Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Hayırlı sabahlar. Hayırlı günler.

Dünyanın kaderini değiştiren göç başladı. Hicri yılbaşımız kutlu olsun.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
parçalı fonksiyon, limit, türev, integral :)
ilk ikisi bitti. diğer ikisi kaldı.

mat 2 neysede mat 1 de eksiklerim var ya.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Şimdi iyi öğren, üniversitede de lazım onlar :)
biliyorum :)
valla bizim hoca kafamıza vura vura öğretiyo sağ olsun :)
limiti çok iyi anladım. lys de 50 sorudan en az 35-40 arası bir net çıkarmam lazım.
dünden beri bakıyorum. bilgisayar mühendisliğinin taban puanları iyice düşmüş :) yıldız teknik 430 la alıyor. kontenjanlarda yüksek. benim de doğru düzgün yapabildiğim tek ders matematik.
şu trigonometri ve problemleri de halledersem sorunum kalmayacak.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Pazartesi bitti.Tatile 4 gün kaldı. :mrgreen:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

biliyorum :)
valla bizim hoca kafamıza vura vura öğretiyo sağ olsun :)
limiti çok iyi anladım. lys de 50 sorudan en az 35-40 arası bir net çıkarmam lazım.
dünden beri bakıyorum. bilgisayar mühendisliğinin taban puanları iyice düşmüş :) yıldız teknik 430 la alıyor. kontenjanlarda yüksek. benim de doğru düzgün yapabildiğim tek ders matematik.
şu trigonometri ve problemleri de halledersem sorunum kalmayacak.

En zor konu (bana göre) trigonometri.Ne zor bir ders arkadaş.
Allah tüm öğrencilerin ve cümlemizin yardımcısı olsun.
Hangi bölümde okuyorsun bu arada ?

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
En zor konu (bana göre) trigonometri.Ne zor bir ders arkadaş.
Allah tüm öğrencilerin ve cümlemizin yardımcısı olsun.
Hangi bölümde okuyorsun bu arada ?
amin.
daha bir bölümüm yok. :)
anadolu lisesi 4.sınıf/sayısal

inşallah hayırlısıyla kazanırsam seneye bilgisayar mühendisliğinde olacam :)

trigonometri den nefret gibi bir şey ediyorum :D bir sürü formülü var ya :)
ben formül falan ezberlemem. konuyu öğrenir mantığımla kendi formülümü oluşturur çözerim. trigonometride her şey formül.
toplam-fark formülleri beni bitirdi zaten.
limit i ilk derste anladım. trigonometriyi 5 ayda anlamadım. çünkü formüllerini ezberlemedim.
işin gıcık tarafı bu trigonometri her konun içinde karşıma sinx cosx cosecx secx diye sürekli çıkıyor :)

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
amin.

ben formül falan ezberlemem. konuyu öğrenir mantığımla kendi formülümü oluşturur çözerim. trigonometride her şey formül.
limit i ilk derste anladım. trigonometriyi 5 ayda anlamadım. çünkü formüllerini ezberlemedim.
işin gıcık tarafı bu trigonometri her konun içinde karşıma sinx cosx cosecx secx diye sürekli çıkıyor :)

Bende lise kapsamında sormuştum zaten.İnşallah. :)
Trigonometri gerçekten nefret edilecek bir konu.Dediğin gibi bir sürü formül ve halleri var.Özellikle de dediğin gibi trigonometride karşımıza hep;sinx,cosx,cosecx,secx falan çıkıyor.Bende bazen çok zorlanıyorum bu konuda.Matematiğin en dehşet konusu diyebilirim aynı zamanda.Çok karışık ve çok örneği var.Ama,evelAllah bol bol çalışarak ve zaman ayırarak bu konunun da üstesinden geliriz. :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bende lise kapsamında sormuştum zaten.İnşallah. :)
Trigonometri gerçekten nefret edilecek bir konu.Dediğin gibi bir sürü formül ve halleri var.Özellikle de dediğin gibi trigonometride karşımıza hep,sinx,cosx,cosecx,secx falan çıkıyor.Bende bazen çok zorlanıyorum bu konuda.Matematiğin en dehşet konusu diyebilirim aynı zamanda.Çok karışık ve çok örneği var.Ama,evelAllah bol bol çalışarak ve zaman ayırarak bu konunun da üstesinden geliriz. :)
geliriz ya :)yaklaşık 40 tane matematik konusundan 2 tanesinde sıkıntı var :)
trigonometri-problemler :) diğerlerini anlıyorsun ama bunları ezberleyeceksin :)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[video=youtube;6orJJUNaEvo]http://www.youtube.com/watch?v=6orJJUNaEvo[/video]

Var mı bunu hatırlayan? :P

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
amin.

