Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Facebook'ta ki karikateist sayfasına bir bakayım dedim, ateistlerin hepside atatürk sevdalısı. Sevmenin de ötesinde resmen ilahlaştırmışlar. Allah'ım sen hidayet nasip eyle...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Apkmanianin android uygulamasi varmis ilginc google nasil izin verdi ki

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
kesintisiz her gün, 6-7 kere :(

Kalktığın yerden birden kalkınca bayılacak gibi oluyorum. Gözüm kararıyor yani. Tansiyonum düşüyor muhtemelen ama yüksek tansiyon hastasıyım ben. Enapril kullanıyorum yorgun olmadığım zamanlarda oluyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Önceden benim de göz kararması sıkıntım vardı sonra kendi kendine geçti. Neden oldu nasıl geçti hiç fikrim yok.

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
tansiyonla alakalı bende de sık sık oluyor 5-6 sn lik kararmalar

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
tansiyonla alakalı bende de sık sık oluyor 5-6 sn lik kararmalar
Muhtemelen Enapril yapıyor bana. 2 yıldır kullanıyorum bu hapı.

Tansiyonumu ölçüyorum bazen 16-17 oluyor bazen ise 10-11 hatta 9 bile oluyor. Neyse ben bunu bi doktorada söyleyeyim bakayım. İlacı kes diyecek mi.

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ALLAH başka dert vermesin en kötü derdimiz bu olsun :)

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bimeksin internet sitesinden alşveriş yapan oldu mu hiç ?

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kötü tecrübeler diyelim aynı şekilde Teknosa,İstanbul Bilişim'de öyle ben sevmem ve bir şey satın almam tabi memnun olan arkadaşlarda vardır şanssız olan benimdir ne alacaktınız
dün akşam 12.30 da verdim siparişi sony xperia m de akşam 18.00 a kadar kargoya verilir yazyordu, hala kargoya verilmemiş. Bu arada istanbul bilişim hızlıal gibi sitelerden alışveriş yaptığımız halde sorun çıkmadı.Sizin ne gibi tecrübeleriniz var bu konuda kötü dediğiniz?

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
arkadaşlar bimeksin internet sitesinden alşveriş yapan oldu mu hiç ?
Batuhan ne oldu Sony'de sorunmu çıktı?:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Cevabı vermişsin zaten.
Bence biraz sabırlı ol.Bazen Kargo Bilgisi geç girilebiliyor.Hemen herşeyi kötüye yorma derim.:) [MENTION=251480]bsg18[/MENTION]

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
dün akşam 12.30 da verdim siparişi sony xperia m de akşam 18.00 a kadar kargoya verilir yazyordu, hala kargoya verilmemiş. Bu arada istanbul bilişim hızlıal gibi sitelerden alışveriş yaptığımız halde sorun çıkmadı.Sizin ne gibi tecrübeleriniz var bu konuda kötü dediğiniz?

Galiba ben çok şanssızım:) laptopu nerden alıyım diye sorduğumda herkes İB diyor benim kötü tecrübem İB hakkında telefon almıştık imei'si kaçak çıktı arkadaş yaklaşık bir yıl önce One X aldı geçen tamire gönderdi yapmadan göndermişler hem de iki kere hızlıal'ı bilmiyorum teknosa zaten hem kazık hem de garantide problem çıkarmadan duramıyorlar ben hepsiburada dan çok memnun kaldım üç ürün aldım 24 saatte kargodan üçüde 2 gün içinde elime ulaştı:) bimeks'den ise zamanında laptop almıştım bozuk çıktı değiştirdik dediler gerçekten değiştirdiler yeni laptopun da ekranı çatlak çıktı bende götürdüm yaptılar ama yinede memnun olmadım çünkü biraz sorun çıkardılar beni sorguya çektiler resmen:)

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
evet mustafa abi sabırsızlık galiba, ama en geç 18.00 deyince huylandım biraz, biraz da hemen olsun istiyorum , doğru sabırsızım galiba ALLAH sonumuzu hayretsin :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
evet mustafa abi sabırsızlık galiba, ama en geç 18.00 deyince huylandım biraz, biraz da hemen olsun istiyorum , doğru sabırsızım galiba ALLAH sonumuzu hayretsin :)
Sana diyorum ama bende böyleyim Maalesef.
Çogu zaman İnternetten sipariş ettiğim bir şeyi kendim buradaki kargo merkezine geldiğinde onlar ı beklemeden kendim almışımdır.
Tezcanlılık zor be.:mrgreen:

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sana diyorum ama bende böyleyim Maalesef.
Çogu zaman İnternetten sipariş ettiğim bir şeyi kendim buradaki kargo merkezine geldiğinde onlar ı beklemeden kendim almışımdır.
Tezcanlılık zor be.:mrgreen:

Ne yalan söyliyim ben de öyleyim:) çünkü internetten sipariş ettiğim şeyler genellikle çok isteyerek aldığım ve alırken ellerimin titrediği şeylerdir bir an önce gelmesini isterim

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
biran önce gelsin de şu xperia sony keyfini yaşayaym çok merak ediyorum acaba giodan sonra nasıl gelecek

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ben 1.5-2 sene önce almıştım , ilk başlarda her şey güzeldi sonra kasılmaya başlad falan filan.Ace e toz yutturuyordum ben gioyla :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben 1.5-2 sene önce almıştım , ilk başlarda her şey güzeldi sonra kasılmaya başlad falan filan.Ace e toz yutturuyordum ben gioyla :D

Ben de ilk çıktığında almıştım 3 yıl olmuş neredeyse ama arkadaşlarım ace'den iyi olduğunu söylüyordu coşturuyodum

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Benim de ilk telefonum gio :) froyo varken gayet güzeldi telefon, sorunsuz ve de hızlıydı ancak gingerbread ile birlikte bozdular telefonu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...