Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Adam hayatı boyunca beni geçmek için yaşamış :D bu kadar sevineceğini bilsem 0 da bırakırdım :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bunu oynarken tablette de bulgar kızla logolarda kapışıyodum :D

iki gündür başkasıyla oynamıyorum, hep yeniliyo ama yine geliyo :wub:

Azmin zaferi diyoruz buna yapma cekememezlik :D zirvede biraktim

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ve [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] kaçarak uzaklaşır. :P

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Sahibinden.com sitesine ilan versen bir kaç gün içinde satarsın emin ol.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
O kadar nakit çıksa senin s3 ü 650 den alırdım. :D Taksit yap dicem taksit de kalktı dimi. :P

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bakalim umudum iscepde note 3 ve gear cekilisi varmis her hafta iscepe giriyorum cikarsa ben gulecegim hepinize :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
bi ferrari çıksa , binecez mi sanki :D satarım bi reno alsam yeter. gerisini koruz bi kenara:D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
İngilizce öğren sen :P

Çok zaman almayacak olsa yapardım da, film süresinin üç katından önce bitmez o
İngilizcem iyidir de çoook ileri seviyede değildir. Gerçi dizide söylenenleri anlarim ama anlamadığım yer olursa ipin ucu kaçar :D
ilk bölümü çevirmişler divxplanette. 20 dakka dizi.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bakalim hayirlisi orada zibilyon tane s3 var acil satiliklar falan filan benimkine sira gelir mi ki

Orada biz neler sattık.. Şirketteki arkadaşlarımın ve ailedeki dostlarımın bir çok ikinci el ıvır zıvırlarını satışa çıkardık hiç biri ellerinde kalmadı şimdiye kadar..

Evet ilan çok ama milyonlarla ifade edilen bir ziyaretçi potansiyeli var. Mutlaka dene sonuçtan memnun kalacaksın. :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Orada biz neler sattık.. Şirketteki arkadaşlarımın ve ailedeki dostlarımın bir çok ikinci el ıvır zıvırlarını satışa çıkardık hiç biri ellerinde kalmadı şimdiye kadar..

Evet ilan çok ama milyonlarla ifade edilen bir ziyaretçi potansiyeli var. Mutlaka dene sonuçtan memnun kalacaksın. :)

Tamamdir yarin koyarim ilani o zaman :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
İngilizcem iyidir de çoook ileri seviyede değildir. Gerçi dizide söylenenleri anlarim ama anlamadığım yer olursa ipin ucu kaçar :D
ilk bölümü çevirmişler divxplanette. 20 dakka dizi.

Yahu sen de çok sabırsızsın. Çıktığı gibi çevirmeleri için işlerinin sadece çeviri olması lazım. Bu çevirenlerin çeviriden başka hayatları da var, unutma. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Abi ben de c7 var koysam mı? :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Tamamdir yarin koyarim ilani o zaman :)

Ufak bir püf noktası söyleyeyim sana ; Mutlaka cihazın kendi detaylı fotolarını güzelce koy. Bir de açıklama kısmına güzelce cihazını, özelliklerini ve niçin sattığını detaylıca anlat. Bu tip ilanlar daha iyi rağbet görüyor ve de gereksiz yere bir sürü sana gelecek soruların önüne geçmiş olursun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...