Benimde geometride tek sevdiğim konu idi Trigonometri sayılarla aram daha iyidir Denklem falan çok hoşuma gidiyor zevk alıyordum çözerken

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Benimde geometride tek sevdiğim konu idi Trigonometri sayılarla aram daha iyidir Denklem falan çok hoşuma gidiyor zevk alıyordum çözerken
sayıları denklemleri, uzun işlemleri, xleri y leri bilinmeyenleri bende seviyorum ama nedense trigonometriye alışamadım. :)
açılar ve açılarla ilgili şeylerle aram iyi değil :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sayıları denklemleri, uzun işlemleri, xleri y leri bilinmeyenleri bende seviyorum ama nedense trigonometriye alışamadım. :)
açılar ve açılarla ilgili şeylerle aram iyi değil :)

Dedim ya bende sevmem ama Trigonometri çok hoşuma gidiyor üçgenler arasında

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
az önce internette gezerken android cyanogenmod 10 için reincaraudiomod diye bir şey buldum.
ne işe yaradığından emin değilim. bende romu CWM ile yedekleyip bu reincaraudio yu CWM ile kurdum.
şimdi sistem uygulamarının arasında dolby mobile diye bir şey var.
şimdi ne işe yaradı bu?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Hastayiz sinavida kacirdik bakmadik programa hay ben ....

cocuklukhali

Asistan
Reaksiyon puanı
0
az önce internette gezerken android cyanogenmod 10 için reincaraudiomod diye bir şey buldum.
ne işe yaradığından emin değilim. bende romu CWM ile yedekleyip bu reincaraudio yu CWM ile kurdum.
şimdi sistem uygulamarının arasında dolby mobile diye bir şey var.
şimdi ne işe yaradı bu?

Ses yaması

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
[MENTION=344313]NGungor96[/MENTION] ses yamasi arkadasin dedigi gibi. Cokda onemli bir sey degil hatta muzik dinlediysen eger yukledikten sonra eminim fark etmemissindir :mrgreen:

cocuklukhali

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=344313]NGungor96[/MENTION] ses yamasi arkadasin dedigi gibi. Cokda onemli bir sey degil hatta muzik dinlediysen eger yukledikten sonra eminim fark etmemissindir :mrgreen:

Bu yüklediğinin etkisini bilmiyorum (sadece Eski lg telefonumda Dolby audio seçeneği vardı oradan biliyorum) ama hangisi olduğunu hatırlamadigim bir tane beats audio yaması vardı. Beats kulaklık ile kullaninca farkediliyordu.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Anlamak için hTC One gibi gümbür gümbür ses çıkaran bir telefon lazım ya da çok kaliteli bir kulaklık yoksa mümkünatı yok anlamak için

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Android de Custom ROM yükleyip bazen ROM yüklerken Brick etme olayını özlemedim dersem yalan olur

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=39204]desperado64[/MENTION] Atiye'nin son kliplerinden biri sana da birilerinden çakma geldi mi yoksa ben mi benzettim. :P :D

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Al abi bi tane temizinden S2. Nasıl olsa para bol sende :mrgreen:

Ne insanlar gördüm ki üzerinde kıyafet yok ne kıyafetler gördüm ki içinde insanlar yok para olup içinde insanlık olmadıktan sonra ne manası var zengin olmanın(kendim için söylemiyorum:mrgreen: ) kendime gelecek olursam artık Samsung un Note 3 haricinde hiç bir telefonuna hele hele S ailesine hiç dokunmam sırf ROM işleriyle uğraşmak için de Android telefon almam:P alırsam iPhone u satıp öyle alırım:)

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Ne insanlar gördüm ki üzerinde kıyafet yok ne kıyafetler gördüm ki içinde insanlar yok para olup içinde insanlık olmadıktan sonra ne manası var zengin olmanın(kendim için söylemiyorum:mrgreen: ) kendime gelecek olursam artık Samsung un Note 3 haricinde hiç bir telefonuna hele hele S ailesine hiç dokunmam sırf ROM işleriyle uğraşmak için de Android telefon almam:P alırsam iPhone u satıp öyle alırım:)

Ne felsefe yaptın yahu :P :mrgreen: rom işini özledim diyorsun da note 3 alsan roma gerek kalmaz :D sat iphone u usta ya. Kurtul yarım elmadan bizle takıl :mrgreen:

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Sen kafayımı yidin ya? :D Iphone satılır mı? :devil:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...