Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
thief denen oyun ne kadar da kasvetli bişeymiş.
@friendly, balkona iki gazete kağıdı ser, torbayı oraya boşalt, bellekleri ayırıp ıslak mendille temizle![]()
Bunun aynısının kola versiyonu da vardı ama Amerika'daydı galibabi de sulu makine olaydı :v
- - - Mesaj Güncellendi - - -
habere bakın ya
http://yenisafak.com.tr/gundem-haber/cekirdek-yiyerek-kazayi-izlediler-14.03.2014-625958
türkiyeyin gözünü seveyim![]()
Ve aleyküm selam.Keyifler değişmede kardeşim,senin nasılSelamun aleyküm abilerim/ablalarım keyifler nasıl ?![]()
Ve aleyküm selam.Keyifler değişmede kardeşim,senin nasıl![]()
Başkalarına davetiye atılıp sana mı atılmamış ? Sabırkocaman sitede günlerdir turktorrent davetıyesı dileniyorum bir allahın kulu bir müslüman al kardeşim ne demek demedi bu kadarmı degerli arkadas ınsanlar kendıne yalvartmayı ne kadar sevıyor arkadaslar..
İyi sayılır kardeşimForum da değişen ne var ne yok ? Başka giden eski üye var mı ?
Başkalarına davetiye atılıp sana mı atılmamış ? SabırHemen atarlanmayın lütfen.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Eskilerden gidenler Uçuşan üyeler deBen forumun yenisiyim bana sorma
![]()
@friendly [MENTION=81135]Ahbârî[/MENTION] burada gibi görünüyorlar.Gittiniz mi ,hem de habersizAhbari Muratteas Friendly gitmiş :/ Zaten ReDo'yla Benefience gidince pek tadı kalmamıştı artık bi Korpe abi ile Seyyah abi var gibi duruyor onlarda giriyor mu bilmiyorum :unsure:
Şeytan bile böyle dürtmez.Bazen diyorum git Afrika'da fil avla :turned:
benim gecenin bu saatinde burada ne işim varyolumu şaştım.
moralim bozuk.![]()
elveda dünya
elveda dünya![]()
anlamı kalmaz o zamanAhbari forumda etiketlemesi en zor olan kisilerdensin abi tdk bile boyle isim koymaz duz ahbari yapaydin keske![]()
anlamı kalmaz o zamanatabarı gibi ne o öyle
![]()
Bazen diyorum git Afrika'da fil avla :turned:
karşısına şöyle bişey çıksa da görseya filler seni avlarsa?!![]()
ya filler seni avlarsa?!![]()
Filler et yemez insana sana saldırmaz diye biliyorum
[MENTION=81135]Ahbârî[/MENTION] geçenlerde Almanaya'da çakıyla aslan avladım![]()
İstersen bi fille karşı karşıya gel de öldürüyor mu öldürmüyor mu dene.Filler et yemez insana sana saldırmaz diye biliyorum
@Ahbârî geçenlerde Almanaya'da çakıyla aslan avladım![]()