Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] herhalde cwm sürümü sonu 5 ya da 6li. KitKat romlarinda scriptleri okuyamiyor ve status 7 hatasi veriyor. Yeni sürüm bi cwm dene 7li olan sonu. Ya da daha temizi twrpden yüklemek.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
cwm yi terminalden güncellemekde başka bir alternatif olabilir :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] ben sana bilmediğin işlere bulaşma demedimmi abicim çekerim kulağını :D:D Geçmiş olsun :) çözümünü bilsem söylerdim ama TWRP den başkasıyla yükleme o en temizi.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
olmayan ney ? cwm yi mi kuramadın yoksa rom'u mu ?
Cwm kurulmadı.
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Jailbreak yapmak zor dersen bunlar gelir başına :P
Ben jb yaparken zordu. Bir de ben sn0wbreeze ile uğraşıyordum o zamanlar. Ultrasn0w falan yüklüyordum benim iphone kilitliydi. Ben iphpne'u bırakınca işler kolaylaştı. Evasi0n falan çıktı. Bir tıklamayla jb yapıyorsun artık. :P gerçi ios 7.1'den sonra daha çıkmayacak diyorlardı ya bakalım.
Yeni cwm yi cwm den flashlasaydın.
Olmadı hocam status 7 hatasını verdi onda da. Yüklemeye çalıştığım cwm ise philz touch 6.07.9 n7000.zip
Odin ile de .tar dosyasını da denedim. Fail verdi onda da. Sürüm hatalı desem değil. Xda'dan aldım ama anlamadım.
Şimdi tekrar stock 4.1.2 kurdum. Buna doğrudan üstte yazdığımı flaşlasam kabul eder mi? Root için supersu flaşlamak gerekir mi üstüne?
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] herhalde cwm sürümü sonu 5 ya da 6li. KitKat romlarinda scriptleri okuyamiyor ve status 7 hatasi veriyor. Yeni sürüm bi cwm dene 7li olan sonu. Ya da daha temizi twrpden yüklemek.
Aynen yalnız güncel cwm flaşlarken de aynı hatayı verdi.
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] ben sana bilmediğin işlere bulaşma demedimmi abicim çekerim kulağını :D:D Geçmiş olsun :) çözümünü bilsem söylerdim ama TWRP den başkasıyla yükleme o en temizi.

Sorun yok tekrar stock kurdum. :) sen bilmediğin işlere bulaşma :P

Reaksiyon puanı
2,148
sonra uğraşırım demişsin ama bilgin olsun, 4.1.2 yi çin programları kolayca rootluyor, ya da framaroot da deneyebilirsin, root yaptıktan sonra twrp'yi terminal emulatörden kurarsın hiç odine gerek yok

twrp yok sanırım ama şunu buldum, stock recoveryden yükleniyor, linkte cwm yükleme anlatımı kısmına bakabilirsin

http://tech.gamotech.com/how-to-install-android-4-4-kitkat-on-galaxy-note-n7000/

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
sonra uğraşırım demişsin ama bilgin olsun, 4.1.2 yi çin programları kolayca rootluyor, ya da framaroot da deneyebilirsin, root yaptıktan sonra twrp'yi terminal emulatörden kurarsın hiç odine gerek yok

twrp yok sanırım ama şunu buldum, stock recoveryden yükleniyor, linkte cwm yükleme anlatımı kısmına bakabilirsin

http://tech.gamotech.com/how-to-install-android-4-4-kitkat-on-galaxy-note-n7000/

Eyvallah bunu denerim. Aslında olması gerekiyordu. Cwm neden hata verdi anlamadım.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ahgauhauhauauhahua :ASD: adamlar bildiğin kapak atıyolar ya :D Ki birleşik yazılırmış ben hep ayrık yazardım vay anasını :D Fark etmez'i doğuru yazıyormuşum :D

Reaksiyon puanı
16,128
o flimler kesilebilir boutu ayarlanabilir ama kim keser onu? ben keserim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...