Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
:vAhbari araba için buzdolabı baktığına göre arabada mı aldın yoksa ? :blink:
bak çökertecen telefonu demedi demeandroid de ext4 formatter tam olarak nedir ve ne için kullanılır? kullanırsam bir artısı olurmu?
kısaca ext4 formatter hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim![]()
pm attım.arkadaşlar sony xperia m de kamera beğenmedim pek yoksa ben ayarları yapamıyormuyum diyorum ama ,kameranın manuel ayarlar nasıl yapılıyor bilgisi olan varmı?
ext4 formatter ile system partitionu ext4 yaptım. sonra maclaw dan cm10.1 kurdum.bak çökertecen telefonu demedi deme![]()
eğer bir şey öğreneceksem, bana bir faydası olacaksa en azından üzülmembenim s2 bu sebeplerden gitti.
İsmi ne peki ?Eski Türk filmlerinde çalarmış bu şarkı.
İsmi ne peki ?![]()
Verdiğin video link filmlerde fonda kullanılırmış belki oradan anımsamışsındır![]()
Kulaklık kablolarının üzerinde lehimle erimeyen koruyucu tabaka var. Lehimlemeden önce onu sıyırdınız mı?
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION]
Nane ve limon... İğrenç..
Sağolun hocam. Bu arada nane limondan daha iğrenç bir şey varsa o da nane limon kekik ve iğrenç olan herşeyin karışımıdır. Evde kuşburnu olacaktı sanırım bi de onu içeyim.geçmiş olsun nane limon yerine kuşburnu iç onun tadı daha iyi ama benim gibi L&M ile içme o zaman tadı ve kokusu çok berbat oluyor.
Sağolun hocam. Bu arada nane limondan daha iğrenç bir şey varsa o da nane limon kekik ve iğrenç olan herşeyin karışımıdır. Evde kuşburnu olacaktı sanırım bi de onu içeyim.
yaşlılarla uğraşmak mı zor çocuklarla uğraşmak mı?