Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
nescafe 3' bir arada bedavalari nerden aliriz? bilen var mi? onceki tansas'ti.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
lumia1520 ve g flex cok iyiler ki birbirinden farki os bakimindan yoksa cok guzeller.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İste buna karsiyim... LG olmasi kotu birsey degil hocam

Hocam benim lg ve samsung tan o kadar çok çekmişliğim varki çok müthiş olsalar bile benim gözümde çöpten başka bir şey değiller yoksa cihaz iyi aynı şekilde G,G Pro ve G2 de güzel cihazlar ama üzerlerinde yazan lg yazısı benim gözümde çöp değerine bürünüyor artı olarak g2 incelemeniz mükemmeldi bence yaparsa siz yaparsınız:thumbup:

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Hocam benim lg ve samsung tan o kadar çok çekmişliğim varki çok müthiş olsalar bile benim gözümde çöpten başka bir şey değiller yoksa cihaz iyi aynı şekilde G,G Pro ve G2 de güzel cihazlar ama üzerlerinde yazan lg yazısı benim gözümde çöp değerine bürünüyor artı olarak g2 incelemeniz mükemmeldi bence yaparsa siz yaparsınız:thumbup:

Ben beceremiyorum bir suru söz isitiyorum en iyisi editörleri beklemek

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Çocuk 14 yaşında 100 bin avroluk tekne alıyorlar ulan ben 14 yaşındayken yazın çalışır 300 liralık telefonu zor alırdım bide üstüne üstlük bir de siz anlamazsınız diyip ağlıyor hay anasını... böyle dünyanın

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Mahalle muhtarının bana ne gibi hizmeti olabilir ki? Adam gitmiş müzik yaptırmış bi' de kendine, Ey Allahım ya! :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
atarlı ergene denk geldik....

neyse, isteyen istediği kalitede mesaj yazsın, bize ne.

kişinin rütbe-i aklını bu şekilde görürüz...

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben de 10 puan ceza yedim şimdi kendime engel olamadım sinirlerimin kurbanı oldum gereksiz muhabbetlere girmemek lazım

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
ya artist artist konuşuyorlar. insan da bir edep olur da öyle muhatap olur. bildiğin dağdan inme gibi derdin ne demek de ayıp yani.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
galiba benim hayata bakış açımda bir sorun var.
yaşıtlarım belli başlı bazı konular etrafında tur atarken ben oralara dahi uğramıyorum. çevremdeki herkesin severek yaptığı şeyler bana saçma geliyor, yaptıkları esprilere gülmüyorum(hep belaltı).
yada yaşıtlarım gibi sürekli sevgili olaylarıyla vs uğraşmıyorum ve yanlış olduğunu düşünüyorum.

ya ben nasıl bir ortamda yaşıyorum böyle oturup konuşabileceğim anlaşabileceğim kimse yok.

cumartesi günü ders çalışmak için il halk kütüphanesi gidelim dediler.
benim işim vardı evde konu çalışmalıydım yinede kırmamak için kabul ettim bi ton yol yürüdüm. yağmurda yağıyordu.
peki ne oldu: 2 saat beni kütüphanede bırakıp gittiler(sen çalış biz gidiyoruz) :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Çocuk 14 yaşında 100 bin avroluk tekne alıyorlar ulan ben 14 yaşındayken yazın çalışır 300 liralık telefonu zor alırdım bide üstüne üstlük bir de siz anlamazsınız diyip ağlıyor hay anasını... böyle dünyanın
Suçlu çocuk mu, çocuğu o hale getirenler mi?

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yaşıtlarım belli başlı bazı konular etrafında tur atarken ben oralara dahi uğramıyorum. çevremdeki herkesin severek yaptığı şeyler bana saçma geliyor, yaptıkları esprilere gülmüyorum(hep belaltı).
yada yaşıtlarım gibi sürekli sevgili olaylarıyla vs uğraşmıyorum ve yanlış olduğunu düşünüyorum.

ya ben nasıl bir ortamda yaşıyorum böyle oturup konuşabileceğim anlaşabileceğim kimse yok.

benim işim vardı evde konu çalışmalıydım yinede kırmamak için kabul ettim bi ton yol yürüdüm. yağmurda yağıyordu.
peki ne oldu: 2 saat beni kütüphanede bırakıp gittiler(sen çalış biz gidiyoruz) :)

