Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
gece 12 ve hava nemli 30 derece :D Fırın vallahi...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

gene gitti eleman...

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=39204]desperado64[/MENTION]

105-albumler10697-resim74721t.gif

http://youtu.be/qoSXcXiDH7E?t=21m17s

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
@mr_rain hocam üyeleri banlıyorsunuz, ceza veriyorsunuz eyvallah..
Haklı veya haksız artık sebeplerini tartışmaktan hoşlanmadığınızı da kabul ettik, buna da eyvallah.

Lakin şu Uçuşan Üyeler bölümünde banladığınız kişileri ilan ederken lütfen üslup olarak dalga geçmeyin, aşağılamayın. Gerçekten ayıp oluyor ve sizlere yakışmıyor.

Tartışma açmak için yazmadım, nacizhane fikrimi ifade ettim vesselam.

jaanki07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Abi gece gece ne düşünüyorum biliyormusunuz. Neden hep iş hayatımda veya herhangi bir konuda isteksizlik var içimde? İşi gücü geçtik adam akıllı telefona oyun yükleyip sehir kurma ordu kurma gibi veya yarış gibi oyunları uzun soluklu oynarken bıkıyorum.
Hep bi arayış bi farklılık isteyip var içimde. Birisi çıksın pm atsın gel kardeşim sen mal mal dolaşıyorsun ben sana hayatını nasıl daha güzel yaşayacaksın nasıl herseyden zevk alacaksın öğreteceğim, her kitapta filmde hayal gücünde oluyorsa şimdi gerçekte bana neden olmasın ? Olmaması için sebep göremiyorum , ozaman yardım edin yahu içim kararıyor her zaman , her işimi yarım bırakmaktan bıktım , insanlığa güzel şeyler bırakmak istiyorum yardım etmek insanları mutlu edip onların mutluluğuyla mutlu olmak istiyorum , dünyayı gezmek heryere mutluluk götürmek istiyorum, biliyorum çok şey istiyorsun oğlum sen bi s.git diyeniniz var içinizde ama gerçekten ben en azından bunları isteme hakkına sahip olduğumu düşünüyorum . Her neyse daha bende çok muhabbet var ama çok uzun olursa okunmaz o yüzden yeter iyi geceler :)

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
@mr_rain hocam üyeleri banlıyorsunuz, ceza veriyorsunuz eyvallah..
Haklı veya haksız artık sebeplerini tartışmaktan hoşlanmadığınızı da kabul ettik, buna da eyvallah.

Lakin şu Uçuşan Üyeler bölümünde banladığınız kişileri ilan ederken lütfen üslup olarak dalga geçmeyin, aşağılamayın. Gerçekten ayıp oluyor ve sizlere yakışmıyor.

Tartışma açmak için yazmadım, nacizhane fikrimi ifade ettim vesselam.

2 koyun gütmekten acizmişiz ya. Ondandır hocam...

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Abi gece gece ne düşünüyorum biliyormusunuz. Neden hep iş hayatımda veya herhangi bir konuda isteksizlik var içimde? İşi gücü geçtik adam akıllı telefona oyun yükleyip sehir kurma ordu kurma gibi veya yarış gibi oyunları uzun soluklu oynarken bıkıyorum.
Hep bi arayış bi farklılık isteyip var içimde. Birisi çıksın pm atsın gel kardeşim sen mal mal dolaşıyorsun ben sana hayatını nasıl daha güzel yaşayacaksın nasıl herseyden zevk alacaksın öğreteceğim, her kitapta filmde hayal gücünde oluyorsa şimdi gerçekte bana neden olmasın ? Olmaması için sebep göremiyorum , ozaman yardım edin yahu içim kararıyor her zaman , her işimi yarım bırakmaktan bıktım , insanlığa güzel şeyler bırakmak istiyorum yardım etmek insanları mutlu edip onların mutluluğuyla mutlu olmak istiyorum , dünyayı gezmek heryere mutluluk götürmek istiyorum, biliyorum çok şey istiyorsun oğlum sen bi s.git diyeniniz var içinizde ama gerçekten ben en azından bunları isteme hakkına sahip olduğumu düşünüyorum . Her neyse daha bende çok muhabbet var ama çok uzun olursa okunmaz o yüzden yeter iyi geceler :)
işini değiştir sevdiğin işi yap, birinci kısım bu bence..

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
[MENTION=347364]gkarel[/MENTION] yapma, ban yiyeceksin.

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Şuna bak birader saatlerdir ego patlaması yaşıyorsun. Adam misafir olarak mesaj atmış sen yayınlayıp siliyorsun sonra da dalga geçiyorsun

Başka ne diyebilirim senin hakkında.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
[MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] insanları biraz anlamaya , kararlara saygı duymaya, kabullenmeye çalış lütfen. Senin hoşuna gitmeyen şeyleri engellemek, silmek zorunda değilsin. Beğenmesen bile görmezden gel biraz. Sonuçta modların görevi forumda huzuru sağlamak, forumu idare etmek diye biliyorum. Herkesin bir bakışı, farklı bir gözlüğü vardır.

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kimi banladığın umrumda değil o konunun üzerine gitmiyorum.

Birazcık üslubunuza dikkat etseniz tüm modaratörler olarak ne olacak küçük mü düşeceksiniz üyelerin gözünde.

Sizin üslubunzla biz konuşsak ban yerdik şimdiye

Neyse sigara içiyorum

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Kimi banladığın umrumda değil o konunun üzerine gitmiyorum.

Birazcık üslubunuza dikkat etseniz tüm modaratörler olarak ne olacak küçük mü düşeceksiniz üyelerin gözünde.

Sizin üslubunzla biz konuşsak ban yerdik şimdiye

Neyse sigara içiyorum

Rutbemiz yetmez..

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=350549]marancı[/MENTION] geldiğinde bir ses et, emanetini taktim edeyim. :)

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Var mı dunyada yolunu gozlemeyen , yok mu dunyada seviptee soylemeyen , LM - Of

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hayirli geceler ben kacar.
Sabaha kim kala kim banlana!
yav ven 10 da yatıyorum. siz gece 03:00 da :) (bilerek mi 03:00 a denk getirdin :D)

erken uyumak iyi değil mi ne :) gece forum baya hareketliymiş baktım da şimdi mesajları :D
şutlanan, banlanan :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ben hala buradayım :)
[MENTION=74029]azen63[/MENTION]
abim siz uyumadan nası lyaşıyorsunuz ya :)
ben akşam 21:30 da ayakta duramıyordum :) ilacımı içtim yattım :) herhalde bir grce uyumasam ölürüm. hala da uykum var. sanki inşaatta çalışıyorum ya :)

inşaat çalışşam bu kadar yorgu hissetmem.(gerçi ben inşaat ta da çalıştım ama :D)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ben İnşaatta çalısıyorum :)
İkindiden beri ayaktayım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...