- Reaksiyon puanı
- 260
Vur abi bir de sen vur:dil::dirol: gibi smileyler kullanıp seni gıcık etmeyi planlıyordum ama vazgeçtim![]()

Vur abi bir de sen vur:dil::dirol: gibi smileyler kullanıp seni gıcık etmeyi planlıyordum ama vazgeçtim![]()
Vur abi bir de sen vur![]()
çok mu eski senin pc
Çok eski değil aslında. Şöyle bir 3000 yillik falan :mrgreen: format attim geçen. Formattan sonra bile kasiyordu. Hala da kasiyor. Chrome da, nette gezinirken bile kasiyor . Sağ tik yenile yapcam, onu yapmak için bile yarim saat bekliyorum o derece :mrgreen: işlemci nx desteklemiyor ondan. Intel pentium 4.
bende de vardı öyle çalışırken aldım bu laptopu
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] [MENTION=60852]S4B0T4J[/MENTION] sınırsız ban mı istedi?
Sebebi belli ama kendisi sebep belirtti mi?
Sebebi belli ama kendisi sebep belirtti mi?
Hayır belirtmedi.
Tamam hocam sağol.
Foruma çok faydalı olan, bir çok kişiye yardımı dokunan bir adamın banlanmasında emeği geçen kişilere teşekkür ediyorum !!! Mutlusunuzdur umarım!!!
Noluyor yav önce [MENTION=63117]friendly[/MENTION] sonra [MENTION=60852]S4B0T4J[/MENTION]
Mehmet neden gitti? [MENTION=350013]memogoren[/MENTION]
Biri durumun ne olduğunu biliyorsa aydınlatsın ya da ÖM atsın
[MENTION=350013]memogoren[/MENTION] de mi banlı?
Uçuşan üyelerde yazmıyor?
Memete faceten sorarım sebebini de , Sabotaj' a yazık oldu . Çokda duygusal biriymiş aldırmasaydı keşke friendly abi de çok iyiydi
Pardon banlandı derken neden forumdan ayrıldılar demek istedim kusura bakmayın.Arkadaşlar bu söylediğiniz kişiler kendi isteği ile ayrılan kişiler kendi tercihleri yani.
Not olarak memogoren ve friendly süresiz değil.
2.3 aydir faceten arkadasiz