Hello Kitty.
Rektör
Ben geldiğim zamanlarda rise ile reis değil miydi onlar.Ne linux konuları vardı ne canım çekerdi kurmak için.
:w00t:
sivaspor onlardan önce ayrılmıştı forumdan

Ben geldiğim zamanlarda rise ile reis değil miydi onlar.Ne linux konuları vardı ne canım çekerdi kurmak için.
:w00t:
Sanala kurmuştum ubuntu.sivaspor onlardan önce ayrılmıştı forumdanTabi sende bir Linux kuramadın
Ahh ahh eskisi gibi güzel tartışmalarda yok.
![]()
He valla korkyorum makina elimde kalacak diye.Sen ancak sanala kurarsın![]()
arkadaşlar bana keyloger lazım. ne önerirsiniz?
ya da şöyle diyeyim.
pc de ne yapılıyor ne ediliyor onu öğrenecez?
ya pc ye kuracaz.Bu işi gizli yapacaksınız Program bilmiyorum ama karşı taraf IP verirse Teamwiewer kullanabilirsin.
ya pc ye kuracaz.
nereye girmiş ne oynamış vs vs öğrenmek istiyoruz.
Spector Pro var.Ama paralı.İnternette aratıp bulabilirsiniz birçok program,çoğu virüslü ve genelde kurulduğu bilgisayarı izleme veya tanımlama amaçlı şeyler içerir.Temiz ve bedava bir program öneren olursa ben de isterim : )ya pc ye kuracaz.
nereye girmiş ne oynamış vs vs öğrenmek istiyoruz.
abi. çocuk yaklaşık 600 tl mobiil ödeme yapmış 3 ayda.O tip şeyler yapmayın bence.
Etik değil.
abi. çocuk yaklaşık 600 tl mobiil ödeme yapmış 3 ayda.
anne babası bana dedi burada kuralım diye.
şımarık, yaramaz bişey. bir süre takip amaçlı.
abi. çocuk yaklaşık 600 tl mobiil ödeme yapmış 3 ayda.
anne babası bana dedi burada kuralım diye.
şımarık, yaramaz bişey. bir süre takip amaçlı.
sana katılıyorum abi. 600 tl harcayabilen bir çocuk(neresi çocuksaPardon ama 600 tl yi mobil ödemede kullanmayı becerirken ailesi neredeymiş ?
İzlemekten amaç cezalandırmaya bahane bulmak ise zaten 600 tl gibi bir suç var ortada
Mobil ödeme kapama gibi bir seçenek varken bir ailenin kendi çocuğuna casusluk yapaması hiç hoş değil.
Önemli olan gerekli eğitimle, gerekli bilinci aşılayabilmek.
İzlendiğinin çocuk farkına varırsa hem hoş olmayacak, hem de çocuk gerekli alternatif çözümleri çok rahat bulacaktır.![]()
Yoo olur muanlaşılan kaldık öyle![]()
sevinirim.Yoo olur mu
Bir kaç tane program biliyorum. Ama linkini özelden veririm. Veriyim mi linkini? (tabi önce upload vs .etmem gerek)
ÖM yolluyorum o zaman bekle. skydrive a yükledim.sevinirim.
bi yakınımın kardeşi hasta oldğu için ne kardeşleri ilgileniyor ne kendisi.... resmen terk ettiler onu.. artık hiç kimseye güvenim kalmadı . Allah başkasına muhtaç etmeden canımı alsın ! amin...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
satmışım..............
ben [MENTION=81135]Ahbârî[/MENTION] ye temiz ve güzel bir porgram önerdim. sanada yollayım mı aynı programı [MENTION=354301]lezginkassa[/MENTION]Spector Pro var.Ama paralı.İnternette aratıp bulabilirsiniz birçok program,çoğu virüslü ve genelde kurulduğu bilgisayarı izleme veya tanımlama amaçlı şeyler içerir.Temiz ve bedava bir program öneren olursa ben de isterim : )
Adminler forumdaki her konuyu her mesajı inceleyemiyorlar ne yazık ki. Mesaj raporlama özelliğini kullanabilirsiniz.sen ne terbiyesiz bir insansın be!!!
ayrıca isim yazdığında başına @ koymayı unutma.
adminler uyumayın.
raporladım zaten. o kadar duyarsız değilimAdminler forumdaki her konuyu her mesajı inceleyemiyorlar ne yazık ki. Mesaj raporlama özelliğini kullanabilirsiniz.
ne demek olduğunu öğrenmek istersen, bana karşı bir hakaret yada küfür de bulun ve gör. (fazla merak başa beladır.)"eğer böyle bir hata yapsaydın şu an burada olamazdın zaten" bu ne demek? nedir bu sinir? kardeş bence sen bazı şeyleri çok büyütüyorsun. bir psikolog olarak bu kanıya vardım ben !