ben aranıza yeni katıldım![]()
sebep ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
![]()
![]()
para basıyorum resmen
belki bir arkadaşı davet etmiştirsebep ?
İyi olurHtc One Mini incelemesi nasıl olur?
Hocam senin incelemelerini beğeniyorum , her türlü incelemeni okurumYazımsal bir inceleme olcak gibi görünüyor![]()
Kusura bakma kanka ISS'yi değiştirdim, birkaç gün internette yoktum. Programı yaparken yanlış bir kod yazdım ve en baştan yapmaya başladım, daha sonra çok düzenli olmadığını gördüm ve daha iyi olması için uğraşıyorum.günaydın kardeşim.
günaydın sdn.
sorayım bari ne durumda diye
öyle çok uçuk bir şey yapmana gerek yok. basit bir şey olsun. kendini yorma.
yeni kodlar vs öğren.
arayüzde iyileştirmeler yapmayı öğren.
kullanıcı arayüzünü daha etkin hale getirmeyi kavra mesela.
benim ilk programım c++ ya da C ile yaptığım hesap makinesiydi.
toplama çıkarma harici işlemlerde yapardı
2. derece denklem çözebilir, köklerini bulabilir, diskrimant bulabilir, sigma hesaplayabilirdi
ancak döngüsel değildi
yani tek bir hesap şansın var. hesap bitince pro kapanıyor. bir bunu beceremedim
zaten konsol programdı![]()
Eyvallah hocamHocam senin incelemelerini beğeniyorum , her türlü incelemeni okurum![]()
Aynen öyle ama ONE mini her türlü dağıtırEyvallah hocams4mini ile kavga etsin diye yapılmış bence
Bakıcaz artıkAynen öyle ama ONE mini her türlü dağıtır![]()
neden kusura bakayımKusura bakma kanka ISS'yi değiştirdim, birkaç gün internette yoktum. Programı yaparken yanlış bir kod yazdım ve en baştan yapmaya başladım, daha sonra çok düzenli olmadığını gördüm ve daha iyi olması için uğraşıyorum.
Telefon brick oldu .. :hammer:
geçmiş olsun hocamTelefon brick oldu .. :hammer:
aleyküm selam abiSelamün Aleyküm.....
sağol kardeşimgeçmiş olsun hocam
nasıl oldu acaba?
ben 2 farklı android telefona son 1 hafta içinde defalarca kez rom yükledim.
abimin galaxy ace sına yanlış rom yüklemişim ilk seferde
tel hiç açılmıyordu. bende download moda alıp odin ile orjinal romunu attım ve sonra da abimin istediği acecream 1.3 romu kurdum
şu an ace canavar gibisubway çalıştırıyor. temple run çalıştırıyor
aleyküm selam abi![]()
Sağ ol .büyük geçmiş olsun ....
İnternet kesilmişti ve kurcalaya kurcalaya yaptığım hataları öğrendim. Kendimi zorladığımdan değil, zamanı biraz uzadı nedenini söyledim sadece. Derslerinde başarılar...neden kusura bakayım
ya bak kardeşim gerçekten sen birşeyler öğren diye böyle bir öneride bulundum.
yani kendini çok zorlama. yapacağım dedin. ancaka yapmasan dahi ben herhangi bir şekilde kırılmam. benim amacım senin bu konuda bir şeyler öğrenmendi, kendini geliştirmendi. çünkü proje vs hazırlamayı öğrenirsin. ya da yeni bir kaç yeni kod öğrenirsin.
son bir aydırda sorunlarımdan dolayı yatıyorum
şimdi ise ufaktan ufaktan başladım çalışmaya. önce basitten başlayayım.
zaten temelim çok sağlam. yazın 9-10-11 matı bitirdim. üstünden bir kez geçsem tamamsorun fizikte
onu da yaparım inşallah. çalışacağım ve yapacağım
okulda açıldı.ben de günde en fazla 30-40 dakika giriyorum artık
malum son senem ve çok önemli![]()
BM olmak kolay değil![]()