Burk.Clik
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 40
Google hesabından arama geçmişini sil
Yazmamla, durması bir oldu![]()
Bu saatte forumun bosalmasi cok kotu oluyor. Umarim ramazanda online sayisi artar
Origin offline modda çalışmak için bile en az bir kere giriş yapmanı istiyor. Steam ise istediğin zaman çevrimdışı çalışabiliyor.
Adam Steam.
erimediğine dua et abiGavur Sıcakları var dışarıda... +62 derece of offff..
Dışarı Bile çıkamıyorum...![]()
Problem o değilde . Biz bu ramazan orucunu Bu sıcakta nasıl Tutacagız .. o problem...erimediğine dua et abi![]()
Sevap abi sevapProblem o değilde . Biz bu ramazan orucunu Bu sıcakta nasıl Tutacagız .. o problem...
EE Serinliğin kıymetini bilmeyen benim gibisi gider orucu çölde tutar![]()
her yıl kazaya bırakmaktan bıktım be kardfeşim... birde gündüz çalışacagız... ne yapacagımızı sasırdıkSevap abi sevap![]()
Kışın memlekette filan mı oluyorsun abi? Aslında Ramazan'da izin verseler.her yıl kazaya bırakmaktan bıktım be kardfeşim... birde gündüz çalışacagız... ne yapacagımızı sasırdık![]()
Yok be babam. ekmek nerde biz orada .. 10 yıldır böyleyim...Projeye baglı olarak ne zaman izin alacagımızda belli olmuyor. normalde benim izin gecti ama bırakmıyorlar ... bir taraftan bende artık bu çölde kalmaktan bıktım. ya ne yakında şehir var ne kasaba.. en yakın şehir 2,5 saat .. eski çalıştığımız yerlerde yine şehre yakın yada içinde olurduk. bir nebze idare ederdi... Valla herhalde Bundan sonra Waha Bölgesi olan yerlere gitmeyeceğim...Kışın memlekette filan mı oluyorsun abi? Aslında Ramazan'da izin verseler.
Abi öyle dediğin bir yerde ne işi bu?Yok be babam. ekmek nerde biz orada .. 10 yıldır böyleyim...Projeye baglı olarak ne zaman izin alacagımızda belli olmuyor. normalde benim izin gecti ama bırakmıyorlar ... bir taraftan bende artık bu çölde kalmaktan bıktım. ya ne yakında şehir var ne kasaba.. en yakın şehir 2,5 saat .. eski çalıştığımız yerlerde yine şehre yakın yada içinde olurduk. bir nebze idare ederdi... Valla herhalde Bundan sonra Waha Bölgesi olan yerlere gitmeyeceğim...
Tren bakım istasyonları... 24 binadan oluşuyor. yarı celik yarı betonarme bir proje... :9Abi öyle dediğin bir yerde ne işi bu?
Çeliğe dokununca cızz ediyor mu abiTren bakım istasyonları... 24 binadan oluşuyor. yarı celik yarı betonarme bir proje... :9
Hala Bitmedi bu zıkkım![]()