Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
işe yarasa neler yapmazdım...Bir ekmek arası nutella yiyip kafayı dağıtmak mı lazım![]()
bu arada flac uzantılı müzikler daha bir kaliteli mi ne

işe yarasa neler yapmazdım...Bir ekmek arası nutella yiyip kafayı dağıtmak mı lazım![]()
Bende fotoğraflarda kötü çıkarım diye küçükken sevmezdim,büyüyünce bıraktım (hala küçüğümFacede sadece kapak resmi koydum onun haricinde sadece etiketlendiģim fotoğraflar var. Bunun sebebi fotoğraf çekinmeyi sevmiyor olmam olmalı galiba@i7_core
japonya diyecektiKenan ışık a mozzole miraç çıktı: D
Hayırlı olsun [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION]
Bendeki 50 tllik hediye çeki duruyor hâlâ ne alsam bilmiyorum 28 şubata kadar.
Hayırlı olsun,inşaallah hoşuna gider,beğenirsin![]()
Hayırlı olsun [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION]
Bendeki 50 tllik hediye çeki duruyor hâlâ ne alsam bilmiyorum 28 şubata kadar.
Kilif ya da kulaklik falan al
http://www.teknosa.com/urunler/110261491/sony-mdrzx100w-ae-kulakustu-kulaklik :thumbup1:S3 kulaklığından daha iyi ve fiyatı max. 50 tl olan kulaklık önerin varsa beklerim![]()
Tavsiye için teşekkürlern11 de 41.8 ve 42.9 tl olmak üzere 2 tane buldum eğer 50.00 tl ye tamamlayacak bir ürün bulabilirsem değerlendireceğim
Eğer kullanıyorsanız yorumunuzu alabilir miyim ? Ses kalitesi açısından nasıl ? Uzun süreli kullanılarda rahatsız ediyor mu ?
bende almayı düşünüyorum 3-4 tane arkadaşımda var arasıra kullanıyorum ses kalitesi bass verişi filan gayet güzel ses konusunda sony ve creative öneririm bunlardan şaşmican benceTavsiye için teşekkürlern11 de 41.8 ve 42.9 tl olmak üzere 2 tane buldum eğer 50.00 tl ye tamamlayacak bir ürün bulabilirsem değerlendireceğim
Eğer kullanıyorsanız yorumunuzu alabilir miyim ? Ses kalitesi açısından nasıl ? Uzun süreli kullanılarda rahatsız ediyor mu ?
Twitterden kız tavlanmıyo malesef. Çabaların boşuna![]()
Cig koftesine girek mi iddiaya![]()
Cig koftesine girek mi iddiaya![]()
Sorun yok benim için. Ama çig kofte az)
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Sorun yok benim için. Ama çig kofte az)
Cama yazmış mı abi kılıf alana telefon hediye diye :lol:Sizin çevrenizde var mi bilmiyorum ama bizim burda adam taksit yasağını delmek için çok zekice bir yöntem kullanıyor. Atıyorum 1000 liralık telefonunun kılıfını 1000 liraya taksitle veriyor yaninda da telefonu hediye ediyor ehehehe :mrgreen:
Philips o'neill serisine bak derim n11 den
Sizin çevrenizde var mi bilmiyorum ama bizim burda adam taksit yasağını delmek için çok zekice bir yöntem kullanıyor. Atıyorum 1000 liralık telefonunun kılıfını 1000 liraya taksitle veriyor yaninda da telefonu hediye ediyor ehehehe :mrgreen: