vasooo
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1

Bide ehliyet için para dökülüyorsun :S sınava giriş ödemesi yetmezmiş gibi
Abi sen çok hızlı gidiyorsun zannımca,az yavaş git bir gün gömeceksin kafayı Allah korusunDün bisikletle giderken minibüsün yanından geçecektim herifin ani fren yapacağı tuttu. Az daha öpecektim arabayı, ben ayakta bisikletin arkası sağımda. Allahtan arabaya felan vurmadı orda.
0 uykuyla haydi bakalim
Iste bunlarin hepsi facebook messenger
Göz numarasıyla ekrana bakmanın pek alakası yok,rahat olinternette o kadar takılıyorum ki gözlüklüydüm lense döndüm sanırım bu gidişle lenslerim de işe yaramicak ve onlarıda değiştirmem gerekecek![]()
Hızım 20 bile yoktu zaten arabanın yanınken geçecekken sağda park edenlerin da yanında gitmiş oluyorum. O yüzden hızlı gitme şansım olmuyor. Allah korusun tabi.Abi sen çok hızlı gidiyorsun zannımca,az yavaş git bir gün gömeceksin kafayı Allah korusun
atarsa 49. yeminlen çok bunaldım..
facebook 3 martta (yarın) facebook messenger hizmetine son veriyormuş.
rahat uyursun artık
- - - Mesaj Güncellendi - - -
arkadaşlar bu arada play store ' da perfect kick diye bir oyun var çok zevkli tavsiye ederim bağımlılık yaptı vallaha bu forumda bir arkadaş söylemişti tavsiyesi üzerine indirmiştim sizede tavsiyeoyun bu arada online.
İlk yükleme kısmı tamamlandı ikinci kisimda second part ı seçince devam etmesi lazim böyle kalıyor ıcık yardım ediverin
![]()
![]()
İkinci kısımda hata olabilir
Beyler yardımcı olacak yok mu? Xp kurarken ilk kurulum aşamasından sonra -pc yeniden başladıktan sonra - second part ı seçince üstteki ekranda kalıyor devam etmiyor.
USB'den.
Usta İSO bozuk olsa hiç yükleme ekranı gelmez öyle değil mi? First part ı seçiyorum.
![]()
![]()
![]()
![]()
İşte buraya kadar geliyorum,yeniden başlıyor. Second parta girince yukarıdaki gibi öyle kalıyor.
Win 7 cd sini de bulamıyorum öyle kaldik....
Yok. Mal gibi kaldım öyle. Şansımı...