Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Cf root u mümkünse oradan buradan bulmayın, cf auto root diye aratın, kendi sitesini bulup en güncel hali ile root edin. Cf auto root cwm recovery yüklemez kernel değiştirmez benim bildiğim.
Alternatif bi root yöntemi de bilmiyorum.
http://www.android-hilfe.de/origina...-02-2013-i9000xwjwb-repack-dbt-odin-root.html
burdan buldum alman kardeşlerime güvendim stcok kernelide burdan buldum geri düzelttim framaroot ile root ettim sorun sorun yok önceden de cf root yapmıştım telefon inanılmaz kasıyor diye cyangonenmoda geçmiştim demekki sorun var cfroot larda.

fated34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
okuduğum okul son sınıfındayım 8.sınıfta çoğu kişi yaşımın küçük olduğunu söylüyor ama akıl yaşta değil başta sözüne inanıyorum

okulda çok fazla şerefi noksan sadece kızlar yanında ahkam kesen çocuklar var , kanka diye tabir ettikleri kızların yanında bana ahkam kesiyolar tabi bunun kalıbımdan dolayı olduğuna inanıyorum (1.80 , 80) bende ayıp olur , arkadaşıdır laf söylemiyim diyerek alttan alıyorum ama bazen damarıma basıyolar ne yapacağımı şaşırıyorum biraz saçma bir konu ama yardımlarınızı bekliyorum

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Pardon yanlış okumuşum i9000 miş senin model.

Hay... düzenle yerine alıntı yapmışım. :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
sp ye 5.37 depolama alanı ayıran adamın aklını.... Asphalt 8 +dungeon hunter 4 bitiriyor zaten anasini satiyim

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
okuduğum okul son sınıfındayım 8.sınıfta çoğu kişi yaşımın küçük olduğunu söylüyor ama akıl yaşta değil başta sözüne inanıyorum

okulda çok fazla şerefi noksan sadece kızlar yanında ahkam kesen çocuklar var , kanka diye tabir ettikleri kızların yanında bana ahkam kesiyolar tabi bunun kalıbımdan dolayı olduğuna inanıyorum (1.80 , 80) bende ayıp olur , arkadaşıdır laf söylemiyim diyerek alttan alıyorum ama bazen damarıma basıyolar ne yapacağımı şaşırıyorum biraz saçma bir konu ama yardımlarınızı bekliyorum
O kızlardan birini seviyorsun değil mi söyle :)

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Ama i9000 sweeden 2013 stock romunu tavsiye ederim yükleyecek olan var ise önceki romlardan daha hızlı touchwiz daha yumuşak geçişler veriyor kilit ekranına müzik değiştirme işlevi var standard klavyede tahmin modu var ama türkçe tahmini yok :(

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bu kadar kolay mı herşey? :D

ot6x.png

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
estağfirullah , işim olmaz :) tek sıkıntı olan bana yapılan hareketler :)
Estağfirullah a gerek yok bunlar olabilecek şeyler yaşaman gibi :) Aynısı başıma gelmişti o faktör de vardı diğerleri de liseye geçince kurtuluyorsun onlardan şu anda lise1deyim.Hz.Muhammed bile demiştir Ben Hz.Haticeye aşık oldum diye :) Neyse çok öyle tipler ya.Bende yaşadım canım çok sıkılıyordu ama iyi bir lise kazanmaya bak sen ordaki kişilikler daha oturmuş oluyor ortalama olarak

fated34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Estağfirullah a gerek yok bunlar olabilecek şeyler yaşaman gibi :) Aynısı başıma gelmişti o faktör de vardı diğerleri de liseye geçince kurtuluyorsun onlardan şu anda lise1deyim.Hz.Muhammed bile demiştir Ben Hz.Haticeye aşık oldum diye :) Neyse çok öyle tipler ya.Bende yaşadım canım çok sıkılıyordu ama iyi bir lise kazanmaya bak sen ordaki kişilikler daha oturmuş oluyor ortalama olarak

öneriniz için teşekkür ederim :) bu aralar çalışıyorum malum nisanın sonunda sınav var şuanlık hedefim iyi bir lise :)

KEKO_01

Asistan
Reaksiyon puanı
6
estağfirullah , işim olmaz :) tek sıkıntı olan bana yapılan hareketler :)

Dostum o işlere sakın bulaşma zaten. Ben kaç arkadaşımı kaybettim bu lanet sevgili olayı yüzünden. Hepsi bir kıza takılıp gittiler. Sana hep teklif edenler olacaktır. Ama işin en zevkli yanı elinin tersiyle itmek. :)

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
öneriniz için teşekkür ederim :) bu aralar çalışıyorum malum nisanın sonunda sınav var şuanlık hedefim iyi bir lise :)
Ha bu arada belirteyim hiç sevgilim olmadı teklif edenleri de kabul etmedim.Ben gerçek anlamda sevmeyi kast ediyorum 10 günde para değiştirir elibise değiştirir gibi olanları değil

KEKO_01

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Ha bu arada belirteyim hiç sevgilim olmadı teklif edenleri de kabul etmedim.Ben gerçek anlamda sevmeyi kast ediyorum 10 günde para değiştirir elibise değiştirir gibi olanları değil

Gerçek manadaa sevmek olabilir ama kendimizi uzak tutmamız lazım. Her şeyin bir zamanı var. Üniversiteye kadar kızlarla gerekmedikçe iletişim kurmamak lazım. Bir kere bulaştığında günahlar silsilesi bulur insanı.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
kardeşim katılmıyorum bence doğru kızı bulduktan ve aklın fesat olmadıktan sonra sorun olmaz:mrgreen:

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Gerçek manadaa sevmek olabilir ama kendimizi uzak tutmamız lazım. Her şeyin bir zamanı var. Üniversiteye kadar kızlarla gerekmedikçe iletişim kurmamak lazım. Bir kere bulaştığında günahlar silsilesi bulur insanı.
Doğru söylüyorsunuz hocam

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Heroes geri dönüyormuş :)
[video=youtube;xXUjpHHfTLY]http://www.youtube.com/watch?v=xXUjpHHfTLY[/video]

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Böbrek midir kasık mıdır artık neresiyse fena ağrıyor. Ağlıycam anasını satayım off...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Sağol hocam, üstüne bir de sıcak havada sıcak koğuşta yorganın altına hırkayla girdim ama üşüyorum. Yok mu açılın ben doktorum diyecek biri?
Askerde hasta olmak için son günü bulduk.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Archos 50$ lik akilli saatini cikarsa da yuklensek alsak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...