O meseleyi konuştuk, tartıştık, anket açtık ve çıkan sonuç açılmaması yönünde oldu.
Onun yerine Sağlıklı Yaşam kategorimiz mevcuttur.![]()
Anladim sagolasin

O meseleyi konuştuk, tartıştık, anket açtık ve çıkan sonuç açılmaması yönünde oldu.
Onun yerine Sağlıklı Yaşam kategorimiz mevcuttur.![]()
G Flex'de geldi ya la... Bence farklı olmak iyidir
Esnek olmasının ne faydası var?
Esnek mi? Eğimli olmasının net bir faydası yok diğer cihazlardaki dış tasarımın da olmadığı gibi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ama 2500 lira etmez etmemeli.
G Flex'de geldi ya la... Bence farklı olmak iyidir
Hele ki lg olunca hiç verilmez
İncelemenizi bekleriz![]()
İste buna karsiyim... LG olmasi kotu birsey degil hocam
Hocam benim lg ve samsung tan o kadar çok çekmişliğim varki çok müthiş olsalar bile benim gözümde çöpten başka bir şey değiller yoksa cihaz iyi aynı şekilde G,G Pro ve G2 de güzel cihazlar ama üzerlerinde yazan lg yazısı benim gözümde çöp değerine bürünüyor artı olarak g2 incelemeniz mükemmeldi bence yaparsa siz yaparsınız:thumbup:
ya artist artist konuşuyorlar. insan da bir edep olur da öyle muhatap olur. bildiğin dağdan inme gibi derdin ne demek de ayıp yani.
Suçlu çocuk mu, çocuğu o hale getirenler mi?Çocuk 14 yaşında 100 bin avroluk tekne alıyorlar ulan ben 14 yaşındayken yazın çalışır 300 liralık telefonu zor alırdım bide üstüne üstlük bir de siz anlamazsınız diyip ağlıyor hay anasını... böyle dünyanın
galiba benim hayata bakış açımda bir sorun var.
yaşıtlarım belli başlı bazı konular etrafında tur atarken ben oralara dahi uğramıyorum. çevremdeki herkesin severek yaptığı şeyler bana saçma geliyor, yaptıkları esprilere gülmüyorum(hep belaltı).
yada yaşıtlarım gibi sürekli sevgili olaylarıyla vs uğraşmıyorum ve yanlış olduğunu düşünüyorum.
ya ben nasıl bir ortamda yaşıyorum böyle oturup konuşabileceğim anlaşabileceğim kimse yok.
cumartesi günü ders çalışmak için il halk kütüphanesi gidelim dediler.
benim işim vardı evde konu çalışmalıydım yinede kırmamak için kabul ettim bi ton yol yürüdüm. yağmurda yağıyordu.
peki ne oldu: 2 saat beni kütüphanede bırakıp gittiler(sen çalış biz gidiyoruz)![]()
avam ve havas diye kavramlar vardır. yani ya koyun sürüsü olur ya da o sürünün çobanı diyelim.galiba benim hayata bakış açımda bir sorun var.
yaşıtlarım belli başlı bazı konular etrafında tur atarken ben oralara dahi uğramıyorum. çevremdeki herkesin severek yaptığı şeyler bana saçma geliyor, yaptıkları esprilere gülmüyorum(hep belaltı).
yada yaşıtlarım gibi sürekli sevgili olaylarıyla vs uğraşmıyorum ve yanlış olduğunu düşünüyorum.
ya ben nasıl bir ortamda yaşıyorum böyle oturup konuşabileceğim anlaşabileceğim kimse yok.
cumartesi günü ders çalışmak için il halk kütüphanesi gidelim dediler.
benim işim vardı evde konu çalışmalıydım yinede kırmamak için kabul ettim bi ton yol yürüdüm. yağmurda yağıyordu.
peki ne oldu: 2 saat beni kütüphanede bırakıp gittiler(sen çalış biz gidiyoruz)![]()
Suçlu çocuk mu, çocuğu o hale getirenler mi?
saol abi moral verdiavam ve havas diye kavramlar vardır. yani ya koyun sürüsü olur ya da o sürünün çobanı diyelim.