Arkadaşlarının yaptığı hep "liseliyiz hacııı" tripleri biz liseliyiz,sınava girecez her h..tı yapma hakkımız var olayı sigara,alkol ve kız olayıda cabası şahsen lise dönemi kişi eğer inançlı ise dinini en iyi şekilde yaşaması gerek çünkü lise alışkanlıklarını bırakmak zor oluyor ben de sizde bunu görüyorum doğruyu elden bırakmıyorsunuz zaten lisede bunları yapanlar 40 lı 50 li yaşlarda hep pişman oluyorlarmış büyükler böyle söylüyor bence doğru bakan sensin ama çoğunluk olmadığın için yanlış gözüküyorsun;)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346

avam ve havas diye kavramlar vardır. yani ya koyun sürüsü olur ya da o sürünün çobanı diyelim.

bu dediklerin sende bir sorun olduğu anlamına gelmez. yani hastanede hastalar arasında sağlıklı kişilere hasta demek mantıksız olur de mi?

bundan 5-10 yıl sonrasına baktığından sen hedeflerine ulaşma noktasında hızla ilerliyor olacaksın, onların çoğu ise hala hayattan ne beklediklerini çözemeyen, çevrede avare gezen kişiler olacak ve dillerinde keşkeler dolaşacak. O zaman sen bu zamanlarına şükredeceksin.

gayet güzel çalışıyorsun, arada yazdıklarını görüyorum. hiç şevkini kırıp moralini filan bozma. dünya o arkadaşlardan ibaret değil. sen hayatta basamakları tırmanıp mesafe kat ettikçe daha samimi, arkadaş olabileceğin daha güzel insanlarla karşılaşacaksın. Şimdilik biraz daha sabır.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Suçlu çocuk mu, çocuğu o hale getirenler mi?

Kesinlikle o hale getirenler,paran var ama o çocuğu o kadar şımarttıktan sonra ilerde o çocuk seninle baban gibi değil arkadaşın gibi konuşursa o gün o senin yıkıldığın gün olur bir de çocuğun iyi yerlere gelemezse baba kahrından ve sinirinden ölür

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Valla bana 100.000 euroluk tekne alsalar bende aglardim ne yalan soyleyim :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Eskiden youtube uygulamasında url yi kopyala vardi artik yok mu

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
avam ve havas diye kavramlar vardır. yani ya koyun sürüsü olur ya da o sürünün çobanı diyelim.

bu dediklerin sende bir sorun olduğu anlamına gelmez. yani hastanede hastalar arasında sağlıklı kişilere hasta demek mantıksız olur de mi?

bundan 5-10 yıl sonrasına baktığından sen hedeflerine ulaşma noktasında hızla ilerliyor olacaksın, onların çoğu ise hala hayattan ne beklediklerini çözemeyen, çevrede avare gezen kişiler olacak ve dillerinde keşkeler dolaşacak. O zaman sen bu zamanlarına şükredeceksin.

gayet güzel çalışıyorsun, arada yazdıklarını görüyorum. hiç şevkini kırıp moralini filan bozma. dünya o arkadaşlardan ibaret değil. sen hayatta basamakları tırmanıp mesafe kat ettikçe daha samimi, arkadaş olabileceğin daha güzel insanlarla karşılaşacaksın. Şimdilik biraz daha sabır.
saol abi moral verdi :)
doğru bildiğim yoldan gidiyorum. yanlış olan şeyleri yapmıyorum. genelde arkadaş gruplarında dışlanan canı sıkılan ben oluyorum :) gerçi o gruplara girmemek için elimden geleni yapıyorum ama bazen gelip yapışıyorlar. bende de kalp kırmamak gibi bir şey var. karşımdaki kim olursa olsun ona kötü bir söz söyleyemem. yani git diyemiyorum. mecbur benimle geçeceği dalgaya katlanıyorum.

dershaneye gidiyorum. bazen gitmeyip evde soru çözmek istiyorum. öyle de yapıyorum. dershaneye gidince hocaların hepsi soruyor: "neden gelmedin?". başkası aynısını üst üste bir kaç gün gelmeyerek yapıyor hocada çıt yok. tuhaf olan bana niye gelmedin diyen hoca beni hiçbir şekilde önemsemez söylediğim şeyleri duymaz :) bunun sebebi galiba benim "geyik" yapmamam.

etrafım dinle namazla dalga geçip bunlardan espri üretip gülmeye çalışanlarla dolu.

