yamamoto1903
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
normalde bu gece alıyorduk ama seçimlerden ötürü yarın gece alacağız ?
Ama microsoft uyardı bilgisayar taradı sistem bugün 3 de otomatik alıcak ?
57 dakika sonra saatiniz 1 saat ileri alınacak bu bir uyarıdır .Diktatör Microsoft'a boyun eğmeyin, kendi saatinizi kendiniz ileri alın!!![]()
Harbiden cünüpmüsün ?hocaya bi soru soracam şuan yazıp yazmamakla kararsızım cünüp oy kullanmak caizmidir değilmidir diye allah katında attığım oy kabul olurmu ?
Harbiden cünüpmüsün ?
Bilmiyorumda Cünüp Olarak Nasıl Yatıyor Kokucakben değil bi arkadaşımın sıkıntısı bu![]()
57 dakika sonra saatiniz 1 saat ileri alınacak bu bir uyarıdır ..
hocaya bi soru soracam şuan yazıp yazmamakla kararsızım cünüp oy kullanmak caizmidir değilmidir diye allah katında attığım oy kabul olurmu ?
CyberGhost vs de deneyebilirsiniz kendim kullanmadım ama hız ve erişebilirlik bakımından iyi yorumlar alıyorDun kullandigim dns le bugun twittera giremiyorum opera miniye kaldik ama ayni dnsle youtubea giriliyor
işte sınav sürprüz olduTamam pek çalışmıyor olabilirim ama en azından 300-320 çekebilecek kapasitedeydim, matematik ters köşeye yatırdı beni. Allah'tan Sosyal yaptım. Sosyal MF4'de kimya ve biyoloji gibi etki ediyor.
@NGungor96 Ben de itü denemelerinde 80-85 yapıyordum. Dershanede son hafta Sınav yayınlarının çıkmış sorularını sordular 100-110 yaptım o denemelerde. Ya hiçbir şey istemiyordum sadece 300 puan bile yeterdi, bari ilk 180binde olsaydım o da yeterdi, bıktım şu 200bin+'dan![]()
işte sınav sürprüz oldu![]()
hiç çalışmasaydın barajı bile geçemezdin
ben ygs de 100 net garanti diyordum ama işte75 anca oldu
![]()
şu narutonun dövüş bölümleri çıksa da bi izlesek artık..
tamam kakashi de candır ama insan bekliyor şöyle güzel bir kapışma olsun da izleyelim...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
he birde inşallah bu yaptığım diyet kısa sürmez ..
bu sefer kilo vereceğim hımm.![]()
şu narutonun dövüş bölümleri çıksa da bi izlesek artık..
tamam kakashi de candır ama insan bekliyor şöyle güzel bir kapışma olsun da izleyelim...
he birde inşallah bu yaptığım diyet kısa sürmez ..
bu sefer kilo vereceğim hımm.![]()
Guzel bir yemek oldugunda kendine dur diyemiyorsan diyet yapma
Naruto daha fillerlar devam eder manga oku seversen
Dovuslu bolumlerin 10dakikasi zaten adamlarin konusmasi oluyor ve en az 10bolum suruyor dovusler ben pek sevmiyorum![]()
aşırı bir kilom yok ama dikkat etmem gerekiyor![]()
abartmadan yemeyi öğrenmeliyim
**
mangayı severim ama ben sürpriz olsun istiyorum her şeyi önceden bilmek istemiyorum![]()
bekleyeceğiz artık :/
bu arada bu hafta yeni bölüm çıkmadı dimi, yine mi ar verdiler haberim yok benim?
öyle deme ya Hidan vs Asuma dövüşü ne güzeldi öyle arada izlerim tekrar tekrar jiraiya ve naruto vs Pain de çok fenaydı çok iyi dövüşler çıkıyor...
Shikamaru zaten ayrı bir olay..
yav çalıştık ama niye böyle oldu hala anlamadım ben.Gencler pek calismadiniz mi yav
Evet bu hafta çıkmadı malesef![]()
yav çalıştık ama niye böyle oldu hala anlamadım ben.
en düşük netin 85 oldu denemelerde.
üstelik hocalar kesin çıkar dediği ağırlık ver dediği hiç bir konu çıkmadı,
kısaca çok saçma bir sınav oldu.
yine de sağlık olsun. daha lys var.
şimdi türevden vs başladım.
testlerde boşum çıksa da yanlışım çıkmıyo ama yine de denemelerde istediğim gibi olmuyor.
gerçi daha lys için deneme yapmadım ama![]()