Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Root'a dimi ?
Bu arada telefonun sürümünü ve kernel sürümünü söylerseniz iyi olur hocam ona göre link vereyim.
bu konuları okuyabileceğim bir yer. xda'dan baktım ama detaya inemedim. yüzeyseldi. vakit ayırıp kurcalayacam nasipse.

tr anlatan bir yer var mı?

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Arkadaşlar ebaydan ürün alacam. Standard Int'l Shipping kargo şekli. belli bir ulaşım tarihi de var. herhangi bir sorum olur mu track no konusunda ve gelmesinde?

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Ankara buluşması olsa kimler gelir? İki hafta sonra buluşsak mı? [MENTION=52839]Rom.[/MENTION] [MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] [MENTION=79086]KenseiTakezo[/MENTION] ve gelmek isteyenler?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ankara buluşması olsa kimler gelir? İki hafta sonra buluşsak mı? [MENTION=52839]Rom.[/MENTION] [MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] [MENTION=79086]KenseiTakezo[/MENTION] ve gelmek isteyenler?

Tabiki gelecegim :-)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Ankara'ya 2 saat uzaklıktayım gelebilirim ama işler bu aralar çok yoğun hayırlısı olsun bakalım

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Söz vermeyim, ancak zaman olarak müsait olursam gelirim Burak..

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Buyrun s3 için kalitEli batarya fiyatı da 15 ₺ yaklaşık araştırdım buldum 1-1.5 ayda kapınızda

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Yav arkadaş forumda telefon konusunda bi halt bilmeyenlerin yaptıkları yorumlar yok mu.. forumdan soğutuyorlar adamı yav. İşkembeden sallıyorsunuz komiksiniz. Örneğin eski bir konuda şöyle bir şey gördüm. "1 GB RAM ile sonynin arayüzü kasıyor. " abi tamam sony nin arayüzünü sevmek zorunda değilsin kimse değil. Ama o laf nedir ya? Hayır bende bir bile kasmadı acaba benimki mi özel üretim? Sony arayüzü 1 GB RAM ve kasmak? Komik yani. Gelin elimde sp var bunun arayüzünün takılmasını sağlayın size telefonu verecem vermeyen şeref..
Ha bu bir örnek daha bir sürü var. Yani o konu hakkında çok bilgi sahibi değilsen konuşma abi. Konuşma. Ben gidip fotoğrafçılık hakkında niye yorum yazmıyorum? Bilmiyorum abi çünkü bu kadar basit. Bilmiyorsan konuşma, sallama. Ha bu arada sony ile örnek verdim ama sadece sony değil diğer markalar hakında da sallayanlar var. Neyse ben diyeceğimi dedim üstüne alınan alınır...

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
:D

telefon mu? o da ne :D

git başka launcher yükle arkadaşım. verecen ellerine eski nokialardan. kasma yok dert yok :D

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
çok yalnızım yaaaa. yalnızlıktan kendimi fm ye vurdum..

insanların ikiyüzlülüğünü görünce daha da kaçasım geliyor insanlardan..

(oh be rahatladım) :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yav arkadaş forumda telefon konusunda bi halt bilmeyenlerin yaptıkları yorumlar yok mu.. forumdan soğutuyorlar adamı yav. İşkembeden sallıyorsunuz komiksiniz. Örneğin eski bir konuda şöyle bir şey gördüm. "1 GB RAM ile sonynin arayüzü kasıyor. " abi tamam sony nin arayüzünü sevmek zorunda değilsin kimse değil. Ama o laf nedir ya? Hayır bende bir bile kasmadı acaba benimki mi özel üretim? Sony arayüzü 1 GB RAM ve kasmak? Komik yani. Gelin elimde sp var bunun arayüzünün takılmasını sağlayın size telefonu verecem vermeyen şeref..
Ha bu bir örnek daha bir sürü var. Yani o konu hakkında çok bilgi sahibi değilsen konuşma abi. Konuşma. Ben gidip fotoğrafçılık hakkında niye yorum yazmıyorum? Bilmiyorum abi çünkü bu kadar basit. Bilmiyorsan konuşma, sallama. Ha bu arada sony ile örnek verdim ama sadece sony değil diğer markalar hakında da sallayanlar var. Neyse ben diyeceğimi dedim üstüne alınan alınır...

