• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu seferde hiçbişey olmaz dış güçler der geçerler aynen devam.

Gizli numaradan biri saat başı çaldırıp,kapatıyor. :D Psikopat mıdır ruh hastası bir şizofren midir nedir, cia ajanı gibi hissettim kendimi peşimdeler pençelerimin. :lol:

Bu hatun benimde elimi ayağımı bağlasa tabi ki kanatlarımı açarım :P

Yarasa_Sevgisi.jpg

O degilde 2001 model monitorde windows 8.1 kullaniyorum ya o koyuyor insana monitor en fazla 480 p gosteriyor sanirim :D

Kurulu sistemi ne zamandan beri kullanıyorum merak ettim ve bakayım dedim, tesadüf 2 sene önce bugün yüklemişim. :)

f3CjOP5.png

2 senedir taş gibi maşallah.

sakın xp kurmayın sp3'ü ekleyince 132 güncelleme vermiş onu yüklemekle kafayı yiyor xp...

Windows kötü bir işletim sistemi değil ki bence.Linux daha güzel orası ayrı mesele ama ciddi firmaların windows kullanması,herşeyin windowsa göre yapılması çok yanlış,sırf insanları soyabilsinler diye böyle yapıyorlar.İşin bu tarafı kötü işte.

7enterprise x64 xp kurunca devreden çıktı başlagıç ve kurtarmayı kurcalayıca notpad'de ayarlanabiliyor ya ne yazcağını bilmek gerekmiş xp bozulmadı 7 bozuldu ide'yi kapattım yamuldu...

Windows beş para etmez abi. Mecbur olmasam bi dakka durmam silerim ama..... Bakınız akıllı telefon pazarına. Pazarı linux mu domine ediyor yoksa WP mi? Her anlamda linux daha iyi zamanında pcler için gerekli önem verilseydi şuan bir çoğumuzun elinde WP yerine Android olduğu gibi pclerimiz de Linux olurdu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...