• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
off allahım ya sabah dokuz akşam altı :S

takır tukur takır tukur dayanamıcam artık ya o.O

Lanet oLsun ya neden hep benım başıma geliyor böyle şeyler anlamıyorum.of

öLmek istiorum.Ama böyle bir şey oldu die değil.Herşeyin bu denli gitmesinden dayanacak gücüm kalmadı.Gene Lanet olsun.Yine Lanet oLsun.

corpus callosum çalışıyorummmm
neymiş corpus callosum telencephalonda bulunan sağ ve sol hemisferi birbirine bağlayan comissural bir nöron demetiymiş....üstünde gyrus cinguli varmış.ikisinin arasında sulcul corpori callosi bulurmuşşşş
tekrar da ettm valla kapmışım ya

Anne oğul diyalogları ek$iszlük

- anne bak bu pırıl,
-hmmm, gözlüğümü getir bakıım
- nasıl sence?
-..........
-e anne nasıl dedim?
-...vasat işte
- neeeeeeeeee, sen zaten hep böylesin vdvvdvdvdvdvdıdıdıdıd..

Muzurr' Alıntı:
öLmek istiorum.Ama böyle bir şey oldu die değil.Herşeyin bu denli gitmesinden dayanacak gücüm kalmadı.Gene Lanet olsun.Yine Lanet oLsun.

Muzurr'cum ölmek çare olsaydı mesela ben burda sana cevap yazayı olmazdım, ama Allah bu emanet canı almadığı sürece sorunlarda bizim dertlerde bizim, mücedele de bizim mutlulukta bizim. Anlıyıcn herşey insanoğlu için.

Muzurr' Alıntı:
Hiç bir şey umrumda değiL ames

Bazen hayat ölmeyi isteyecek kadar berbat olabiliyor, ben bunu çok yaşadım o zaman hep dua ettim çünkü o an elimden gelen tek o vardı, sana da tavsiye ederim. Seni rahatlatır.

pffffffffff
finalim var pazartesi herkesden bol dua bekliyorum
calvaria da final hftasında ona da lütfennnn

insanlar yalanmı gerçekmi anlamadım :^)
kimseye destek yok artık
nötürüm hiçbişeye karışmam :#

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...