myefsane
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 49
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer 

hellish dedi ki:Hayattan bir kazık daha yedim ama şunu çok iyi öğrendim ki hiç kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyeceğim herkes hak ettğini yaşar öle olsun en azından artık kimseyi görmeyeceğim ve duymayacağım
Hoşbuldum +(myefsane dedi ki:hellish dedi ki:Hayattan bir kazık daha yedim ama şunu çok iyi öğrendim ki hiç kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyeceğim herkes hak ettğini yaşar öle olsun en azından artık kimseyi görmeyeceğim ve duymayacağım
hoşgeldin ey insan....
hellish dedi ki:Hayattan bir kazık daha yedim ama şunu çok iyi öğrendim ki hiç kimseye hak ettiğinden fazla değer vermeyeceğim herkes hak ettğini yaşar öle olsun en azından artık kimseyi görmeyeceğim ve duymayacağım
Ayyyyy kıyamammmmred-bird dedi ki:Kimin, benimle ne derdi varsa buyursun bana söylesin |)
aksi taktirde hiç beklenmedik tavırlar segileyeceğim.
SİNİRİMDEN
Hayat benim, yaşam benim... yanlışımı gören varsa uyarsın tabi, gereksiz düşüncelerden ve hakkımda yanlış anlaşılmalardan BIKTIM... Doğruyu bende arasınlar... Benimle ilgili en doğru cevapları ben verebilirim ancak...
DUYURULUR![]()
ayyyy çok fenasın kızzzzred-bird dedi ki:Onlar kendilerini biliyorlardır bu AÇIKLAMA'DAN sonra...
umarım yani |)
teşekkürler ilgine Hellish !!! (gülümseme koyacağım ama hiç o mod.da değilim kusura bakma ;( )