Bence bu kısmı yeniden gözden geçirinMadem kimseye okuyamıyacağım
Diğerleri gibi çöpe gidecek sahibine merhaba bile diyemiyorum artık(aynı okuldayız)Bence bu kısmı yeniden gözden geçirinBu şiir sahibine okunmayı/gönderilmeyi hakediyo. @nano6824
Sorun tek bende değilmiş demek ki müzik dışında resimden ve bedenden hoca bonkör değilse hep düşük alırdım hayatımda 2 kere 4 aldım ikisi de resimdendi@nano6824
sana olandan sık sık bana da oluyor
ben de daha önce şiir/makale yazdım
ama genelde bu ilhamı ders için kullanırım. ilham geldimi alırım ders kitabını. bön bön baksamda birşey kavrarım
ayıptır söylemesi matematiğim de pek iyidir
- - - Mesaj Güncellendi - - -
başarı puanı 45 den 50 ye çıkmış
ders süreleri 45 dakika olmuş (benimki zaten 45 dakikaydı)
devamsızlık 10 güne inmiş.
(ben sadece öğretmenin canı sıkılıpta "oğlum dışarı" demesiyle 5-6 kez yok yazılırken, 10 gün kime yeter?)
mesela benim bütündersler 4-5.
müzik dersinden nefret ederim. 60 ın üstünde not yok...
şimdi ben müzik ortalamam 49 olursa, karne ortalamam 80 olmasına rağmen kalacakmıyım??
çok saçma bir şeyler olmuş ama anlamadım.
yarın çözerim.
bizim müzikçi mesela sözlü yapıyor. ama notları kafadadan vetriyorSorun tek bende değilmiş demek ki müzik dışında resimden ve bedenden hoca bonkör değilse hep düşük alırdım hayatımda 2 kere 4 aldım ikisi de resimdendi![]()
Hangi tip lisede okuyorsunuz hocam gerçi aksarayda lise fark etmiyor.EML ler de yazılıya bir gün önce çalışıyor fen lisesi debizim müzikçi mesela sözlü yapıyor. ama notları kafadadan vetriyor
okul 5 aysa 4 ay derse gelmez. son bir ay gelir üst üste 2-3 tane sözlü yapar
bedenciye azıcık duygu sömürüsü ile 100 verdirdim![]()
(beden dersini de hiç sevmem)(adam akıllı yapabildiğim tek şey badminton ve temel eğzersiz biraz da masa tenisi)
bizde resim dersi yok. keşke olsa
9. sınıftaki çömezlere resim dersi vermişler bize yok.
bizde resim yerine diksiyon diye saçma sapan bir ders var
bizim yatış dersimiz(gerçi bizim sınıf her derste yatıyor
)
- - - Mesaj Güncellendi - - -
10 sınıfta almancacıyı kandırıp okulun konferans salonunda projektör le film izlemiştik defalarca
şimdi akıllı tahtalar geldi. konferans salonunu kapatmaya gerek yok
bir flasy bellek ve benim gibi bir pc canavarı ile iş halloluyor
hafta sonu adamlar gelip tahtaya şifre koyuyorlar ben pazartesi sabah gelip geri açıyorum
tahtanın anahtarını içinde kırdık.bir daha kilitlenmesindiye
(bunları yapan bizim sınıf ben değilim
ben sadece bilgisayarlar ilgileniyorum
)
anadolu lisesi/sayısalHangi tip lisede okuyorsunuz hocam gerçi aksarayda lise fark etmiyor.EML ler de yazılıya bir gün önce çalışıyor fen lisesi deacaba tek bizim fen lisesi mi öyle
şunu farkettim:
bazı insanlara aşırı derece de sinir oluyorum.
onların yaşıyor olması bile benim için sinir bozucu bir şey.
ancak ben, tam tersi yufka yürekli biriyim. karmakarış bir psikolojim var.
bir eksik var içimde. bir boşluk.
tüm bunlar o boşluk yüzünden.
Liseyi hiç sevmedim hadi hayırlısı
Abi 15 tanıdıktan sadece 3'ü ile aynı sınıfa düştümLisedeki ilk günüm geldi aklıma benim de. Babama beni bu okuldan al diye yalvarmıştım.
Fakat şimdi sorsanız yine o liseye gitmek isterdim diye cevap veririm. Lise arkadaşlıkları çok farklı. Halen görüşürüz.
Düğünden düğüne![]()
ben lise 4 e geçtim ve servisi bıraktımAbi 15 tanıdıktan sadece 3'ü ile aynı sınıfa düştüm![]()
Servis değildi sanki dolmuştu bindiğimiz bir kişi daha girse servise üst üste çıkacaktık (ayaktaydık)
(Okuldaki kızlar da zaten berbat gördüklerim)
Ulan liseyi çok farklı hayal etmiştik şimdi girecek bu okul bize![]()
Abi bir matematik kitabımız var 1150 sayfaben lise 4 e geçtim ve servisi bıraktım
iyiki de bıraktım
20 kişilik servis full 9.sınıf kız![]()
yuh. ben 4 e gidiyom. benim kitap taş çatlasa 300 sayfa olurAbi bir matematik kitabımız var 1150 sayfa![]()
Evet öyle duydum ve gerçekten merak ediyorum benim için söyler misin o 1150 sayfanın içinde öyle abartılacak neler var yani ? İnsanlara eziyet resmen hadi 300 sayfayı anlarız da 1150 çok saçma geldi..Abi bir matematik kitabımız var 1150 sayfa![]()
Ben de haberini aldım daha gelmemiş kitap hep sözel derslerin kitaplarını verdilerve bizden daha lkötü okullar tablet aldı.Kitaplar ise worden çıkma dandik kitaplar.Evet öyle duydum ve gerçekten merak ediyorum benim için söyler misin o 1150 sayfanın içinde öyle abartılacak neler var yani ? İnsanlara eziyet resmen hadi 300 sayfayı anlarız da 1150 çok saçma geldi..
Bunların yapacağından ne beklersin kiBen de haberini aldım daha gelmemiş kitap hep sözel derslerin kitaplarını verdilerve bizden daha lkötü okullar tablet aldı.Kitaplar ise worden çıkma dandik kitaplar.
Din, Dil ve Anlatım,Coğrafya,Türk Edebiyatı,Tarih
Kitaplar da zaten word 2003+paint ile yapılmış![]()