neyse :) kimseyi dikkate almaya değmez. ben doğru olanı yapayım. onlar birbirlerini kovalayıp dursun :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
saol abi moral verdi :)
doğru bildiğim yoldan gidiyorum. yanlış olan şeyleri yapmıyorum. genelde arkadaş gruplarında dışlanan canı sıkılan ben oluyorum :) gerçi o gruplara girmemek için elimden geleni yapıyorum ama bazen gelip yapışıyorlar. bende de kalp kırmamak gibi bir şey var. karşımdaki kim olursa olsun ona kötü bir söz söyleyemem. yani git diyemiyorum. mecbur benimle geçeceği dalgaya katlanıyorum.

dershaneye gidiyorum. bazen gitmeyip evde soru çözmek istiyorum. öyle de yapıyorum. dershaneye gidince hocaların hepsi soruyor: "neden gelmedin?". başkası aynısını üst üste bir kaç gün gelmeyerek yapıyor hocada çıt yok. tuhaf olan bana niye gelmedin diyen hoca beni hiçbir şekilde önemsemez söylediğim şeyleri duymaz :) bunun sebebi galiba benim "geyik" yapmamam.

etrafım dinle namazla dalga geçip bunlardan espri üretip gülmeye çalışanlarla dolu.

neyse :) kimseyi dikkate almaya değmez. ben doğru olanı yapayım. onlar birbirlerini kovalayıp dursun :)
güzel bir bölüm kazanıp istanbul gibi bir yere gidersen o zaman daha bir güzel olacak. ben de sevmem geyik ayaklarını. bende biraz çektim milletten ama değmez yani.

Hz. Ömer'in şöyle güzel bir sözü var. Buradan gerisini sen çıkartırsın :)

Fazla gülmeyi terk edene heybet verilir.
Fazla konuşmayı terk edene hikmet verilir.
Fazla yemeği terk edene ibadetin lezzeti verilir.
Mizahı terk edene zarafet verilir.
Dünya sevgisini terk edene ahiret sevgisi serilir.
Başkalarının kusurlarıyla uğraşmayı terk edene,
kendi kusurlarını ıslah etme imkanı verilir.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
cuma günü öğle arasında güvenliğe "namazdamı gılmayacak" hacı diye bağıran sonra yemek yiyip geri dönen çocuğu töbe diyene kadar kafasını duvara sürtesim var :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

güzel bir bölüm kazanıp istanbul gibi bir yere gidersen o zaman daha bir güzel olacak. ben de sevmem geyik ayaklarını. bende biraz çektim milletten ama değmez yani.

Hz. Ömer'in şöyle güzel bir sözü var. Buradan gerisini sen çıkartırsın :)

Fazla gülmeyi terk edene heybet verilir.
Fazla konuşmayı terk edene hikmet verilir.
Fazla yemeği terk edene ibadetin lezzeti verilir.
Mizahı terk edene zarafet verilir.
Dünya sevgisini terk edene ahiret sevgisi serilir.
Başkalarının kusurlarıyla uğraşmayı terk edene,
kendi kusurlarını ıslah etme imkanı verilir.
evet abi .zaten düşünüyorum da şurda 2-3 ay gibi bir süre kaldı. çok değil ygs bitince hepsi ağlamaya başlar :)
bende lys den devam ederim. 4 ay sonrada tamamen kurtulurum. gideceğim yerde de böyle çok insan olacak ama olsun. hakkımla istediğim bölümü kazanıyım da gerisi önemli değil :)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
cuma günü öğle arasında güvenliğe "namazdamı gılmayacak" hacı diye bağıran sonra yemek yiyip geri dönen çocuğu töbe diyene kadar kafasını duvara sürtesim var :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

evet abi .zaten düşünüyorum da şurda 2-3 ay gibi bir süre kaldı. çok değil ygs bitince hepsi ağlamaya başlar :)
bende lys den devam ederim. 4 ay sonrada tamamen kurtulurum. gideceğim yerde de böyle çok insan olacak ama olsun. hakkımla istediğim bölümü kazanıyım da gerisi önemli değil :)
dayaklıkmış ha :D

inşallah gidersin güzel bir yere. ama kendine de değer ver. bencil ya da egoist ol demiyorum ha. kendini değersiz sayma. ve bazı büyük insanların hatıralarını oku. nasıl gaz ve vizyon veriyor bilemezsin.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bu günlük bilgisayar bu kadar. :)
matematik de son konum olan işçi-havuz-hareket-grafik problemlerine dönüyorum.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Lone Survivor'u listeme aldım izleyen varsa yorumlarını beklerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...