ConfickerBelasi
Guru
- Reaksiyon puanı
- 16,128
istanbul'daki davulcular da odun ? izmirdeki davulcular da ne mani nede ritim nede bişey bilmiyorlar.
Yok Buralar Ölmemişte Sen biraz Yaşlandın Ondandır:laugh:Reklam falan değil içten gelen duygularım.![]()
Ölmüş la buralar hep..
O değil de bir ara doğrulanmış üyelere özel bölüm açılacak deniliyordu ne oldu o hikaye miydi?
forum kasıyor..
Türkcell tv üyeliğiniz varsa 15 ağustosa kadar yeni Sinema tv kanalları ücretsiz..
![]()
Birinin süper şifresini kırdım..:blink: Hönkk.resmi turkcell superonline güvenli internet'i blokluyor bunu gördüğümde yanlış numara ile açtım sanmıştım birinin (the-g) süper şifresini kırdım onda da aynı olunca seyrettim.
Bugün ilk defa -uzun bir aradan sonra- bir hazır dondurma denedim.
Şunu mutlaka öneriyorum, enfes bir lezzeti var..
Kakaolu-Vanilya benim tercihim...
![]()
Abi hep sen boğaza öalışıyorsun valla ....
bak paylaştın canım cekti... ben şimdi nereden bulacam![]()
Abi Bak istanbula gelirsem ısmarlayacaksın değilmi?Abi misafirimiz vardı o getirmiş gelirken... Harbiden lezzeti çok farklı. Yarın bütün çeşitlerinden birer ikişer tane alıp stok yapıcam dolaba![]()
Abi Bak istanbula gelirsem ısmarlayacaksın değilmi?
sen nerde oturduğunu yada nereye geleceğimi belirt hemen.Tabiki olmaz abi... Aç karnına dondurma mı yenirmiş... Önce Kaburgacı Selim Ustadan bir kaburga yeriz.. Oradan Mado ya geçer hakiki Keçi Sütü dondurması yeriz..![]()