• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Clone Wars'ın 6. Sezonu yarın başlıyor. :thumbup1:

ozelden mesaj gelince hep telefona talip çıktı saniyorum hep alakasiz hep alakasiz :D

Aksarayda durumlar çok karıştı.Burada normalde yürüyüş falan olmaz asla.Ama HDP parti bürosu açılınca çok kötü oldu.Polis yetersizliğinden polis okulundaki öğrenciler görev yapıyormuş.Dış ilden 3 tane TOMA gelmiş.Olayı HDP'li gençler gülerek zafer işareti yapıp bayrak asmalarıyla başlamış.

Bir daha vatan bilgisayardan alış veriş yapanın:hammer: Adamlar flash belleğin üzerinde yattı resmen :s

Bıktım yahu sokaklarda gece gündüz siyasi slogan ve şarkıları dinlemekten..
Hangi parti olursa olsun bu şarkıları niye çalarlar anlamıyorum, kimin fikri değişir ki bu müzikal sloganları dinleyerek..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Partiler yetmezmiş gibi bi de Muhtar adayları var...

Bizim ülkemizde siyaset x partisinin y partisini kötülemesi üzerine kurulu. Hepsi bir birine laf atarak oy toplamaya çalışıyor...
Bir de kendilerini fareli köyün kavalcısı sanıp müzikle insanları yönlendirmeye çalışıyorlar tabi.

küçük yerlerde bile öyle :) muhtar adayı üniversiteyi geziyordu burada. sanki herkes o mahallede oturuyor gibi :) 15 yıldır çözülemeyen sorunları 15 ay mı haftada mı ne çözecekmiş :) biri bu geleneği başlatmış işte. herkes yapıyor. aylar öncesinden gökyüzü bayrak dolu. biri asıyor, öbürü hemen yanına :) renkleniyor ortalık :D

100 liraya 6 taksit yapanlar neredeyse 2 taksit yapanları geçecek. :w00t:

Sony işte naparsın:P Şaka bir yana nasıl oldu?

Ya bazen istemeden de olsa bir yere sıkışıyor çekerken olmuş dün gece herhalde. :(
Ya bişey dicem mediamarkt kaskosu olan var mı? Hem şarj aletinin kablosu hemde kulaklık bozuk telefonun kaskosu olduğu için yenisini verirler mi?

Yav sorma uçak bileti aldım 80 TL 6 aya böldü gerzekler, borçlu kalmayı sevmiyorum arkadaş al 80 TL'ni git uğraştırma beni.

o kadar takma kafaya ben vatanbilgisayar'dan 32Gb toshiba hayabusa usb bellek aldım 32TL 12 taksit yapmıştım 32TL idi 45TL şimdi o bu:
v2-TR-HB-32GB.jpg

tmb226-1366428163.png

http://www.vatanbilgisayar.com/Flas...llek/productdetails.aspx?I_ID=59152#allImages

canım sıkıldı. yapacaklarım var onlarca şey yapmıyorum. yapmak gelmiyor içimden. napcam yav ben :helpsmilie:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...