Strake
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
Mutlaka izlemelisin dediğiniz bir film var mı?
Star Wars 1-2-3-4-5-6Mutlaka izlemelisin dediğiniz bir film var mı?
1.Shutter IslandMutlaka izlemelisin dediğiniz bir film var mı?
GoodfellasMutlaka izlemelisin dediğiniz bir film var mı?
Mutlaka izlemelisin dediğiniz bir film var mı?
Dun aksam teknosadan 1474 e aldigim ipad air 32 gb siparisini iptal ettirdim bugun 64 gb ligi bimeksde 1528 e aldim bakalim yarın ne olacak kismet![]()
İyi indirim yapmışlar
Şimdi sitesine baktım adamlar neredeyse ipad 4 u airden pahalıya satıyor![]()
Yaklasik 10 gundir kampanya bekliyordum iyi oldu 32 alacagima 64 aldim yalniz uzay Grisi oldu ben gümüş istiyordum tek kötü yani bu oldu![]()
Şimdiden hayırlı olsun
Sağol kaptan yazdan beri para biriktiriyordum![]()
125 :dsafak kac birader :d
125 :d
Aynen tokattayızVayy çarşıcı naber ya
emre tokattamıydın sen şimdi
Aynen tokattayıznası geciyor askerlik tertip
![]()
İnsanın kendi parasıyla bir şeyler alması güzel bir his ama cebinde boşluk hissetmeside çok kötü bir hisbu arada iPad Wifi li mi yoksa 4G+Wifi li versiyonmu ya da söyleme ben bir bakıyım
![]()
Yaklasik 10 gundir kampanya bekliyordum iyi oldu 32 alacagima 64 aldim yalniz uzay Grisi oldu ben gümüş istiyordum tek kötü yani bu oldu![]()
Tüplü televizyon gibi kafasına vur bi iki tane, bi süre idare eder sanırımgitti gül gibi telefonum gitti şarj olmuyor:scared:
Fazladan talip olursa bana paslarsın, aramaya uğraşamayacağım17-21 yas arasi guzel ankarada ikamet eden bakimli taliplerimi bekliyorum evim yok arabam yok![]()
etmedı maalesef gttıı servıse 5 gunden oncede veremezlermıs ısallah sag salım gelırTüplü televizyon gibi kafasına vur bi iki tane, bi süre idare eder sanırım![]()
etmedı maalesef gttıı servıse 5 gunden oncede veremezlermıs ısallah sag salım gelır![]()