bu dediklerin sende bir sorun olduğu anlamına gelmez. yani hastanede hastalar arasında sağlıklı kişilere hasta demek mantıksız olur de mi?
bundan 5-10 yıl sonrasına baktığından sen hedeflerine ulaşma noktasında hızla ilerliyor olacaksın, onların çoğu ise hala hayattan ne beklediklerini çözemeyen, çevrede avare gezen kişiler olacak ve dillerinde keşkeler dolaşacak. O zaman sen bu zamanlarına şükredeceksin.
gayet güzel çalışıyorsun, arada yazdıklarını görüyorum. hiç şevkini kırıp moralini filan bozma. dünya o arkadaşlardan ibaret değil. sen hayatta basamakları tırmanıp mesafe kat ettikçe daha samimi, arkadaş olabileceğin daha güzel insanlarla karşılaşacaksın. Şimdilik biraz daha sabır.
güzel bir bölüm kazanıp istanbul gibi bir yere gidersen o zaman daha bir güzel olacak. ben de sevmem geyik ayaklarını. bende biraz çektim milletten ama değmez yani.saol abi moral verdi
doğru bildiğim yoldan gidiyorum. yanlış olan şeyleri yapmıyorum. genelde arkadaş gruplarında dışlanan canı sıkılan ben oluyorumgerçi o gruplara girmemek için elimden geleni yapıyorum ama bazen gelip yapışıyorlar. bende de kalp kırmamak gibi bir şey var. karşımdaki kim olursa olsun ona kötü bir söz söyleyemem. yani git diyemiyorum. mecbur benimle geçeceği dalgaya katlanıyorum.
dershaneye gidiyorum. bazen gitmeyip evde soru çözmek istiyorum. öyle de yapıyorum. dershaneye gidince hocaların hepsi soruyor: "neden gelmedin?". başkası aynısını üst üste bir kaç gün gelmeyerek yapıyor hocada çıt yok. tuhaf olan bana niye gelmedin diyen hoca beni hiçbir şekilde önemsemez söylediğim şeyleri duymazbunun sebebi galiba benim "geyik" yapmamam.
etrafım dinle namazla dalga geçip bunlardan espri üretip gülmeye çalışanlarla dolu.
neysekimseyi dikkate almaya değmez. ben doğru olanı yapayım. onlar birbirlerini kovalayıp dursun
![]()
evet abi .zaten düşünüyorum da şurda 2-3 ay gibi bir süre kaldı. çok değil ygs bitince hepsi ağlamaya başlargüzel bir bölüm kazanıp istanbul gibi bir yere gidersen o zaman daha bir güzel olacak. ben de sevmem geyik ayaklarını. bende biraz çektim milletten ama değmez yani.
Hz. Ömer'in şöyle güzel bir sözü var. Buradan gerisini sen çıkartırsın
Fazla gülmeyi terk edene heybet verilir.
Fazla konuşmayı terk edene hikmet verilir.
Fazla yemeği terk edene ibadetin lezzeti verilir.
Mizahı terk edene zarafet verilir.
Dünya sevgisini terk edene ahiret sevgisi serilir.
Başkalarının kusurlarıyla uğraşmayı terk edene,
kendi kusurlarını ıslah etme imkanı verilir.
dayaklıkmış hacuma günü öğle arasında güvenliğe "namazdamı gılmayacak" hacı diye bağıran sonra yemek yiyip geri dönen çocuğu töbe diyene kadar kafasını duvara sürtesim var
- - - Mesaj Güncellendi - - -
evet abi .zaten düşünüyorum da şurda 2-3 ay gibi bir süre kaldı. çok değil ygs bitince hepsi ağlamaya başlar
bende lys den devam ederim. 4 ay sonrada tamamen kurtulurum. gideceğim yerde de böyle çok insan olacak ama olsun. hakkımla istediğim bölümü kazanıyım da gerisi önemli değil![]()
bu günlük bilgisayar bu kadar.![]()
matematik de son konum olan işçi-havuz-hareket-grafik problemlerine dönüyorum.