- Reaksiyon puanı
- 260
Günaydın...
Bir tek sende yok,kaldırıp kurmayı denedin mi,çare olmadı bende de.Ben şimdilik 12.04 kullanıyorum ya,sonra geçeceğim 13.10 a.bir kac gundur ubuntu13.10 x64 de chrome aciliyor ama sayfalar yuklenmmiyor ayarlari bile acilmiyor bu herkeste var? yoksa benim chrome sorunlu?
adından söz edince düzeldi ben bişey yapmadan çalıştı garip bir şekilde bluetooth ile teldeki sesi pc'ye verebiliyormuşsun ch@t527 bluetooth da akıllı arama tuşuna basınca oluyor bağlı olduğunda oluyor.Bir tek sende yok,kaldırıp kurmayı denedin mi,çare olmadı bende de.Ben şimdilik 12.04 kullanıyorum ya,sonra geçeceğim 13.10 a.
Güncellendi mi acaba,ben sildiğim için kontrol edemiyorum,neyse düzelmişadından söz edince düzeldi ben bişey yapmadan çalıştı garip bir şekilde bluetooth ile teldeki sesi pc'ye verebiliyormuşsun ch@t527 bluetooth da akıllı arama tuşuna basınca oluyor bağlı olduğunda oluyor.
Apple Ürünleri satın almak veya ürünlerle ilgili yardım almak istiyorsanız bana ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Hem warkortali amcayı da görmüş olursunuzO kadar yaşlanmadım ama SDN de yaklaşık 10 yıldır bulunduğum için böyle bir hissiyat içerisindeyim
![]()
Torrent olsa zaten öğrenciler okula gitmeye başlar.![]()
Güncellendi mi acaba,ben sildiğim için kontrol edemiyorum,neyse düzelmişDenemedim onu hiç,teşekkürler,ben telefondan bağlanamıyorum internete,windowsta sorun yok bluetooth açıyorum bağlanıyorum,şu anki bağlantım bu,ama ubuntuya geçiyorum,bağlanıyor görünüyor,2 saat bekledim gene de bağlanmadı,fikrin var mı ?
Aynı hata bende oluyor,çözüm arıyorum ama bulamadım henüz.Denediğin için teşekkür ederim.benim ch@t527 de yapamadı
Vodafone da 500 dk her yöne,5000 sms,1 gb internet 25 tl.Turkcell kalitesi diyor ama Vodafone da iyi çekiyor,1 haftadır geçtim,şimdilik sıkıntı yok,Avea ucuz ama çekim sıkıntısı var,neti yavaş geliyor bana.Ilginc turkcellin kampanyasi var
Aveada 19TL![]()
Biliyorum benim vodafone o da 19 tlancak turkcell kalitesi tartisilmaz
![]()
Hani yarın ne alsam da günü kurtarsam diyenler Size tavsiyem pembe bir çetik alın![]()
bunu dene bluetooth için bu daha iyi gibi en azından bağlatı var.Aynı hata bende oluyor,çözüm arıyorum ama bulamadım henüz.Denediğin için teşekkür ederim.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Vodafone da 500 dk her yöne,5000 sms,1 gb internet 25 tl.Turkcell kalitesi diyor ama Vodafone da iyi çekiyor,1 haftadır geçtim,şimdilik sıkıntı yok,Avea ucuz ama çekim sıkıntısı var,neti yavaş geliyor bana.