7 dersin hepsinden geçmişim lanet olsun.
Şimdi ikinci döneme daha iyi hazırlanabilirim.![]()
Bu donem 55 saat dersim var 5 alttan 4 bu seneden lutfen su konusmalari disarda yapiniz

7 dersin hepsinden geçmişim lanet olsun.
Şimdi ikinci döneme daha iyi hazırlanabilirim.![]()
pazartesinin tek güzel yanı sınıfı su basması :lol:Pazartesinin tek güzel yanı The Walking Dead...
Ulen oyle sey bana denk gelmez yapazartesinin tek güzel yanı sınıfı su basması :lol:
15 tatilinde kalorifer borusu patlamış sınıfı su basmışsınıf göl gibiydi baya eğlenceli oldu bu gün
![]()
Geçmiş olsun abi.Finallerim o kadar da kötü geçmişti oysaki.Zaten 3 dersten 35 almışım. Allah'tan vizelerim iyiydi.
![]()
baktık sınıfın olacağı yokUlen oyle sey bana denk gelmez yaOkulun ilk günü ders mi olurmuş arkadaş :mrgreen:
Yapılan boruyu yeniden patlatin. Sabotaj düzenleyin. Oh ne güzel ne güzel :mrgreen:baktık sınıfın olacağı yok
gittik diğer binadaki 9. sınıfları dışarı attıkbizim sınıf buz gibi haliyle
orası sıcak. sonra bizim hoca bizi kantine kovaladı ders çalışın diye biz de gittik yemek yedik.
![]()
bir kez daha arıza çıkarsa bize yaptırır müdürYapılan boruyu yeniden patlatin. Sabotaj düzenleyin. Oh ne güzel ne güzel :mrgreen:
Biletleri ayarlayin geliyorumBizim öyle bir şansımız yok arkadaş. Sınavdan sınava İTÜ'ye gidiyoruz.
Bari gelin SDN ofisinin borularını patlatın. Biz de evden çalışalım.![]()
abi bizimde bu yıl ay da yılda bir böyle gülerek günümüz geçiyorBizim öyle bir şansımız yok arkadaş. Sınavdan sınava İTÜ'ye gidiyoruz.
Bari gelin SDN ofisinin borularını patlatın. Biz de evden çalışalım.![]()
anlamadığım tek şey şu:O derslerin ileride çok büyük yararlarını göreceksiniz.
![]()
Ben askerim düğmem koparsa 6 aydan başlar havasınıda attınız mı hocam![]()
Kaçak telefon satmaktan işlem yaparım sana dedim.![]()
abi desen de bir şey değişmeyecek kiBizim de ikinci dönem uygarlık tarihi var. Mısırlılardan, Romalılardan gidiyor konu. Ben ne işime yarayacak bunlar diyor muyum?![]()
eğer kazanırsan seneye beni de bunun gibi konular mı bekliyo şimdi
kurtulamıcam anlaşılan ilgi duymadığım dersleri öğrenmek zorunda kalmaktan![]()
hani bi kazanayım da edebiyatta verseler dert etmemSeneye muhtemelen hazırlık okursun, rahat edersin.
Bilgisayar mühendisliği birinci sınıfta fizik, kimya dersleri var. Kimse neden bu derslerin verildiğiyle ilgili mantıklı bi açıklama yapamıyo.
Ben işletme okuyorum, en azından birinci sınıfta lüzumsuz dersim yok![]()