ProRat`
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 11
Acil bi' Edebiyatçı lazım ya. 

Yok hocam o ne öğrenelim hemen
Bana dediniz sanırımyasaklı sitelere girme programı vpn programı galiba ama ssh diye ayar var kullanan varsa merak ettim nedir ne değildir
Öyle yapacağınıza host dosyasını değiştirmeniz daha rahat olmaz mı hocam
O da olurda ben bütün alternatifleri değerlendirmek istiyorum![]()
beyler power bank taşınabilir şarj cihazı kullanan varmı işe yarıomu bitane bende alcam![]()
yok ya 100 lira vermem 20 30 tl ye var görüyorum yorumlarda olumlu ama bakalım bitane alcamtelefonun bataryasından yüksek kapasiteli olursa işe yarar tansaşta duracell marka 100TL ve üzeri bir modeli vardı bak bu gün kipa ve teknosa'da teşhirdeki tabletin şarj kablosuyla chat527'mi şarj ettim kimse karışmadı...
beyler power bank taşınabilir şarj cihazı kullanan varmı işe yarıomu bitane bende alcam![]()
12000 mah aşar beni getirme şansım olsa getiririzGüzel bir şey
Bir arkadaş almıştı yurtdışından 12.000 lik 40 liraya almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Şarz etme süresi normal prizden şarz ediyor gibi. Ama şarz olma süresi biraz uzun.
12000 mah aşar beni getirme şansım olsa getiririz2500 3000 mah için söylüyorum valla arkinde fazla varsa talibim
![]()
Bizim enişte çine gidip gelio olmazsa ona bitane aldırimElindekini 65 e başkasına sattı. Alabiliyorsan yurtdışından almanı öneririm![]()
Bugün size tatil değilmiNe kadar uzun suredir fakulteye gitmiyorsam bulamadim fakulteyi![]()
Üniversiteye tatil yok
Gerçi [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] için hergün tatil![]()
Bugün size tatil değilmi![]()
Sen yeni görmüşsün 6 aydır varfacebook windows 8 uygulaması çıkmış ya da zaten vardı da ben mi yeni gördüm
ben bi doktora görüneyimSen yeni görmüşsün 6 aydır var:thumbup:
Ilk mesajimYazacak baska konu bulamadim bende buraya yaziyorum
saygilar