Safak kac biraderBitmeeeeeezzzzz![]()

Safak kac biraderBitmeeeeeezzzzz![]()
Biz de seni özledik yav. Sınavların filan ne durumda bu aralar, müsait misin haftaiçi? Bi Ankara buluşması yapalım
Sınavlar bitti, şuan Karabük'teyim. Önümüzdeki haftasonuda başka bir yerde olucam. Sonrası komple müsait, her daim açığım Ankara buluşmalarına![]()
Sen de mi brütüsHoşçakalın...
sende kendine iyi bak.Bir ay kadar buralarda yokum. Arada girerim. Kendinize iyi bakın dostlar....![]()
sende kendine iyi bak.
nere gidiyorsun?
bende aslında biraz şu bilgisayardan uzaklaşsam iyi olacak. buna harcadığın vakitte soru çözerim. ama olmuyorSağol
Evdeyim yav bir yere gitmiyorum da işte peder böyle yap dedi yapcaz. Uslu çocuk olacam yani:mrgreen:
bende aslında biraz şu bilgisayardan uzaklaşsam iyi olacak. buna harcadığın vakitte soru çözerim. ama olmuyor![]()
bende sınava kadar ara veriyomBu telefon pc meretlerini bıraksak profesör oluruzBen mecbur bırakcam bir süre.Emir büyük yerden
![]()
Okulu bırakmayı düşüncem bir arabende sınava kadar ara veriyomşimdi karar aldım
sadece ara sıra canım sıkılınca oyun oynamak için kullancam. bide akşamları forum için falan. bide arasıra müzik için. bide tel için. bide öylesine. bide ödevler için. bide .... bu böyle uzar gider![]()
ben en iyisi okulu bırakıyım da kafam rahat etsin![]()
sen bana uyma. oku da çocuk doktoru ol :closedeyes:Okulu bırakmayı düşüncem bir ara![]()
Okulu bırakmayı düşüncem bir ara![]()
sen bana uyma. oku da çocuk doktoru ol :closedeyes:
:mrgreen:
Zararın neresinden dönülürse kardır çok yakında bırakıyorum :mrgreen:Benim aklıma üniversiteye başlayınca geldiO kadar öğrencez de ne olcak sanki
![]()
Güle güle güle de çok sevinmeyin gidiyorum diye gene uğrarım :mrgreen:[MENTION=288507]|Elusive|[/MENTION] Güle güle Halit büyüklerin sözü her zaman doğrudur
Güle güle güle de çok sevinmeyin gidiyorum diye gene uğrarım :mrgreen:
:mrgreen:Hadi ya bende partiyi başlatmıştım![]()
:mrgreen:
Hadin görüşürük kaçtım ben..