• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün çiğköfte ondan önceki gün kelle-paça bugün çikolata yakında kolestrolden gidecez mazallah işin kötü yanı hep arkadaşlar ısmarlıyor:D

NBA All Star maçı var Cnn Türk kanalında bu gece 03:00'de..
Müthiş bir görsel şölen olacak, izlemenizi öneririm.

Opera mini twitter'a girerken sorun çıkarıyor kendi kendine hesaptan çıkış yapıyor kafayı yiyecem

NBA All Star maçı var Cnn Türk kanalında bu gece 03:00'de..
Müthiş bir görsel şölen olacak, izlemenizi öneririm.
Yarin derste uyuklayamayacağım bir dersim olduğundan yatmalıyım NBA tv den özetini izleyeceğim. Smaç yarışmasındaki rezaleti güzel bir maçla unuturuz umarım abi..

Geçen hafta bu zamanlar: Kahramanmaraş---> Ankara... Madalyalı kahraman şehre selam olsun. Çok güzel anılarla ayrıldım. :)

Otobüs dışında her şey güzeldi. Otobüsümüzde İnternet var demişler. Gelene kadar gördüğüm en yüksek hız 4 kb. Sağdan soldan saçılan plastik bardaklar... 5 saat sonra verilen ilk mola... Yatmayan koltuk :D

Bi aylık tatil bitti, okul başlıyo bugün.

Üniversiteyi öğlenci olarak okuyorum resmen. bi gün 9:40, onun dışında 12:40-13:40-14:40 ders başı :D Yanlışlıkla ikinci öğretim mi yazmışım :D

Dün akşam üstü arkadaşım intihar etti yarın doğum günüm var mı böyle bişey

Neden olmasın? :P

Ya milletin tatili bitti derse girecek, biz daha ders seçmedik. :mrgreen:

İlkokula mı gidiyorsunuz yahu? :P

Ders dediğin en erken 9'da başlar. :D

Zamanında bizim haftada bir gün 9 dersmiz vardı geri kalanı ya 10:40'ta ya da 13:30'da başlardı. :D

Bizim de haftaya kayıt yenilemeler var. İkinci döneme hazırlık başlasın. :P

8:40 Gayet uygun bir saat. Ben de lisede hep 8:50 de girdim derse. Ne var yani :P

Pazartesi-Salı günleri 9 saat olduğu için, sabah akşam okuldaydık. :yes:

9'da bile sınıfın yarısı derste olmuyordu. 8:40'ta derse kim gidecek? :P

Benim sınıfım zaten çok nadir tam olmuştur. Ders öğleden sonra olsa bile. :D

Bizde her saat 10 dakika gerilerdi.

9:00-9:50-10:40-11:30-13:30-14:20-15:10-16:00-16:50

Ah ah okul yıllarım. :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...