iPhone çift çekirdekli RAM'i 1 GB bundan dolayı orta seviye,düşük performanslı ama pahalı telefon diyenlere ne demeli:cursing:

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81

z1 su geçirmez olduğu için içine hava girmiyor sıcak havayıda dışarı atamıyor ondan ısınıyor diyen adam var :) bide bu adam sayfa dolusu ahkam kesiyor farklı telefon konularında, külliyen zarar ziyan. yakında ısınan telefona fanı değiştir termal macunu yenile diye yorum atacaklar, sabırla o günü bekliyorum. :)

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
z1 su geçirmez olduğu için içine hava girmiyor sıcak havayıda dışarı atamıyor ondan ısınıyor diyen adam var :) bide bu adam sayfa dolusu ahkam kesiyor farklı telefon konularında, külliyen zarar ziyan. yakında ısınan telefona fanı değiştir termal macunu yenile diye yorum atacaklar, sabırla o günü bekliyorum. :)
Hey yarabbim damdan atlamak istiyorum :)

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bunu harbiden söyleyen varmı ��

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Arayin konulari kendiniz görün. Şimdi bu arkadasin dogru yorumlarida olmus olabilir ama ben bu saatten sonra ciddiye alip okuyamam:)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yeni hedefim s3 e batarya almak ancak cok cesit var devreler yandi 3250 mahlik var bir tane kapağı degismeyen alsammi ki

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Yeni hedefim s3 e batarya almak ancak cok cesit var devreler yandi 3250 mahlik var bir tane kapağı degismeyen alsammi ki

Boyutu değişmeden o seviyeye çıkıyorsa bi iş vardır o işin içinde. Benim aklımda var batarya ama yurtdışından olduğu için daha almaya karar veremedim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Çok bilgisiz var çok. Bazen ben de saçmalıyor olabilirim. Genelde gözlemlerimle konuşuyorum ama istisnalar olabiliyor. =)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Boyutu değişmeden o seviyeye çıkıyorsa bi iş vardır o işin içinde. Benim aklımda var batarya ama yurtdışından olduğu için daha almaya karar veremedim.

Aslinda su tictocun verdigi 50 tllik kuponu alabilseydin orijinal alirdim n11 de 85 tl 50 dusunce 35 tlye geliyordu

ssslytherin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dün öğlene kadar kullanmıştım :D Isınamadım bir türlü ona ya :(

Hangi masaüstü ortamında kullandın? Ben de deneyeceğim şimdi opensuse kuruyorum belleğe de. terminalden falan anlamamam, şu an mint kullanıyorum. daha hiç ihtiyacım olmadı, her işimi grafikle halledebildim, komuta gerek duymadım. fedora'da da böyle kullanabilir miyim? yoksa her yapacağım şeyi komutla mı yapmak zorunda kalacağım? ve son olarak mint'deki gibi paket yöneticisi var mı?

Sıraladım soruları bulmuşken :D

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30

Hangisini alsam sizce ? Kılıf şeklinde olanı alsam sadece s3 te kullanabilecem ama diğerlerinden herhangi bir tanesini alsam telefon değiştirsem bile kullanabileceğim gibi bir düşüncem var . (?)
Ve başka ürün önerisi olan var mı ? ( n11 den ve en fazla 50.00 tl olmak şartıyla )

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aslinda su tictocun verdigi 50 tllik kuponu alabilseydin orijinal alirdim n11 de 85 tl 50 dusunce 35 tlye geliyordu

Ben aldim :D ama n11 de kapıda ödeme seçeneği yokmuş . Kredi kartı da yok bende şimdi mecburen alacaklarımın toplam 50.00 tl olmasi için uğraşıyorum. Ne 1 kuruş eksik ne de 1 kuruş fazla olmamalı . Sanki inadına yapılmışçasına fiyatların çoğu küsüratlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...