil.Dünyanın Her bölgesinde sıcaklık rekorları kırılıyor.
Moskova'da hava sıcaklığı 6-8 derece artarak 34 dereceye ulaşacak. Havanın zaman zaman yağmurlu ve parçalı bulutlu olmasına rağmen sıcaklığın kademeli olarak arması beklenirken, Cuma günü yeni rekor kırılabileceği tahmin ediliyor
Beyler avea olup internet kullananınız varsa apn ayarını paylaşabilirmi? Her türlü apnyi denedim olmuyor allahın cezası internete bağlanmıyor
Maalesef yine işe yaramadı
Denilen ayarları yaptım şimdi ama yine işe yaramadı abi
Kusura bakma şimdi girebildim hattın teardown olmuştur büyük ihtimal avea desteği ara söyle hattımın interneti kapalı de açarlar banada oldu 2 3 gün denemediğim şey kalmadı
Geçen nereden estiyse aklıma geldin bi, sanırım eski konularda mesajını görmüştümForuma girmeyeli bayağı olmuş![]()
Foruma girmeyeli bayağı olmuş![]()
HaklısınKaliteli olmaz diye düşündüm paraya kıyamadım![]()