Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bazen insanların benimle sadece bilgisayarlarını tamir ettirmek için arkadaş olduklarını düşünüyorum.

idntcare

Doçent
Reaksiyon puanı
13
s3 mini telefonum ıkı haftadır seviste sarj olmadıgı ıcın hala gelmedı suan bır msj geldı kulandıgım telefona ve .....ımeı numaralı cıhazınızın kayıt dısı oldugu bır hafta sonra kapatılacagı bu tarz bırsey soz konusu olabılır mı cıhaz elımde olmadıgı ıcın bakamıyorumd ımeı numarasına

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Eminim bu foruma üye olanların bir çoğu bu düşüncelere sahiptir. :)
Tabi ki gerçek hayattan bahsediyorum.Ben bilgisayardan çok iyi anlıyorum diye hava atmıyorum asla böyle bir düşünceniz olmasın.Çevremde ki insanların bilgisayar ile hiçbir alakası yok ondan.Yoksa üstadlar varken benim ne haddime.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Tabi ki gerçek hayattan bahsediyorum.Ben bilgisayardan çok iyi anlıyorum diye hava atmıyorum asla böyle bir düşünceniz olmasın.Çevremde ki insanların bilgisayar ile hiçbir alakası yok ondan.Yoksa üstadlar varken benim ne haddime.

Ben seni yanlış anlamadım ama sen beni yanlış anladın sanırım. Demek istediğim bu foruma üye olanların çoğu bilgisayardan bir şekilde anlıyorlar ve çevrelerinde de hiç anlamayan kişiler var ve bu kişiler sadece bilgisayar konusunda işi düştüklerinde bizlere geliyorlar. :)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ben seni yanlış anlamadım ama sen beni yanlış anladın sanırım. Demek istediğim bu foruma üye olanların çoğu bilgisayardan bir şekilde anlıyorlar ve çevrelerinde de hiç anlamayan kişiler var ve bu kişiler sadece bilgisayar konusunda işi düştüklerinde bizlere geliyorlar. :)
Katılıyorum :D

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bi şey soracağım:
androidde int2ext scripti ile data içindeki "dalvik-cache" yi sd-ext e taşıyabilirmiyim?

yada bu dalvikcacheyi sd-ext e hangi uygulama ile taşırım? a2sdgui hariç denedim çalışmadı.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Anladığımız dilden konuşun ulen :P
benim de pek anladığım söylenemez. az çok bi birikimim oldu ama bu android le ilgili :)
kurdum işe de yaramadı. telin 180 mb hafızası var. 120 mb ı bu dalvik cache denen şeye gidiyor. oyun bile yüklenmiyo ki :)

onla uğraşıyom işte.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

oldu mu ne :)
şu an telin dahili hafızası 325 mb. biraz daha kurcalıycam

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sansar'ın 24. Şarjör'ü güzel olmuş. Bütün gündür dinliyorum.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Gece Kuşu Olmaya Devam diyorsun yani [MENTION=105823]bt38[/MENTION]

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
yılbaşı yaklaştı ya. birçok haber kanalı ve yayını insanların durumunu bir kenara bıraktı.

nede olsa yılbaşı yı kimin nerede kutlayacağı, ne yiyeceği, hangi semtte nasıl bir gösteri olacağı gibi durumlar bazı insanların ölmesinden, bazıların yaralanmasından, kazalardan, daha önemli.

haber izleyelim diyorsun. arka arkaya gelen 10 haberden 9 u yılbaşı. :P
1. haber: hindi nasıl yapılır
2. haber yılbaşının favori yiyeceği
3. haber yılbaşıda ne yapacaksınız
4. haber yılbaşı....
.
.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
yılbaşı yaklaştı ya. birçok haber kanalı ve yayını insanların durumunu bir kenara bıraktı.

nede olsa yılbaşı yı kimin nerede kutlayacağı, ne yiyeceği, hangi semtte nasıl bir gösteri olacağı gibi durumlar bazı insanların ölmesinden, bazıların yaralanmasından, kazalardan, daha önemli.

haber izleyelim diyorsun. arka arkaya gelen 10 haberden 9 u yılbaşı. :P
1. haber: hindi nasıl yapılır
2. haber yılbaşının favori yiyeceği
3. haber yılbaşıda ne yapacaksınız
4. haber yılbaşı....
.
.

Ek olarak, evet şuan nişantaşından aktarıyoruz. Hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Caddeler, mağazalar ışıl ışıl gibi haberler. Ünlülerimiz bu yılbaşında gene yavru vatan Kıbrısta. Sibel Can sahneye çıkmak için tam 250 bin tl ye anlaştı gibi haberler. Sıkıldık artık

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ek olarak, evet şuan nişantaşından aktarıyoruz. Hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Caddeler, mağazalar ışıl ışıl gibi haberler. Ünlülerimiz bu yılbaşında gene yavru vatan Kıbrısta. Sibel Can sahneye çıkmak için tam 250 bin tl ye anlaştı gibi haberler. Sıkıldık artık
sibel canın cüzdanını da biz koruyoruz artık :mrgreen:

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
x.'?xx!!?..
sanırım yeterince açık olmuştur.
sabah sporu öldürecek beni. halata tırman, uzun atla, taburun etrafını koş derken olimpiyatçı olcaz çıkcaz :D

doğru düzgün beslenmeden haftada tek gün banyo ile spor mu olur gomutanıım diyesim var da diyemiyorum işte :D
soğuk işte popomuz donuyor :D

sen napıyon nasıl gidiyor?

Allah bozmasın acayip rahatım ben :D Hizmet birligindeyim yani banyo camasırhane falan aklına gelecek bütün heryer bizim elemanlarda gece bile duşa girebiliryoruz yazıcı ve nöbetçi cavuş oldum nöbette yok şidmiye kadar 1 m bile koşmadık ama başlar bizimde yakındır havalar kötü diye yırtıyoduk bide acemiler yok 45*50 gün devre boşluğu sıkıntı yani :D

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
başarımı niçin denemelere yansıtamadığımı buldum.
ygs denemesi çözerken soruları yanlış çözmenin yada anlamamamın nedeni bilmemek değil sıkılmak. aşırı derecede sıkılıyorum denemede.
biraz önce bitsin deyip neredeyse soruyu okumadan cevaplıyorum. bu da bana - puan olarak dönüyor.

20 soruluk mat testinde 20 de 20 yapıyorum. türkçede 20 de 18 civarı yapıyorum. denemeye gelince sıkılmaktan başak bir şey yapmıyorum. az önce denemeyi yarıda bıraktım. dayanamadım. :(

ne yapacam ya. biliyorum ama yapamıyorum. hadi bilmesem çalışır öğrenirim.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Fibernete geçtim hadi hayırlısı. Gerçi full limitsiz olmadan tadı çıkmayacak 75 gb akk ile ama Türkiye şartları işte, idare etmek gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...