HoşgeldinNerelerdeydin?
Yüz defa f5 yaparsan 100 olur,ama aynı videoya aynı ipden aynı gün 250 fazla izlenmelerde youtube izlemeye alıyor,kişi kendi videosuna yapıyorsa bunu eğer sayıyı duraklatıyorlar.Youtubede görüntülenme sayısı neye göre artıyor? Mesela ben 10 defa F5 yapıp izledim +10 mu yoksa +1 mi olur? İnternette araştırdım ama herkes bir şey diyor kesin bilen var mi? Ben ip numarasına göre diye biliyorum ama...
Yüz defa f5 yaparsan 100 olur,ama aynı videoya aynı ipden aynı gün 250 fazla izlenmelerde youtube izlemeye alıyor,kişi kendi videosuna yapıyorsa bunu eğer sayıyı duraklatıyorlar.
Youtube o kadar kolay kandırılır mı dersinZaten o mantikla 10 tane bilgisayar alirsin ayat cekersin 3 sn de bir yenilese 2 gunde 1 milyon izlenir video parayi kirarsin ama iste sinir var
Arkadas bazen apk yukluyorum diye tele dr web kurdum virus de bulmadi sadece sarji su gibi icti 12 saat giden sarj 6 saat gitmeye basladi kesinlikle androidde virus programi tavsiye etmiyorum
Ne sıkıntı oldu merak ettim,özel mi ?3-5 dakika filan sıkıntı oldu, hallettik.![]()
Hastahaneye gidip, eve daha kötü halde gelmek...Çoğu kişi yaşıyor bunu.
![]()
Oha abi o yaşta arkadaşlarda prostat mı var ?YGS'de yetişkin bezi kullanmayı düşünen arkadaşlarım var.
öyle bir şey yapacağıma sınava girmem daha iyiYGS'de yetişkin bezi kullanmayı düşünen arkadaşlarım var.
Çok geçmiş olsun...Cumartesi ameliyata yatıyorum. Bir an önce kurtulayım şu illetten.