Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Çöpe atılacak on tane tişörtün yakalarını kestim on numara oldu

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
arkadaşlar bana keyloger lazım. ne önerirsiniz?
ya da şöyle diyeyim.
pc de ne yapılıyor ne ediliyor onu öğrenecez?

lezginkassa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya pc ye kuracaz.
nereye girmiş ne oynamış vs vs öğrenmek istiyoruz.
Spector Pro var.Ama paralı.İnternette aratıp bulabilirsiniz birçok program,çoğu virüslü ve genelde kurulduğu bilgisayarı izleme veya tanımlama amaçlı şeyler içerir.Temiz ve bedava bir program öneren olursa ben de isterim : )

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
abi. çocuk yaklaşık 600 tl mobiil ödeme yapmış 3 ayda.
anne babası bana dedi burada kuralım diye.
şımarık, yaramaz bişey. bir süre takip amaçlı.

Pardon ama 600 tl yi mobil ödemede kullanmayı becerirken ailesi neredeymiş ?
İzlemekten amaç cezalandırmaya bahane bulmak ise zaten 600 tl gibi bir suç var ortada :)
Mobil ödeme kapama gibi bir seçenek varken bir ailenin kendi çocuğuna casusluk yapması hiç hoş değil.
Önemli olan gerekli eğitimle, gerekli bilinci aşılayabilmek.
İzlendiğinin çocuk farkına varırsa hem hoş olmayacak, hem de çocuk gerekli alternatif çözümleri çok rahat bulacaktır. :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Pardon ama 600 tl yi mobil ödemede kullanmayı becerirken ailesi neredeymiş ?
İzlemekten amaç cezalandırmaya bahane bulmak ise zaten 600 tl gibi bir suç var ortada :)
Mobil ödeme kapama gibi bir seçenek varken bir ailenin kendi çocuğuna casusluk yapaması hiç hoş değil.
Önemli olan gerekli eğitimle, gerekli bilinci aşılayabilmek.
İzlendiğinin çocuk farkına varırsa hem hoş olmayacak, hem de çocuk gerekli alternatif çözümleri çok rahat bulacaktır. :)
sana katılıyorum abi. 600 tl harcayabilen bir çocuk(neresi çocuksa :)) biraz da pc den anlıyorsa izlendiğini fark eder. ve durum çok daha kötü olur.

konuyu tam olarak bilmiyorum anladığım kadarıyla şunu söyleyeyim:
ortada bir suç ya da hata varsa bunun yarısı ailenindir. bence.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ÖM yolluyorum o zaman bekle. skydrive a yükledim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
@Ahbârî proğramı daha önce hiç kulanmadım. öyle arşivde duruyordu. nasıl çalıştığını tam bilmiyorum. :)
ama sorunun olursa söyle kendi pc me kurar bakarım.

antivirüsü kapatmayı da sakın unutma. yada dediğimi yap. keylogger tarzında olduğu için virüs olarak algılanır. sonuç ta klavyeyi kamerayı mouse u takip edecek bu program :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Memlekete gidecekken Edirne'de buluverdim kendimi. Sıkıntılı günler bekliyor beni..

PanPish

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi yakınımın kardeşi hasta oldğu için ne kardeşleri ilgileniyor ne kendisi.... resmen terk ettiler onu.. artık hiç kimseye güvenim kalmadı . Allah başkasına muhtaç etmeden canımı alsın ! amin...

[video=youtube;0KRnDBPrdsM]http://www.youtube.com/watch?v=0KRnDBPrdsM[/video]

satmışım..............

