Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=329764]ProRat`[/MENTION]
şu an kendini sebebsizce mutsuz hissediyorsan, üzgünsen, hiçbir şeyden zevk almıyorsan, sürekli hayal kurma ya da bir şeyler düşünme eğilimindeysen şu an bi psikiyatri ye gitsen sana hiç düşünmeden panik atak der.

eğer gerçekten de bu yada benzeri bi sorunun varsa zamandan başka çözümü yok :(
ne yaparsan yap geçmez. ama kendini az çok rahatlatabilirsin.

>örneğin kendine yakın hissettiğin çok rahat konuşabileceğin biriyle yürüş yap, parka git.
>sakın film izleme. (psikolojik bi sorunun varsa filmdeki sahneler sende aşırı tepki ye yol açabilir)
>etrafındaki huzur bozucu her şeytden kurtul. mesela ben düzensizlikten nefret ederim. sinirlerimi bozar. kitapalr vs düzensiz olduğuna ders çalışamam. önce etrafı düzene sokarım.
>ve kesin işe yarayacak bir şey: o an ne düşünüyorsan, aklından her ne geçiyorsa seni anlayabilecek (dalga geçmeyecek gülmeyecek) anlat. ve konu üzerinde uzun uzun konuşun.

bunlar olumlu etki edecektir. %100 lük çare değil. biliyorum çünkü aynı şeyleri ben baya bi süre yaşadım. hala da yaşıyorum sosyal hayatımla ilgili sorunlardan dolayı :( ama artık alıştım tabi ne yapmam gerektiğini biliyorum.

kardiyolağa, kulak burun boğazcıya canını sıkan durum neyse onla ilgili doktora git. en azından o konuda bi sorun olmadığını görür rahatlarsın.

ve:
asla yalnız kalma. yanında sürekli birileri olsun ve konuş. hayal kurma, içinden düşünme.
bilgisayar oyunu oynama. ilk başta zevkli olsa da canını fena halde sıkar sonra.
sık sık sıcak suyla duş al. (baya bi sakinleştirir)
fazla kalabalık, yada kapalı ortamlarda pek durma. içini açacak bir yerlerde vakit geçir ve yanında mutlaka eahat iletişim kurabileceğin biri olsun.

dini yerler seni rahatlatabilir. cami ye vs gidebilirsin. (bende gerçekten işe yarardı)

elimden geldiğince bir sürü şey yazdım. sana uygun olanları belirleyip uygula istersen.
Allah acil şifa versin :(

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
@ProRat`
şu an kendini sebebsizce mutsuz hissediyorsan, üzgünsen, hiçbir şeyden zevk almıyorsan, sürekli hayal kurma ya da bir şeyler düşünme eğilimindeysen şu an bi psikiyatri ye gitsen sana hiç düşünmeden panik atak der.

eğer gerçekten de bu yada benzeri bi sorunun varsa zamandan başka çözümü yok :(
ne yaparsan yap geçmez. ama kendini az çok rahatlatabilirsin.

>örneğin kendine yakın hissettiğin çok rahat konuşabileceğin biriyle yürüş yap, parka git.
>sakın film izleme. (psikolojik bi sorunun varsa filmdeki sahneler sende aşırı tepki ye yol açabilir)
>etrafındaki huzur bozucu her şeytden kurtul. mesela ben düzensizlikten nefret ederim. sinirlerimi bozar. kitapalr vs düzensiz olduğuna ders çalışamam. önce etrafı düzene sokarım.
>ve kesin işe yarayacak bir şey: o an ne düşünüyorsan, aklından her ne geçiyorsa seni anlayabilecek (dalga geçmeyecek gülmeyecek) anlat. ve konu üzerinde uzun uzun konuşun.

bunlar olumlu etki edecektir. %100 lük çare değil. biliyorum çünkü aynı şeyleri ben baya bi süre yaşadım. hala da yaşıyorum sosyal hayatımla ilgili sorunlardan dolayı :( ama artık alıştım tabi ne yapmam gerektiğini biliyorum.

kardiyolağa, kulak burun boğazcıya canını sıkan durum neyse onla ilgili doktora git. en azından o konuda bi sorun olmadığını görür rahatlarsın.

ve:
asla yalnız kalma. yanında sürekli birileri olsun ve konuş. hayal kurma, içinden düşünme.
bilgisayar oyunu oynama. ilk başta zevkli olsa da canını fena halde sıkar sonra.
sık sık sıcak suyla duş al. (baya bi sakinleştirir)
fazla kalabalık, yada kapalı ortamlarda pek durma. içini açacak bir yerlerde vakit geçir ve yanında mutlaka eahat iletişim kurabileceğin biri olsun.

dini yerler seni rahatlatabilir. cami ye vs gidebilirsin. (bende gerçekten işe yarardı)

elimden geldiğince bir sürü şey yazdım. sana uygun olanları belirleyip uygula istersen.
Allah acil şifa versin :(

Yazdıklarını yapıyorum mesela derdimi arkadaşlarım ile paylaşıyorum, tartışıyoruz bu bana iyi geliyor.

