aloisnebel
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
Ona küçük haberler paylaşın.
Geçmiş olsunsaati boş ver benim gibi yap acıkınca kalk 12-13 gibi grip olmuştum kedinin taktiğini uyguladım uyudum çabuk iyleştim kediler birşey biliyor ki uyuyor.
Geçmiş olsun
Günaydın
Saat 12:00 de notlar açıklanacakmış, interneti kapatsam mı :/
arkadaşlar merhaba telefonda siyah ekran açtığmda ço ufak uzaktan bakıldığında belli olmayan yakndan bakınca anca belli olan bir nokta var siyah renk dşında hiç bir yerde görünmüyor nedir bu?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ayrıca nokta beyaz renk
*#*#7378423#*#* yi tuşla service tests kısmına gir. sonra display e tıkla ekrana dokun sıra sıra ekran tek renk şeklinde görünür. eğer her er aynı değilse ölü pikseldir ki ölü piksel diye tahmin ediyorum.arkadaşlar merhaba telefonda siyah ekran açtığmda ço ufak uzaktan bakıldığında belli olmayan yakndan bakınca anca belli olan bir nokta var siyah renk dşında hiç bir yerde görünmüyor nedir bu?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ayrıca nokta beyaz renk
Değişim talep et tabi ki. Kullanıcı hatası söz konusu değil. Ayıplı mal.ve 3-4 tane dikkatli baktğım kadarıhla ve çok küçükler beyazlar arkadaşlar ne yapayım?
Ölü piksel siyah veya beyaz olabilir.ancak bunların ölü piksel olduğuna tam emin değilim çünkü beyazlar çoğu yerde ölü piksel siyah diyorlar. @|Elusive|
Yani kullanıcı ölü pikseli kendi nasıl yapsın ? Mal kusurlu. Garanti de uğraştırır mı bilmiyorum ama pek sanmıyorum. Gönder garantiye.@|Elusive| peki göndersk garantiye ( bimeksten alınma netcell logosu var kutunun üstünde ama garanti belgesinde sony eurosia pazarlama aş yazıyor) ne zaman gelir sıkıntı çıkar mı ? Sony e güvenerek aldık inşallah sıkıntı çıkarmazlar.