Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
saçma iş yapmam :P

Sen degil tapatalk yapıyor du :P

Abone olunan konulara mesaj yazılınca geliyormuş. Ama alıntı özel mesaj da gelmiyor bildirim :mrgreen:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Konuyu 2 kere açmam gerekiyor 1. de sayfa yüklenmeden kalıyor 2.de açılıyor. :)

Kimsede yoktur bak buda bahtsız bedevisi benmiyim forumun :P

Alttaki reklam düzelmiş ama o güzel olmuş :)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sessiz Devrim mi Olmuş!!!!!

[MENTION=19025]AliA[/MENTION] devrimi gerçekleştirdi:)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
"mağazada gördüğüm kızın sağ göğsünde ''selma'' yazıyordu. diğerinin ismi ne diye sordum, tokat attı. manyak mıdır nedir a..."

ul*n ne güldüm :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Ali Ağaoğlu Bakırköy'de 7 milyonluk daireler yapacakmış.. Bunları almayanlar gitsin 46 lık alsın diyor.:D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Siyahisi var, babam yaşında amcalar var, sopalık veletler var. Var da var. Salon iyice ilginç bir hal almaya başladı anasını satayım :D

Bunlardan şikayetim yok ta asıl canımı sıkan;
Millet aldığı ağırlığı yerine bırakmaz, onun tutacağını diğerine takar öyle bırakır, plansız programsız manyak gibi o aletten öbür harekete atlar..
En iyisi yeni bir salon bulmak.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
@BthnYlmz09 kız sana bildiğin yazmış ve yazıyor,ergen zaten belli böyle konuştuğuna göre,sende öylesin zaten(gocunma lafı direk söylerim ben) ama senin kişiliğini bilmiyorum tabii yaş itibari ile dedim ergen diye,azda olsa konuş kızla bir şeyler belli et yani hoşlanma baabında,zaten olacaksa gelişir olaylar

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
[video=youtube;pWHdhiK28uA]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pWHdhiK28uA#at=21[/video]

:D:D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Üniversite tercihleri hakkında bilgi lazım. Nerden nasıl yapılıyor ? kataloglar vs var mıdır nerden öğrenebilirim?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
[MENTION=47620]spybot[/MENTION] domatesin kilosu 75 kuruşmuş :D düşmüş iyice lazımsa göndereyim 1 kasa :D

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
devam ediyor..... çıkmasını bekliyorum.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Deldirdik yine postu :( sağlığınızın değerini bilin yoksa kötü öğretiyorlar

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Gene moderatörümüz sağolsun yaptığım yorumu yayınlamadı. Bana özel bu tutum herhalde. Yazımda forum kurallarını ihlal eden bir yorumda bulunmadım. Gerçekten komik bir durum :D Hadi beni engellediniz forumdaki diğer kişiler ne olacak?

Artık o yorum hangi moderatöre gittiyse nazar boncuğuyla o yorumu duvara assın. Tarafsızlığını yitirmiştir artık bu forum gözümde...

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Ailem sağolsun en küçük bir konuda bile hakkını aramayı öğrettiler bana o yorumda diğer yorumlar kadar hakkımdı. Artık son kez yazıyorum vicdaniyet bunu yapanlara kalmış bu tür tartışmalara girilmiyormuş demek ki anlamış oldum.

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
@BthnYlmz09 kız sana bildiğin yazmış ve yazıyor,ergen zaten belli böyle konuştuğuna göre,sende öylesin zaten(gocunma lafı direk söylerim ben) ama senin kişiliğini bilmiyorum tabii yaş itibari ile dedim ergen diye,azda olsa konuş kızla bir şeyler belli et yani hoşlanma baabında,zaten olacaksa gelişir olaylar

bugun baya bi konustuk. Ben istemeden numarasini falan verdi :) canim, cicim gidiyoruz bakalim :) gocunmam abi de ciddi iliski istiyor insan yoksa simdiye o kadar onla çik bunla çik yapardim yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...