Şu var belk ilginizi çeker x-plane 9Olur hafız önerin bi kaç tane uçağı severim ya. oynanabilirliği iyi olsun sorun yok![]()
Şu var belk ilginizi çeker x-plane 9Olur hafız önerin bi kaç tane uçağı severim ya. oynanabilirliği iyi olsun sorun yok![]()
Yazdığınız ileti için teşekkür ederiz. Mesajınız moderatör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır.
Kodu mu bozuk şimdi forumun.Forumun koduyla oynadım![]()
Forumun koduyla oynadım![]()
kendini de mod yapsaydın bari![]()
Titanlara eziyet çektirmek daha zevkli![]()
üyecik banlamakta zevkli oluyo![]()
üyecik banlamakta zevkli oluyo![]()
Bu hesaptan yola çıkarak,
Rektör banlamanın zevkini hesap bile edemezsin hocam.![]()
İnanmıyorsan deneyebilirsin. ----> @desperado64![]()
hata yapmasını bekliyorum onun![]()
üniversite deme bak banlarım senii... Son 15 gündür Üniversiteden öyle bir darbe yemişimki ....Üniversite yıllarım aklıma geldi.
![]()
Bu avatar olmuş mu?
Eskisi daha güzel ve karizmaydı..
(Bence)![]()
üniversite deme bak banlarım senii... Son 15 gündür Üniversiteden öyle bir darbe yemişimki ....
Aklım Başımda değilki Şarkısını söylemek istiyorum...
Bu yaşta çıldırttını beni yahu![]()
10 bine yaklaştım, değiştirmem gerekiyor. Aklımda bir kaç tane daha var deneyerek en iyisini bulmaya çalışıyorum.![]()
10 bine yaklaştım, değiştirmem gerekiyor. Aklımda bir kaç tane daha var deneyerek en iyisini bulmaya çalışıyorum.![]()
Kendime ayarlayayım da sana da buluruzBu nasıl?
Abisi benimde en güzel yıllarımdan 2 yılı üniversitede gecti... ama şimdi basımda bir dert var hemde o yıllarla ilgili olsa gerek.... hatta konuda actım ... bak sende birşeyler için belki yardımcı olursun banaÜniversiteden bahsetmeden olmaz abi. En güzel yıllarım o yollarda geçti.
Bana da 60 bin için bul bir tane.![]()