friendly
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 671
sen nerde oturduğunu yada nereye geleceğimi belirt hemen.Uçağa Atlayıp geliyorum
![]()
İstanbul / Avrupa yakası
Bekleriz.
sen nerde oturduğunu yada nereye geleceğimi belirt hemen.Uçağa Atlayıp geliyorum
![]()
OOO orası uzak ... Ancak Şirkete İşim düserse gelirim... bide kadıköy olabilir.İstanbul / Avrupa yakası![]()
Bekleriz.
OOO orası uzak ... Ancak Şirkete İşim düserse gelirim... bide kadıköy olabilir.
şimdilik vaz caydım... 3 ay sonra gelirim. 1 hafta kalacagım istanbulda o zaman olabilir![]()
İşte geldim burdayım![]()
Neli olsun.![]()
Malesef elimde bunlar kalmış abiÖyle bir şeyli olsun ki ; Yediğim zaman avatarındaki nanik yapan hatunun tadını alabileyim![]()
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi ile kardeş payı yapın artık :devil:istenirse gönderilir çöle .. ben kızdım gideyim çöl dondurmasından alayım... Arapların dondurması ile idare edelim bari![]()
gümüş olanlar pepsi siyah olanlar pepsi maxonlar zero'nun açma halkaları?
valla ben gelişinden alabiliyorum pepsi teneke 83 kuruşa geliyorkipa'da bir ara 450ml'yi 1TL sattı şuan 1,69 olabilir tansaş 1,5litre zero'yu 1,45TL satıyor şuan pehlivanoğlu 1,5l zero'yu 2TL satıyor.pepsi'nin kodları toplamıyorum eskiden turkcell hazırkart'a (kontör) TL verirdi iyidi internet alırdık o zaman evde internet yoktu yada the-grudge kesmiş olurdu.- - - Mesaj Güncellendi - - -kipa'da bir ara 450ml'yi 1TL sattı şuan 1,69 olabilir tansaş 1,5litre zero'yu 1,45TL satıyor şuan pehlivanoğlu 1,5l zero'yu 2TL satıyor.pepsi'nin kodları toplamıyorum eskiden turkcell hazırkart'a (kontör) TL verirdi iyidi internet alırdık o zaman evde internet yoktu yada the-grudge kesmiş olurdu.
Aynen devam kardeşim.... Keyloger Kurcalıyordur kesin.Hala sorun var mı sitede.. Sadece ben mi yaşıyorum yoksa ?