Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Yarın muhasebe sınavım var, içeriğini daha yeni öğrendim :D 80üstü alıyım, Ankara buluşmasında herkese benden çay :D

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yeni bir kızla tanıştım allahım çok tatlı yaaa ama sevgilim var onada aşık oldum ya la

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
[video=youtube;fCrtGtCnOU0]http://www.youtube.com/watch?v=fCrtGtCnOU0[/video]

Sola suya dayanıklı değilmiş. Adam bizzat test etmiş vay be. :sneaky2:

o adama ulan bozacağına bana verseydin ya sevap kazanırdın demek gerek ıslak odunla dövmek şart.
ve yıl olmuş 2014 hala şirinler yayınlanıyor carton network'te!

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Atvde izlenecek 2 program var 1 kim milyoner olmak ister 2 ben onu cok sevdim feci bolumleri var adnan menderesin hayatı

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Tüm abilerim ve ablalarıma günaydın :)

Kaç sabah sonra tekrar SDN'ye girip buraya günaydın yazmak = Kaz Dağ'ına gidip derin bir nefes almak :)

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Üst kattaki komşunun gürültüsünden sabahın köründe uyandım şuan ayakta durmakta zorlanıyorum. Hayır anlamadığım sabah sabah o enerjiyi nerden buluyorsunuz

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Modlar gündem bölümüne konu açtım ama görünmüyor. Onay vermediniz mi yoksa daha görmediniz mi ?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Telefonlarin icine hava girerek/cikarak soğuduğunu iddia edenler olduğunu da gördüm ya sdnde, daha ölsemde gam yemem. Birde fanla soğuyor yorumu göreyim forum benim icin bitmiştir:)
Ciddi ciddi bir telefonun icinde hava akimi yetersiz diye isiniyor dediler ya la:)
Sonra neden teknoloji uretemiyoruz, bu adamlar ilerde mühendis olursa ancak su isitici uretiriz tabi

Isim vererek rencide etmek istemiyorum o einstein kendini biliyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sola suya dayanıklı değilmiş. Adam bizzat test etmiş vay be. :sneaky2:

Benim bildiğim Sola suya dayanıklı değildi ama ekranı ıslak parmak algılayabiliyordu sadece. Ya ben yanlış biliyorum ya da test eden arkadaş olayı yanlış anlamış. =) Tasarımı da Sony'nin en güzelleri arasında.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Benim bildiğim Sola suya dayanıklı değildi ama ekranı ıslak parmak algılayabiliyordu sadece. Ya ben yanlış biliyorum ya da test eden arkadaş olayı yanlış anlamış. =) Tasarımı da Sony'nin en güzelleri arasında.

Islak elle bazen kullanıyorum ama tam kullanılmıyor yine de. Sert basmak zorunda kalıyorsun.

Kışın karda iken çok lazım oluyor. :D Eldiven ile kar yağarken problem olmadı şuana kadar.. :)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Android için çıkarılan most wanted polis olayını bence abartmış.Adamlar bir çarpıyor arabaya araba ters dönüyor yahu :D

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
800 küsür soru çözdüm kafam oldu turşu ya... Kahvemi alıp anime izleyesim var

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ozel ders isine mi girsem ya mat 1 im cok iyiydi turkce kimya da fena degil musteri cikar mi ki

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şu şom ağzımı açmayaydım keşke diyordum oh bu sene evin önüne gelip sigara içen liseli yok diye sabah uyandım her yerde o varlıklardan var 1-2 tane olsa pataklayacam ama 5-6 kişiden az değiller utanmadan döverler beni:)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
androidde rootsuz olarak nasıl reklam engelleriz?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Engellenemez malesef. Rootlayıp Adaway uygulamasını kurmanız gerekli. Host dosyası üstünde oynama yapabilmek için root izni gerekiyor.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
teli rootlayamam bu aralar. adblock'un böyle birşeyini gördüm. android için uygulaması. deneyecem. rootsuz da bir yolu vardır umarım :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet adblock da var ancak rootsuz çalışmıyor o da. reklam kaldırmak için host dosyası üzerinde oynuyor bu programlar. Bunun için de root izni gerekli.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Telefon nedir hocam?
sony hocam.

bu ara aldım. sony root konusunda hassasmış. direk garanti dışı diyorlar.

önceden s2 vardı. telefon ömrü boyunca rom ve rootluydu :D triangleaway ile hallediyordun. odin vs vardı.

sony'i de iyi araştırmam gerekecek.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sony hocam.

önceden s2 vardı. telefon ömrü boyunca rom ve rootluydu :D triangleaway ile hallediyordun. odin vs vardı.

Modeli nedir peki hocam

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Modeli nedir peki hocam
Z1 olması lazım.
sony hocam.

Hocam sonyde root ile garanti dışı kalma olayı yok. Eğer BL kilidi ile oynarsanız garanti dışı kalır. Root garantiyi etkilemez kesinlikle . Kim öyle dediyse itibar etmeyin. Gönül rahatlığıyla rootlayabilirsiniz telefonu :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Z1 olması lazım.

Hocam sonyde root ile garanti dışı kalma olayı yok. Eğer BL kilidi ile oynarsanız garanti dışı kalır. Root garantiyi etkilemez kesinlikle . Kim öyle dediyse itibar etmeyin. Gönül rahatlığıyla rootlayabilirsiniz telefonu :)

Adam haklı

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Z1 olması lazım.

bakabileceğim bir yer var mı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...