Film ve dizilerden etkileniyorum. Yaşadıklarım bir film gibi geliyor bana. (Gördüklerim gerçek değil de, film gibi, dizi gibi vs.)

Bu sorunumu buraya yazmam bile beni rahatlatıyor.

Herhangi bir yerime bir şey olsa kafama takıyorum. Önceden böyle hiç yapmıyordum. Nabız atışlarımı hissediyorum kafama takıyorum. Bir nevi bozuk makinayım.

Durup dururken kendime sorular soruyorum. Örneğin: Sadece ben mi yaşıyorum bu sorunu? Kalbimiz dursa ne olur? Ölürsek nereye gideriz. Gibi sorular. Hepsinin cevabını biliyorum. Ama saçma sapan şeyler düşünüyorum.

Mesajın için teşekkür ederim. Sanırım sende bu tür bozukluk yşaamaşsın.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Yazdıklarını yapıyorum mesela derdimi arkadaşlarım ile paylaşıyorum, tartışıyoruz bu bana iyi geliyor.

Film ve dizilerden etkileniyorum. Yaşadıklarım bir film gibi geliyor bana. (Gördüklerim gerçek değil de, film gibi, dizi gibi vs.)

Bu sorunumu buraya yazmam bile beni rahatlatıyor.

Herhangi bir yerime bir şey olsa kafama takıyorum. Önceden böyle hiç yapmıyordum. Nabız atışlarımı hissediyorum kafama takıyorum. Bir nevi bozuk makinayım.

Durup dururken kendime sorular soruyorum. Örneğin: Sadece ben mi yaşıyorum bu sorunu? Kalbimiz dursa ne olur? Ölürsek nereye gideriz. Gibi sorular. Hepsinin cevabını biliyorum. Ama saçma sapan şeyler düşünüyorum.

Mesajın için teşekkür ederim. Sanırım sende bu tür bozukluk yşaamaşsın.
link 1 link 2 link 3
evet yaşadım ve dediğim gibi hala yaşıyorum. neler hissettiğini tahmin ediyorum.
ve tavsiyem asla ama asla ilaç kullanma hele uyku hapı vs hiç kullanma.
gerekirse uyuma bi şey olmaz. elbet bi süre sonra dayanamaz uykun gelir.

bi süre boyunca amacın ayakta durmak olsun. zamanla değişim olur ve düzelmeler başlar.
işe huzursuzluk veren şeyleri tespit etmekle başlayabilirsin.

ve eğer istersen konuşabiliriz. yani bende yaşadığım ve daha önce doktora vs gittiğim için belki faydam dokunur.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
link 1 link 2 link 3
evet yaşadım ve dediğim gibi hala yaşıyorum. neler hissettiğini tahmin ediyorum.
ve tavsiyem asla ama asla ilaç kullanma hele uyku hapı vs hiç kullanma.
gerekirse uyuma bi şey olmaz. elbet bi süre sonra dayanamaz uykun gelir.

bi süre boyunca amacın ayakta durmak olsun. zamanla değişim olur ve düzelmeler başlar.
işe huzursuzluk veren şeyleri tespit etmekle başlayabilirsin.

ve eğer istersen konuşabiliriz. yani bende yaşadığım ve daha önce doktora vs gittiğim için belki faydam dokunur.

Gerçekten teşekkür ederim.

Bir şey yokken, bir şey yapacağım kendime bu bozukluk yüzünden.

Konuşsak daha da iyi olur aslında. :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bugün kapıya bir sürü Muhtar Adayı geldi.. Yuh artık dedim evlere kadar geliyorlar..
3 tane geldi 4. gelirse tartaklayacam diye ahdettim, iyi ki de gelmedi..
Durduk yere bi de Pazar Pazar dayak yeme ihtimalim olabilirdi.. :D
Bize de geldi de açmadım. :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
The Amazing Spiderman google playde sadece 20 kuruş almak isteyenler fırsatı kaçırmasın.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Telefon alıcam karar veremiyorum.Can sıkıcı durum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126

ch@t527 baya sağlammış (bunu yazdım diye kesin bozulur) onu masaya çarptım duvara attım banamısın demedi der artık yakında...
Bloother O da bi şey mi? Ben 40liraya aldığım mhl kabloyu, uymuyor diyerek geri verdim. Kutuyu poşetten bile çıkarmadan, bakmadan paramı verdiler geriye.
enteresan işler teknosa'da olur dedirtsinler diye yapıyorlar en komiği değişim sırasında tel istedi confickerbelasi çıktı kız şaşkına döndü...