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bi yakınımın kardeşi hasta oldğu için ne kardeşleri ilgileniyor ne kendisi.... resmen terk ettiler onu.. artık hiç kimseye güvenim kalmadı . Allah başkasına muhtaç etmeden canımı alsın ! amin...

satmışım..............

bunalıma giren foruma üye oluyor ya.

hele ben hastayım doktora gidiyorum kafam bozuk sizin ne derdiniz var be. Allahın verdiği bu candan ne istiyorsunuz?
çıkın şu bunalımdan. kendinize gelin.
gidin namaz kılın, gezin, tozun ama umudunuzu yitirmeyin arkadaş bu nedir ya.

eğer konuşmak istersen bana özel mesaj at. her türlü yardımda bulunurum. ama Allah canımı alsın demek çok aptalca. buna sen karar veremezsin.

maden o yakının kardeşi ile kimse ilgilenmiyor neden sen ilgilenmiyorsun o zaman? yakınınmış işte. benim sevdiğim birinin yardımıma ihtiyacı olacak ta ben yardım etmeyeceğim. Allah o zaman canımı alsın dersin işte.

çıkın şu saçma bunalımdan...
ya da ciddiyetsizlikten(belki de kafa buluyorsun. biz bunu bilemeyiz.)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Türkiye Yolcusu Kalmasın.. son 4-5 gün..
Uzun bir süre giremneyecegim nete :::(

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Genel sorunlar yeterince başımı ağrıtmıyormuş gibi bilgisayarın saçma sorunlar vermesi beni çıldırtıyor.
Hard diskleri değiştirsem iyi olacak. Yoksa makineyi parçalayacağım.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=358264]PanPish[/MENTION] kardeşim, (bu ne biçim kullanıcı adı)
onlar terk etiyse sen sahip çık! bu kadar basit.

saçma sapan şarkılar dinleyip kendini kandırma.

Spector Pro var.Ama paralı.İnternette aratıp bulabilirsiniz birçok program,çoğu virüslü ve genelde kurulduğu bilgisayarı izleme veya tanımlama amaçlı şeyler içerir.Temiz ve bedava bir program öneren olursa ben de isterim : )
ben [MENTION=81135]Ahbârî[/MENTION] ye temiz ve güzel bir porgram önerdim. sanada yollayım mı aynı programı [MENTION=354301]lezginkassa[/MENTION] :)

bak. sana yardım etmem için bir kapı. :) yollayım mı :)
al yolladım :)

PanPish

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
töbe töbe şimdide terbiyesiz olduk ha ! bak arkadşım ben @ koymuyorum nolacak ? iyice bi oku bakem sana hakeret ettim mi?

ettiysem çeker gider giderim adminin beni atmasına gerek yok :hammer:

PanPish

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"eğer böyle bir hata yapsaydın şu an burada olamazdın zaten" bu ne demek? nedir bu sinir? kardeş bence sen bazı şeyleri çok büyütüyorsun. bir psikolog olarak bu kanıya vardım ben !

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Adminler forumdaki her konuyu her mesajı inceleyemiyorlar ne yazık ki. Mesaj raporlama özelliğini kullanabilirsiniz.
raporladım zaten. o kadar duyarsız değilim :)
bir de psikoloğum diyor ya :lol: buna kadir bile inanmaz. :4:

"eğer böyle bir hata yapsaydın şu an burada olamazdın zaten" bu ne demek? nedir bu sinir? kardeş bence sen bazı şeyleri çok büyütüyorsun. bir psikolog olarak bu kanıya vardım ben !
ne demek olduğunu öğrenmek istersen, bana karşı bir hakaret yada küfür de bulun ve gör. (fazla merak başa beladır.)

PanPish

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"ne demek olduğunu öğrenmek istersen, bana karşı bir hakaret yada küfür de bulun ve gör. (fazla merak başa beladır.) ".... siz kim oluyorsunuzda beni tehdit ediyorsunuz?

takıntılımısın arkdaşım? bana tehditkar sözler filan ? benim nick e laf eden sensin ? durduk yere polemik çıkaran sensin ? yok belanı bulursun ? ayrıca psikoloji okudum okuyunca ne oluyorum Allah için söylermisin? psikolog mu mühendismi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...