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
2 haftadır aypon kulaklığı kullanıyorum artık çıldırcam , sony ex50lp ile creative ep630 arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir...

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kardeşimin s3'ünün çekim gücü daha kötüymüş onu fark ettim:) ikimizin telde wifiden kopuyor ama onunki ilk bağlantıda gidiyor benimkinde video açmadığın sürece sıkıntı olmuyor böylelikle telefona etmiş olduğum küfürleri geri aldım ama modemde ciddi sorun var orası ayrı

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ch@t527 baya sağlammış (bunu yazdım diye kesin bozulur) onu masaya çarptım duvara attım banamısın demedi der artık yakında...

Vallaha fiyatına göre çok iyi telefondu aslında sağlamda biraz da nasip işi armv7 işlemci ve 512 mb ram koysalardı hala kullanıyor olurdum

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Vallaha fiyatına göre çok iyi telefondu aslında sağlamda biraz da nasip işi armv7 işlemci ve 512 mb ram koysalardı hala kullanıyor olurdum

bendeki her şey antika :
0

hyWZJM0FrgoyQ9EfFjoLTUbbkrQRz3r7RTHgZP5xIuw=w414-h416-no

...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sağlam yağmur yağıyor. İnşallah dinmez. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yağmur yağsın da soğuk olmasın. :P

Benim bile ellerim üşüyor bugün. Normalde pek üşüyen biri değilimdir. :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ya haber başlıklarının altına neden sürekli yardım konuları açılıyor ? haber yazıyor haberrr. okuman yok mu...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yardım et bize [MENTION=344313]NGungor96[/MENTION] :P

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
dikkat! youtube'taki ekran kartı fırınlama vidyoları var biri mikro dalga fırında ızgara fonksiyonu ile yapıyor güya sakın denemeyin ben 4gb transcend flash bellekte denedim yanlışlıkla tam güç mikro dalga konumunda pişirdim flash bellek mort oldu teknosa'nın onu niye verdiği anlaşıldı yenisini verelim eskiyi bozarlar zaten bozuk iyi reklam olur demişler mikro dalga fırında pişen flash disk kokoreç gibi kokuyor ızgara modunu da açınca...
sakın yapmayın.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sendeki de onu usb ile pcye bağlayınca karta ulaşım yapınca zil seslerini varsayılan yapıyor mu? benimki yapıyor minimal ton yapıyor her defasında megadeth ayarlıyorum o minimal tone seçiyor kaç defa pc masasına vurdum onu duvara çarptım bu yüzden tık yok...

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sendeki de onu usb ile pcye bağlayınca karta ulaşım yapınca zil seslerini varsayılan yapıyor mu? benimki yapıyor minimal ton yapıyor her defasında megadeth ayarlıyorum o minimal tone seçiyor kaç defa pc masasına vurdum onu duvara çarptım bu yüzden tık yok...

Hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım zaten minimal tone kullandığım içinde olabilir:D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
dikkat! youtube'taki ekran kartı fırınlama vidyoları var biri mikro dalga fırında ızgara fonksiyonu ile yapıyor güya sakın denemeyin ben 4gb transcend flash bellekte denedim yanlışlıkla tam güç mikro dalga konumunda pişirdim flash bellek mort oldu teknosa'nın onu niye verdiği anlaşıldı yenisini verelim eskiyi bozarlar zaten bozuk iyi reklam olur demişler mikro dalga fırında pişen flash disk kokoreç gibi kokuyor ızgara modunu da açınca...
sakın yapmayın.

Kötü dediğim bas hiç yok ve ses olduğu gibi dışarda izolasyon filan yok linkler için sağol sony ex50 sipariş verdim :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Kötü dediğim bas hiç yok ve ses olduğu gibi dışarda izolasyon filan yok linkler için sağol sony ex50 sipariş verdim :)

güle güle kullan hayırlı olsun bendeki çakmasında bass var am i evil dinleyince teyzeleri kaçırıyor işe yarıyor benim hiç umrumda değil dışarı ses vermiş vermemiş takma kafaya.

Hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım zaten minimal tone kullandığım içinde olabilir:D

beni gıcık ediyor bu durum kıracam onu o olacak...

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Merhaba bol gripli bir günden herkese bol virüslü bir selam :D :mrgreen:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Yine başladı grip salgını. Forumdan uzak durayım. :P

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Biz çıkmayalım abi, gripli olanları banlayalım :P iyileşince açarız banları. :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
grip artık bana işlemiyor artık eskiye oranla daha az yamuluyorum normalde 2 tane nestle 80gr kare sütlü çikolata yerim grip olunca 1 tane 80gr zor bitiriyorum...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Sonunda düzgün bir yagmur yagdi ankaraya insallah bu hafta hep boyle devam eder sirilsiklam olsam da sikayetci değilim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...